Ankara'daki Falcılar

ben hala Eylül'e gidemedim. kuzen askere gidiyordu da akrabalar hep bizdeydi.
şimdi yeni gittiler, sanırım haftasonuna kalmam.
bir an önce gitmek istiyorum. en azından taslak çizsin hayatıma da kafam rahatlasın

bu arada hayatımı fala göre yaşıyor olmayayım da...
en azından detayların yanısıra "her şey düzelecek" falan derler ya, o bile yetiyor. o noktadayım :))

ben hala Eylül'e gidemedim. kuzen askere gidiyordu da akrabalar hep bizdeydi.
şimdi yeni gittiler, sanırım haftasonuna kalmam.
bir an önce gitmek istiyorum. en azından taslak çizsin hayatıma da kafam rahatlasın

ben eylül ablaya 1,5 senedir gidiyorum. zamanında olmaz dediğim şeyleri yaşadım. Zamanlarda gecikme olsa da aaa o demişti demek güzel oluyor:) bir konu hakkında üstüne basa basa bu böyle olacak diyor ve inşallah dediği çıkar :)

3. cadde koyu kahvedeki Süheyla hanıma baktırıp, memnun kalan var mı?

ben süheyla hanıma tanınan bir sanatçı bayanın yönlendirmesi üzerine gitmiştim. En az ayda birde gidiyorum. İlk gittigimde benim bile kendime itiraf edemediğim şeyleri söylemişti. Söylediği şeylere açıkcası pek ihtimal vermemiştim o zamanlar. Sonrasında yaşantımdaki o değişimler kadının hiçte boş olmadığını göstermişti bana. Mevcut durumu biliyor.35 tl ye bayağı kapsamlı (el çizgisi,tarot kahve ve durumunuza göre iskambil kağıdıyla dedikodu falı)ve uzun bakıyor yaklaşık 40-45 dk. Yakın geleceğe dair benim için önemli olan bir çok şeyi yaşadım.Ben memnunum. Fakat reklam yapıyorum fikrinin oluşmaması için bir şeyde diyemiyorum. İnsanların duygularından faydalanıp reklam yapıyorsam Allah dahada kötü şeyler yaşatsın bana. Ben kendi deneyimimi paylaşıyorum.Orada özellikle kendisine gelen bir doktorun söylemlerine bizzat kulak misafiri oldum. Sanırım giden bir çok kişi memnun.Öyle ticari davranan polyanacılık yapan bir yapısıda yok. Ama yinede kimsenin vebalini almak istemem.Ben çok istismar edildim çok sıkıntı çektim.Kimsenin üzülmesini istemem kesinlikle.Frekans meselesi birazda. Karar sizin. Ama giderseniz dedikodu falına bakmasını mutlaka isteyin. Herşey umarım gönlünüzce olur

3 caddede koyu kahfe diye bir cafeydi. aynı kişidenmi bahsediyoruz bilemiyorum. ama ben memnun kaldım inanın. Umarım sizde kalırsınız

bu süheyla hanım kısa saçlı biraz kilolu bir bayan mı? bir de eylülle kıyaslarsan hangisi daha iyi sence - sen eylüle de baktırmıştın sanırım?

Son düzenleme:
bu süheyla hanım kısa saçlı biraz kilolu bir bayan mı? bir de eylülle kıyaslarsan hangisi daha iyi sence - sen eylüle de baktırmıştın sanırım?

Eylülede kötü diyemem. Ama söylediklerini yaşamam lazım öncelikle. Yanındaki mustafayla çalışması bence ona eksi puan getiriyor. Analizleri onunda doğru. Fakat süheyla hanımın somut tespitleri ve söylemleri hep beni çok etkilemiştir. Bir ara gülbaşağa gitmiştim. Kadın bana öyle şeyler söylemiştiki inanın yürümeye takatım kalmamıştı. Gününü tespit ettiğim ve her türlü ayarlamayı yaptığım bir şey için asla olmaz olamaz olmayacak demişti. Hatta hemen işlem yaptırmam gerektiğini aksi halde herşeyin yok olacağını söylemişti. İnanın o an öldüm sandım.Nefesim kesildi. Sonrasında süheyla hanıma gittim . O da tam tersi ben daha olayı anlatmadan kendisi söyledi. ve süheyla hanımın da dediği gibi o olayı çokta olumlu bir şekilde yaşadım. Sadece bu olaydan dolayı önermiyorum tabi. Bir çok anlamda tespitleri doğru çıkıyor.Süheyla hanım biraz dolgun esmer ve siyah kısa saçlı bir bayan. sanırım saçları hafif kıvırcık gibi. Tercih sizin tabi.

hmm ben bu süheylayı biliyorum sanırım ondan sordum. seneler önce baktırmıştım - elizin'de çalışıyordu o zamanlar. hatta ondan önce de chadır'da çalışıyordu, ilk orda baktırmıştım. söyledikleri çıktı mı çıkmadı mı tam hatırlamıyorum takip etmedim ama o ilk gidişimde bana 23 yaşında ölüm tehlikesi atlatacaksın demişti ve 2 sene önce böyle bir tehlike atlattım gerçekten de. ama bitmiştir dediği bir mevzuyu da ben hala sürdürüyorum, gerçi sürüncemede ama olsun. sanırım bana eylül yolu göründü - çünkü baktırmadığım bir o kaldı ankarada:)

kızlar merhaba. şöyle 3-5 sayfa yorumları okudum. dikmendeki yaseminden bahsetmişsiniz. ben senede 1 kere yasemin ablaya gidiyorum. ilk gittiğimde ağzım kulaklarımdaydı korktum, tırstım neler oluyor demiştim şaşkınlığımdan kadının neler söylediğini bile unuttum diyebilirim. sonrasında 1 arkadaşımı götürdüm (ki kendisi çok inanmaz böyle şeylere) bir ara bayılmak üzereydi su filan götürdüm kendine geldi. çıktığımızda şoklardaydı. yani diyeceğim şu ki yasemin abla gerçekten hakkını veriyor ne duymak istiyorsanız söylüyor. resim götürün yanınızda patır patır o kişiyle alakalı herşeyi söylüyor. o kişinin hakkınızda ne düşündüğünü bile söylüyor. aklınızdaki sorulara her şekilde cevap bulabiliyorsunuz kısaca. ev ortamı rahatsız edici diyenler olmuş korkmayın öyle tatlı kendi halinde samimi bir insan ki hiç bir şekilde rahatsızlık çekmezsiniz. çayınızı kahvenizi vs. sohbetinizi yapar yüzünüz güler bir şekilde çıkarsınız.

ama ben bir değişiklik yapmak istiyorum başka bir falcıya gitmek istiyorum. süheyla dan bahsetmişsiniz merak ettim tam olarak yeri nerdeki bu arkadaşın ? mesaj hakkım yok o yüzden soramıyorum da. bana en azından yer ismi verebilirseniz sevinirim

Yasemin'in numarasını bilen lütfen mesaj atsın bana da. Ya da buraya yazsın. Lütfen yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…