kızlar Atatürk Bulvarında betül varmış bilen , giden var mı
aman diyeyim uzak dur - hiçbir dediği çıkmadı, gereksiz pahalı.
tunalıda bakıyor arkadaşımda yakın zamanda gitti gerçekleşen birşyer oldumu bilmiyorum.
ziraat yazdığın adreste ebru hn.yok, acaba numarası mı yanlış oldu, bana adresini ve telini yeniden gönderebilirmisin
google gülbaşak yazın sitesini inceleyin çok memnun kaldık bahcelide yeri güler yüzlü bir hanım teli xxxxxxxxxxxxxxxxx memnun kalırsınız tavsiye üzerine gittim randevusuz almıyor onudasöyleyim..
kızlar ehlikeyf deki kaan ne kadara bakıyor? iyi mi? bir de konur 2de tam olarak nerde olduğunu söylebilir misiniz :)
BEn geçen hafta baktırmıştım Kaana. Güzeldi beğendim. Özel bir konumu bildi. Gelecek için söylediklerini de zamanla göreceğiz bakalım.
kader hanım ; yüksel caddesinde eylül pasajının orda.
aşkın hanım ; gülçe kafe var. sakaryada. hatta orda ismigül hanımda var oda iyi fal bakıyor.
havin hanımda : meşrutiyette hsbc bankasının en katında
ya senin yazını okuyup kader hanıma gittim gayet güzel.peki bu yazdığın kişiler içinde en iyisi sence hangisi
1. Kader hanım. Pozitif bir bayan. Tarotu çok uzun bakıyor. O yüzden ona baktırmaktan zevk aldım.
2. Olarak havin hanım. Katina falı ve su falı güzel. Oda soruna göre falı anlatıyor.
Diyebilirim.
1. Kader hanım
2. Olarak havin hanım
diyebilirim.
kader hanım eylül pasajında nerede ve kaça bakıyor aceba
değişmediyse kahve falı 10, kahve tarot 20 sanırım.
eylül pasajının solunda giriyorsunuz. Sanırım 5. Katta
eylül pasajının solunda giriyorsunuz. Sanırım 5. Katta
teşekkürler en uygun zamanda denemek istiyorum yeni bir isim ne güzel :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?