sen neler duymustun canm hakkında..hayır bana da soyleyın kı ben de fıkrımı değiştryim tekrar gıtmek gelsın ıcımden=((
ipek_bal sen nereden aldın Pınar ile ilgili yorumları? Nedir bu kadar şaşırtıcı olan ben de merak ettim. Bir de kaç kişinin yorumu var onunla ilgili?
ipek_bal sen nereden aldın Pınar ile ilgili yorumları? Nedir bu kadar şaşırtıcı olan ben de merak ettim. Bir de kaç kişinin yorumu var onunla ilgili?
Uzun ya da kısa hiç farketmiyor benim için. Duymak istediklerimi duyduktan sonra başka dedikleriyle ilgilenmiyorum bile.
Bu yüzden o kadar para vermeyi gereksiz buluyorum. Eylül de Yıldız da epeyce uzun bakıyor mesela. Dedikleri de çıkıyor üstelik. Ama uzun bakmalarına rağmen benim aklımı verdiğim sadece 2 konu olduğu için diğerleri tırt. Çok uzak gelecek hakkında yorumlar hiç cezbetmiyor beni. Sen de gidince duymak istediğin şeye odaklanacaksın sadece. Gör bak.) Tabi randevu alabilirsen. :s
arkadaslar merhaba ankara cafedeki hanim inanilmaz iyi bakio cidden 2-3 sene sonra olan seyleri bile bilmisti, ilk mesajlarda zafer carsisinin oralara gitti demissiniz hala o zafer carsisinin oralarda mi bileniniz var mi bi de o cafenin numarasini verebilir misiniz bana
Ankara Cafe'de bizim bahsettiğimiz kişi Eylül. Sen de mi ondan bahsediyorsun yoksa başka biri mi? Zafer Çarşısı'nın oralara giden Eylül olamaz herhalde... :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?