Son zamanlarda gunes cafede dilek hanima yada dikmende yasemin hanima giden oldumu...lutfen bilgi verebilirmisiniz...
Dilek hanımı dene memnun kalırsın :)teşekkür ediyorum canım. sanırım Yıldızı deneyeceğim ben de pek tarota inanmıyorum zaten sadece kahve falına baktıracaktım :)
Dilek hanımı dene memnun kalırsın :)
aklımda var o canım :) deneye deneye falcı kalmadı gerçi Ankara'da ama olsun :))
dilek hanımdan biz çok memnun kaldık arkadaşlarla ; yıldız hanıma gitmedim
Senin de Dilek'i övdüğün yetti ya.Kimse yemez burada.
Azıcık mesajın var hepsinde de yere göğe sığdıramıyorsun bahsettiğin ismi.
[/B
sende istediğin kişiyi öv arkadaşım memnun kaldım :) bi sürü yorum var dimi yani
Arkadaşlar bana Yasemin hanımın telefon numarasını mesaj atabilirmisiniz?Uzun bi aradan sonra tekrar merhaba yaprak89, eğer dikmendeki yasemin hn. telefonunu istersen verebilirim ama mail adresini silmişim, yasemin hn. fena değil kesinlikle bi şey var o hanımda, geleceği ise bilmiyorum henüz tutan bi şey olmadı, görücez?
bu arada sana gönderdikten sonra yaşar hn. gittin mi merak ettim? bende henüz gerçekleşen bi durum olmadı!!
Arkadaşlar bana Yasemin hanımın telefon numarasını mesaj atabilirmisiniz?
yasemin hanım kocaelideymiş, cenazeleri varmış, haftasonu dönecekmiş.
yasemin hanım kocaelideymiş, cenazeleri varmış, haftasonu dönecekmiş.
Arkadasım bana Yasemin hanımın telefonunu verebilirmisiniz?
Slm yaprak89,destina,verzogen yasemin hanımın numarasını bana da verirmisiniz özel mesaj hakkım yok inanın denemediğim falcı kalmadı zor durumdayım şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?