Ankara'daki Falcılar

masal cafe değil arkadaşlar yeni hatırladım karanfilde bir simit cafe var ama adını tam olarak hatırlamıyorum orada bakmıştı bu arada figen hanıma baktırıp memnun olan var mı tarihler konusunda nasıl

masal cafe değil arkadaşlar yeni hatırladım karanfilde bir simit cafe var ama adını tam olarak hatırlamıyorum orada bakmıştı bu arada figen hanıma baktırıp memnun olan var mı tarihler konusunda nasıl

Daha önce de pek çok kez yazılmıştı. Bana tarih konusunda tutturamıyor Figen. Dedikleri olmuştu ama tarih tutmamıştı.

figen kaça bakıyor arkadaşlar? bır de sadece kahve bakıyor denmıs,uzun mu bakıyor yoksa 5 dakıkada fincanı elınıze verip yolluyor mu sizi

Figen 12,5 a bakıyor. Çok uzun bakmıyor ama çok fazla şey söylüyor. Zaten hızlı konuşan biri.

Tarot da bakıyor. Sadece kahve değil. Tercihe bağlı ama kahve yeterli bence.

daha önceki yorumları okumuştum figenle ilgili ben de de çok şey bildi ama insan yine başklarından teyit etmek istiyor birçok falcıya gittim ankarada ama çoğunluğu fiyaskoydu en son figene gittim bakalım çıkarsa paylaşırım burada...

Ankara Cafe Eylül'e gittin mi peki?

Ayy ben karıştırdım o zaman ya. İstanbuldaki falcıyla karıştırdım pardon. Ben Figen'e zaten ağustos'ta gittim en son.
11 doğru.

mrb arakadslar, ben daha hç baktırmadm ankarada fala,okdar kotu durumdayımkı bıraz rahatlamaya yada gerçeklerı dduymaya ıhıyacım var okudum butun sayfaları ama en ıyısı berrın gıbı geldı,onamı gıdıyım,bıde tek basıma gıdıcem öyle bı cafemı gıdılebılrmı çokda pahalı deıl deılmı

ya evet ya pınar nerde ya bende onu beklıyoum yok mu arkadaslar giden destıne yıne gıdemedı mı??? ipek_bal senın randevu da iptal dimi !!! ooofff yaaa

Zaten hiç içime sinmemişti şu pınar mevzusu şimdi iyice soğudum. Ne sanıyor bu kendini yau. Demek ki asıl parayı başka bir işten kazanıyor. Yoksa bu kadar takmamazlık olur mu ki müşteriye karşı..? Çok saygısızca bir davranış.

kızlar selam tekrardan

Pınar'a ben de sürekli ulaşmaya çalışıyorum, hasta olduğunu ve tedavisi sürdüğünü söyledi yardımcısı. nesi var deyince cevap vermek istemedi cumartesi günü çalışmak istiyorum demiş pınar hanım ama kendini iyi hissetmeyebilirmiş o yüzden cuma tekrar arayın isterseniz dediler. ben en erken pzartesi gidebilirim o yüzden bilmiyorum ne olacak ya çok da merak ettim bu kadını umarım pazartesiye uygun olur.

ben inanılmaz sinir olmuş durumdayım.tadevı flan yalan bence tryamour un dediği gibi bu kadar takmamazlık olmaz.müşteriye buyuk saygısızlık.terbıyesızlık ya baska bişiy değil.ben ki en cok gıtmek ısteyenlerden bırıydım .şu an ınanılmaz soudum kadından,diyeceklerını de duymak ıstemıyorum ya kalsın.

Son düzenleme:
Ben bugün Eylül'e gittim ve Mart ayına kadar fal sayfasını kapatmış bulunmaktayım. İnşallah bu kararlılığım devam eder.

İyi. Bildi işte olan biteni. Gelecek için bekleyip görücem artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…