Ankara'daki Falcılar

yasemin hanıma bende baktırmıştımm dediği herşey çıktı sadce 2 şey kaldı ama onların olması imkansızz gibi ben yasemin hanımın telini kaybettimde özelime mesaj atabilirmsnz acaba?

Eylül'ün telefonunu bulduğum için çok sevinçliyim. Anzelha teşekkürler.
daha bugün düşünüyordum, Eylül bana çok çok net şeyler söylemişti ve tutturmuştu çünkü.

zamanda sapma yaşamıştık sadece, hatırladığım.

şimdi yanıma birini bulup gitmek lazım :)

Ben de gideceğim Eylül'e ama aramadım daha. princess arayıp randevu alırsan buraya da yaz olur mu..
Hemen cevap veriyor mu acaba telefonlara. ..

Yasemin Hanım Dikmen'in neresinde acaba bir de kahve falı fiyatını öğrenebilir miyim?

[
vezorgen

yasemin hanıma bir türlü ulaşamadım. Aslında tek merak ettiğim şu anda o. Lütfen iletişim adresini mümkünse sağlayabilirmisin.

Mrb sitedeki tüm falcıları hemen hemen denedim yasemin hanıma ulaşmak istiyorum çok zor durumdayım telini bilenler lütfen numarasını msj atabilirler mi???Şimdiden teşekkürler

pınarın tam adres ve tel biligelirini verirmisniz lütfen...

Aradın mı Eylül'ü princesss ?

Madem ben eylülün taaa kendisiydim girmediğim dönemden başlayarak tek tek okudum sayfaları neden ilk aradığınızda yerimi yazmadım lütfen arkadaşlar kimseyi bilmeden yargılamayın ben eylül değilim ınanıp ınanmamak sızın elinizde ben eylülü kaybettım numarsanı bulamadıgım zamanlarda oldu baktırdıgım başka falcılarda oldu yorumda yazdım ama bazı falcıları veya medyumları ben begenmedım dıye burda karalamak zorunda veya kayde degmez ınsanların burda reklamlarını kötude olsa yapmak ıstemedım..Bundan sonra kaybetsenızde bende kaybetsem asla bu sıtede yorum yazmayacağım hepinize booollll şans..

bende yasemini merak ettim ama eve gitmek biraz itici geliyor :S banada numarasını veririmisiniz bir arkadaşımla giderim

eylül numarasını banada gönderebilirmisinz acaba çok merak ettim yazılanları okuyunca

3. caddede lak lak cafedeki leman hnm da iyi ama 3. caddedeki GÜLBAŞAK fiyasko değil asla acaba dejavudaki gülmü diye tereddüt etmiştim ama neyseki o değil ,, frekans enerji meselesi sanırım. yakın geleceğimi ısrarla merak ediyordum isim verebildi bana tarihte.. 3 gün öncede bir arkadaşım laklak kafeye çağırdı beni bende onun yanına gittim leman ı söylediler gülbaşak gibi isim felan veremiyor ama güzel yorumluyor. onunlada frekans uydu sanırım.

tabiki frekans meselesi fakat gülbaşak benimle ilgili hiç bir durumu bilemedi. Hatta günü alınmış bir olay için ısrarla olmayacak dedi. ama oldu tabiki. onuda bilemedi yani. birde sürekli başka seylere yönlendirmeye çalışması da cabası tabi. Ben burada kimseye iyi kötü diyemem. Ama ben buraya üyeysem eğer bunuda anlatmak zorundayım. Bunlar benim yaşadıklarım. İnsanların caresizliklerinden rant sağlanmaya çalışılması doğru değil bence. Bunu genel olarak söylüyorum. Piyasada insanlığını unutmuş falcı adı altında bir sürü insan var. Bunun ayırımını yapmamız için burada deneyimlerimizi paylaşıyoruz.

Sizin memnun kalmanız beni sadece mutlu eder. En azından paranızın karşılığını alarak bir nebzede olsa rahatlamışsınızdır. Darısı bize

haklısın, piyasada oldukça fazla falcı medyum var, bende memnun kaldıklarımı iletiyorum.BAHÇELİDE OTURDUĞUM İÇİN GOOGLE DAN medyumankara diye arama yaptığımda bunlar çıktı birde yellowspages da arama yapıyorum fal falcı diye
Bahçeli 3. cad. WAFFLE CAFE GÜLBAŞAK : İSİM TARİH VERİYOR POZİTİF ENERJİSİ YORUMLAMASI UZUN VE GÜZELDİ.
BAHÇELİ 3. CAD DEJAVU CAFE: GÜL: eğer bir kavga, kafasını dağıtacak bir durum yoksa orta :) ALİ VARDI AMA ARTIK BODRUMDAYMIŞ ULAŞAMADIM ONA O DA ÇOK BAŞARILIYDI GÜL E 100 BASAR..
Bahçeli3. cad. laklak cafe: LEMAN: ENERJİSİ DÜŞÜK AMA YİNEDE ÇOK KÖTÜ DEĞİL GİDİLEBİLİNİR.
BAHÇELİ LAKLAK CAFE: GÜLSÜM: ARKADAŞIMLA BERABER DİNLEDİK HİÇBİR DEDİĞİ YAKIN BİLE DEĞİL..TAVSİYE ETMEM.
AMA ŞU DA BİR GERÇEK ENERJİNİZ TUTUYORSA ÇOK VERİMLİ OLABİLİYOR FAL..SANIRIM KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİYOR...

Arkadaşlar ankaradaki fal bakan pınarın telefonunu bilen varsa lütfen msj bana göndersin rica ediyorum bnim msj hakkım yok şimdiden teşekkürler

Eylülün yeri tam olarak nerede ? yakınındaki bir kaç mağaza, cafe vs ismini söyler misiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…