Eylül hanımın yeri Fevzi Çakmak Sokak 32/16'da.Kızılaydan Demirtepe tarafına giderken solda kalıyor sokak. Ayrıca Kumrular tarafından da gidebilirsiniz. Zaten bulunduğu bina yurtiçi kargonun şubesi var. Eylül hanımın yeri 2.kat da.
Eylül hanımın yeri Fevzi Çakmak Sokak 32/16'da.Kızılaydan Demirtepe tarafına giderken solda kalıyor sokak. Ayrıca Kumrular tarafından da gidebilirsiniz. Zaten bulunduğu bina yurtiçi kargonun şubesi var. Eylül hanımın yeri 2.kat da.
Canım Eylül hanım olağan durumu iyi biliyor, düşünceni karşındakinin karakterini, yapısını bir bir anlatıyor ama geleceğe dair çok şey söylediğini düşünmüyorum.
Sonuç olarak mevcut durumu biz zaten biliyoruz.
Cidandaki Ezgi Hanım ise geleceğe dair daha çok şey söylüyor. Birde dediğim gibi dün akşam dediği şey çıktığı için ben Ezgi Hanıma gitmeni tavsiye ederim.
Eylül'ü beğenmeme ihtimalin olabilir 50 lira boşa gider. İstersen ilk etapta Ezgi Hanıma git zaten kahve 15 lira en azından bir denemiş olursun.
canım çok teşekkür ederim bilgilerin için .yarın gitmeyi planlıyorum cidan kafeye.
Kızlar bu arada bugün falcıya gittim. Cidan da Figen'e baktırmaktı niyetim. Gittim kahvemi söyledim, son anda kime baktırmak istersiniz dediklerinde kimler var dedim? Saydılar işte sonra birden ne olduysa Ezgi Hanıma baktırayım dedim. Yeni gelmiş herhalde, bilmiyorum belki ben uzun zamandır gitmediğimden adını yeni duydum. Sıra bana geldi. Kadından ilk görüşte iyi bi elektrik aldım. Kahve + Tarot baktırmak istediğimi söyledim. Kahveyi açtı, baya uzun baktı. Bildiği şeyler oldu özellikle hayatımdaki insanları ve onların nasıl oldukları, düşünceleri hakkında. Geleceğe dairde konuştu hayatımdaki kişiler hakkında, harfler verdi. Bence söyledikleride kendi hayatım açısında olabilecek şeyler. Falı beğendim. Yani en azından bu zamana kadar baktırdığım falcıların bazılarından çok daha iyi. Kahveden sonra Tarot'a geçtik orada da soru sormamı istedi. Kafamdaki soruları sordum, cevapladı. Söyledikleri çıkarsa yeniden yazacağım buraya, zaten çok uzun vade de değil benim için söyledikleri. Belki Ezgi Hanımı deneyebilirsiniz diye düşünüyorum.
ben o cafede daha önceleri ahsen diye bir bayana baktırmıştım birçok dediği oldu.zihinsel engelliler öğretmenliğ yapcan dediğinde bana şaka gibi gelmiti. ama şuan zihinsel engelliler öğretmenliği yapıyorum:) ama ordan ayrılmış. birdahada bulamadım((
İsteyenlere yaseminin numarasını attım.
ben o cafede daha önceleri ahsen diye bir bayana baktırmıştım birçok dediği oldu.zihinsel engelliler öğretmenliğ yapcan dediğinde bana şaka gibi gelmiti. ama şuan zihinsel engelliler öğretmenliği yapıyorum:) ama ordan ayrılmış. birdahada bulamadım((
canım forumda dolasırken gördüm ben de yasemin hanımın numarasına ulasmaya calısıyorum bana da yollabilir misin numarasını
canım forumda dolasırken gördüm ben de yasemin hanımın numarasına ulasmaya calısıyorum bana da yollabilir misin numarasını
yasemin hanımın numarasını rica etcanım forumda dolasırken gördüm ben de yasemin hanımın numarasına ulasmaya calısıyorum bana da yollabilir misin numarasını
Yasemin hanıma ben eylül ayında gitmiştim.Pozitif bir kadın güleryüzlü insanı rahatlatıyor. uzun bakıyor. gecmiş ve anı bilmesi gayet başarılı. Ancak gelecekle ilgili dediği hiçbirşey çıkmadı. bana en gec 40 gün içerisinde istediğim bişeyin olacağını söyledi.ancak 3 ay oldu çıkan bişey yok. üstelik çokta iddalı konuşmuştu.ama oralıktaki biçok kıytırık falcıdan daha güzel bakıyor. giden olursa burada paylaşsın lütfen.
yasemin hanımın numarasını rice edebilirmiyim?Yasemin hanıma ben eylül ayında gitmiştim.Pozitif bir kadın güleryüzlü insanı rahatlatıyor. uzun bakıyor. gecmiş ve anı bilmesi gayet başarılı. Ancak gelecekle ilgili dediği hiçbirşey çıkmadı. bana en gec 40 gün içerisinde istediğim bişeyin olacağını söyledi.ancak 3 ay oldu çıkan bişey yok. üstelik çokta iddalı konuşmuştu.ama oralıktaki biçok kıytırık falcıdan daha güzel bakıyor. giden olursa burada paylaşsın lütfen.
Canım Eylül hanım olağan durumu iyi biliyor, düşünceni karşındakinin karakterini, yapısını bir bir anlatıyor ama geleceğe dair çok şey söylediğini düşünmüyorum.
Sonuç olarak mevcut durumu biz zaten biliyoruz.
Cidandaki Ezgi Hanım ise geleceğe dair daha çok şey söylüyor. Birde dediğim gibi dün akşam dediği şey çıktığı için ben Ezgi Hanıma gitmeni tavsiye ederim.
Eylül'ü beğenmeme ihtimalin olabilir 50 lira boşa gider. İstersen ilk etapta Ezgi Hanıma git zaten kahve 15 lira en azından bir denemiş olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?