- 30 Aralık 2011
- 34
- 0
- 36
canım sağol paylaştığın için gittiğin falcıları söylediklerinin çoğunu ilk kez duydum çünkü :) peki 2 hanımdan bahsettin iyiler diye onların nerede çalıştıklarını da söylersen çok sevinirim :)
kader hanım ; yüksel caddesinde eylül pasajının orda.
aşkın hanım ; gülçe kafe var. sakaryada. hatta orda ismigül hanımda var oda iyi fal bakıyor.
havin hanımda : meşrutiyette hsbc bankasının en katında
kızlar ben dün tunalıda Ebru isimli bir bayana gittim çok iyiydi hem suya hem tarota baktı çok farklı çok sevimli bir kadın. ama seansa başlamadan bir ölü çağırıyor o korkutucu ama seni rahatsız etmicek şekilde konuşucam dedi gerçekten de rahatsız olmadım. Hiç duydunuz mu gittiniz mi bilmiyorum ama tavsiye ederim.
tunalıdakileri genelde bilirim ama ilk defa duydum ebru hanımı, bu bayan nerede bakıyor ve kaça bakıyor ziraat..
kızlar ben dün tunalıda ebru isimli bir bayana gittim çok iyiydi hem suya hem tarota baktı çok farklı çok sevimli bir kadın. Ama seansa başlamadan bir ölü çağırıyor o korkutucu ama seni rahatsız etmicek şekilde konuşucam dedi gerçekten de rahatsız olmadım. Hiç duydunuz mu gittiniz mi bilmiyorum ama tavsiye ederim.
siz inandınız mı bu ölü çağırma olayına? Bir film vardı. Diğerleri diye :) sana öyle demiştir. Onun çağırdığı 3 harflilerdir. Madem böyle bir yeteneği var babamın ruhunu çağırsın da bir konuşsun. Gerçekten çok komiğime gitti. Inanmayın kafa karıştırıyor.
bende inanmam böyle şeylere hatta korkarım . benim çağırdıklarım gelmedi başkası geldi ve internetten kontrol ettiriyor doğrumu diye nasıl öldüğünü , nasıl öldüğünü söylüyor. Biz 3 kişi gittik üçümüze de farklı isimler geldi ( geldiğini söyledi ) bu kadar ölüm nedeniyle ölü ismi hatırlaya bilir mi bilmiyorum ama bana tavsiye eden arkadaşımın şahit olduğu olaylar üzerine ve onun ısrarıyla gittim. Komik ama öyle :)
bende inanmam böyle şeylere hatta korkarım . benim çağırdıklarım gelmedi başkası geldi ve internetten kontrol ettiriyor doğrumu diye nasıl öldüğünü , nasıl öldüğünü söylüyor. Biz 3 kişi gittik üçümüze de farklı isimler geldi ( geldiğini söyledi ) bu kadar ölüm nedeniyle ölü ismi hatırlaya bilir mi bilmiyorum ama bana tavsiye eden arkadaşımın şahit olduğu olaylar üzerine ve onun ısrarıyla gittim. Komik ama öyle :)
Cidan'da Zümrüt'e gittim bugün. Epeyce uzun sürdü kahve falı ve bir sürü detay , ayrıntı verdi. 15lira.
Eski sevgilimin dış görünüşünü, burcunu ve baş harfini söyledi direkt.En çok bunda şaşırdım.
Çok tatlı bir kız. Müşterisi o kadar çoktu ki onu seçtim ben de.
Aslında Figen'e gidecektim ama yoktu. O yüzden böyle oldu.
Beğendim Zümrüt'ü.
ebru hn. nerde baktığını yazmamışsın ziraat, arkadaşına söylediği ve gerçekleşen şeyler varmıymış..
tunalıda bakıyor arkadaşımda yakın zamanda gitti gerçekleşen birşyer oldumu bilmiyorum.
tunalıda bakıyor arkadaşımda yakın zamanda gitti gerçekleşen birşyer oldumu bilmiyorum.
Bu konu daha önce vardı sanırım ama nereye gitti anlamadım. Ya da ben yanılıyorum.
Neysee... Benim de çok ihtiyacım var Ankara'da olan iyi bir falcıya gitmeye.
Lütfen bilenler yazsın.
Benim harika bir falcım vardı ama artık çalışmıyor malesef. Onun dışında bilmiyorum pek.
Her cafede bir falcı var muhakkak. Ayırt etmek güç. Deneye deneye bulucam galiba.
Yorumları duymak istiyorum bilenlerden acilen.
googula xxxxxxxxxxx yazın.... Gülbaşak süper bakıyor memnun kalırsınız
kızlar Atatürk Bulvarında betül varmış bilen , giden var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?