evet cidan cok degisio cidden, altindaki cafe de.. galiba mihriyeydi o zaman. hatta o zaman inanmamistim ama dedikleri bu yaz %90 oldu. neyse ben bi de eylule gideyim,, o kaca bakiyor bilio musun?
Peki neler oldu mesela. Biraz bahseder misin? Önemli şeyler mi?
aslinda bir seyi bilmisti en azindan en onemlisi bana o geldigi icin onu hatirliorum zaten dedigim gibi 2 sene oldu. bana, 'sen yasindan epey buyuk, yabanci ve cocuklu biriyle evleneceksin' dedi ben ihtimal bile vermiyorum tabii, nerde bulcam yabanciyi falan
ama bu yaz oyle biriyle tanistim cok da asik oldum gerci evlenmedim ama ilk askim oldu diyebilirim. bu yuzden 'aa, bilmis' demistim kendi kendime. belki ufak bi seydir ama,, sacmasapan falci cok tanidigim icin bana cok iyi gibi gelmisti :)
peki eylulun dedikleri cikti mi sana??
Bence bilememiş. Evlenmemişsin sonuçta. Bir tek şey ayrıca dediği. Mihriye yine becerememiş. Bir de 30tl ya. Çok yazık ona giden paraya.
Evet çıktı. Bir şey hariç hepsi çıktı. Ben de son olarak ona gidip fal faslını bitireceğim sanırım.
Yazabilirim buraya. Geçmişi ve şimdiki zamanı beni şok edecek şekilde bilmişti, kişilik analizlerini çok iyi yapıyor.
Olaylar neden oldu, nasıl oldu bunları anlatıyor. Söylediği her şey çok mantıklıydı yani.
Çıkacak olanlara gelirsek... Hemen gittiğim günün akşamı oldu dediği bir şey. Biri sana yapışacak seninle olmak isteyecek çok ısrar edecek ama sen istemeyeceksin demişti. Bu aynen dediği gibi oldu. Hem de hiç ummuyordum. Derslerimle alakalı endişeliydim alttan dersin kalmayacak demişti ve yine şok edici bir şekilde alttan dersim olmadı hiç geçen dönem. Çok şaşırmıştım. Ailemle tatile gideceğimi bilmişti. Sonra en önemlisi hayatına yeni biri girmeyecek demesi oldu. Mihriye çok büyük aşk yaşayacaksın, aşık olacaksın demişti oysa.Ve hayatımda hiç kimse yok hala.
Bunlar oldu. Başka hatırlayamadığım şeyler de olabilir.
konur-2de. sonuna doğru. asmalı konak mı bahçe mi, onun yanında sanırım...[/Q
cevabın için teşşekkürler canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?