dikmen'deki yasemin hanıma baktırdım dün. tatlı samimi bir kadın, fala bakma şekli biraz nisan'a benziyor sanki- o kişinin içine girip onun ağzından konuşabiliyor. tabi nisan'ınki kadar karışık değil, daldan dala atlamıyor. tarihler verdi ve çok keskin şeyler söyledi. anı bildi de ilerisi için tutturur mu zaman gösterecek ama benim tahminlerim onun öngörülerinin aksi yönde.
artık ankara'da baktırmadığım kişi nerdeyse kalmadı diyebilirim. pınar'ın dediklerinin yarısı tuttu, nisan'da çıkan olmadı, yaşar hanım anı bildi, ilerisi için dediklerine daha zaman var ama olmayacak gibi. meryem'in ilk falından çok memnundum, 2.si fostu. bir de ebru alev'den memnunum, düzenli gittiğim tek kişi bu ara. şu kızılay'daki ıvır zıvırları saymıyorum bile.
son olarak da eskişehir'deki kadriye hanımı deneyip jübileyi yapıcam:) gidersem yazarım buraya. bu arada soranlar oldu, telefonuna hala ulaşamadım ama eskişehir'de odun pazarı varmış orda bakıyormuş kadın da hep orda durmuyor sanırım.
Yasemin Hanım Dikmen'in neresinde acaba bir de kahve falı fiyatını öğrenebilir miyim?
evet kızlaaarrr bütün yazılan sayfaları tektek okudum yıllarca falcılara verdğim paralarda şimdi kesin malikanelerde oturuyo olurdum ama şimdi onlar oturuyo olabilirbahçeli kızlay tunalıda gtmedğim falcı kalmadı sanırım. falbaktırmaya başlaynca bırakamıyosunuz hastalık gibi bişey bağımlılık yapıyo canın yemek değilde fal çekiyo
falcıların dedikeri göre kesinlikle hareket etmemek gerekiyo gerçekten çok sakıncalı bunu çok yaşadım çünkü
bahçelideki gül ablaya aylarca gittim her defasında gelicek bekle ve ben aylarca salak gibi eski erkek arkaşımı bekledim ağzınzdan öyle güzel laf alıyoki...ama çoğu kişi çok memnun kalıyo hakkını yemiyim ama bana bilemedi
eylülolyanna herşey güzel oluyo ona göre artık hiç sıkıntı çekmiyosun ordan öyle bi mutlulukla kalkıyosunki:)
fikriyemıhrıye kardeşlere sakın para vermeyn kızlar yazıktır günahtır:)
asya,sevda,emine,medyum melek,laklak cafe ışıl,birsen,demet,yasemin ve adını sayamıyacağım niceleri....:)
ama pınar var kızılayda bürosunda bakıyo o kadın apayrı bişeydi kızlar isim soyad falan ne ki onları zaten söylüyo 1 saat sonra sana şöyle bi msj gelicek 3 saat sonrada görüşüceksnz,2gün sonra akşam şöyle olucak,şu şu isimli derslerinden kalıcaksın bunlardan geçiceksin gibi şeyler söylüyo bu en basitinden aklıma gelenler ama yer bulmak çok zorben 1senedir baktrmıyorum en son ucuz diye fal cafede rukiyeye baktrmştım
eski erkek arkadaşmn adını soyadını neden ayrıldğmızı bilmişti kuzenm vefat etmişti onu bilmişti yani fena değildi pınardan sonra bunlar bana basit geliyo ama iiydi yinede biri giderde beğenmezse üzülürüm ama ben giderim ynede
figenide merak etmedi,m değilllll:)
pınarın tam adres ve tel biligelirini verirmisniz lütfen...
Eylül'ün telefonunu bulduğum için çok sevinçliyim. Anzelha teşekkürler.
daha bugün düşünüyordum, Eylül bana çok çok net şeyler söylemişti ve tutturmuştu çünkü.
zamanda sapma yaşamıştık sadece, hatırladığım.
şimdi yanıma birini bulup gitmek lazım :)
Madem ben eylülün taaa kendisiydim girmediğim dönemden başlayarak tek tek okudum sayfaları neden ilk aradığınızda yerimi yazmadım lütfen arkadaşlar kimseyi bilmeden yargılamayın ben eylül değilim ınanıp ınanmamak sızın elinizde ben eylülü kaybettım numarsanı bulamadıgım zamanlarda oldu baktırdıgım başka falcılarda oldu yorumda yazdım ama bazı falcıları veya medyumları ben begenmedım dıye burda karalamak zorunda veya kayde degmez ınsanların burda reklamlarını kötude olsa yapmak ıstemedım..Bundan sonra kaybetsenızde bende kaybetsem asla bu sıtede yorum yazmayacağım hepinize booollll şans..
Arkadaşlar merhaba
yeni üyeyim umarım doğru yere yazıyorumdur.
Allah kimseye dermansız dert vermesin ve yaralı yüreklerimize serinlik versin diyerek deneyimlerimi paylaşmak istiyorum bende
Fal cafe Rukiye Aslında süper ama çok kısa bakıyor yeterli olmuyor yani
Bahçeli Gül: Ciddi anlamda baktığı zaman oda çok iyi (etrafıyla ilgilenmeyi bıraktığı zaman tabi)
Sevim hanım keçiören: Çok uzun bakıyor oda oldukça iyi ama uzun vadede çıkıyor söyledikleri şimdiki durumuda iyi biliyor.
Eryamanda rahime: su falına bakıyor. fena değil iyi tarafını yakalamak lazım
Ebru Alev ermeni : iyi fakat çok çok kısa. o paraya değmiyor.
Gülbaşak bahçeli : Fiyasko
Süreyya Bahçelide: 4 türlü bakıyor dedikodu falı diye baktığı inanılmaz iyi. Tarottada uzun vadeli şeyleri görüyor. Yaşadıklarım var onunlada ilgili.Umutsuz vaka dediklerimi yaşadım en azından.
Fatma Demetevler: Tam çözemedim hala
Semra Dışkapı: 3 harflileri var evi bir tuhaf. biliyor fakat onun falı sadece insanı çok yoruyor. Oda dağınık bakıyor.
BURADA SADECE SOKULLUDAKİ YASEMİN HANIMI MERAK EDİYORUM. BİR TÜRLÜ BULAMADIM ONU. ARANIZDA TELEFONUNU YADA ADRESİNİ BİLEN VARSA LÜTFEN YARDIM ETSİN BANA. BENİMDE SİZLERE UAMRIM FAYDAM OLUR. LÜTFEN YASEMİN HANIMI BULMAMA YARDIM EDİN
3. caddede lak lak cafedeki leman hnm da iyi ama 3. caddedeki GÜLBAŞAK fiyasko değil asla acaba dejavudaki gülmü diye tereddüt etmiştim ama neyseki o değil ,, frekans enerji meselesi sanırım. yakın geleceğimi ısrarla merak ediyordum isim verebildi bana tarihte.. 3 gün öncede bir arkadaşım laklak kafeye çağırdı beni bende onun yanına gittim leman ı söylediler gülbaşak gibi isim felan veremiyor ama güzel yorumluyor. onunlada frekans uydu sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?