Ankara'daki Falcılar

Yok bende teli. Sildim. Hem o kadar falcıya gidip memnun kalmamışsın. Pınar ın ne farkı olacak ki diğerlerinden. Bak giden bir sürü arkadaş oldu ama hiç kimse Pınar muhteşem falan demedi.

haklısın.
yalnız ermeni bir kadın vardı o sadece bu iş olmayacak demişti birde istanbulda kadıköyde baktırmıştım o kadında aynısını sölemişti omayacak bu işin diye ve olmadıda gerçekten ama diğer bütün falcılar olcak dedi. uzun zaman oldu bu baktırdıklarım ama şimdi 15 gün önce birine baktırdım birde cafede nur hanım var oda zaman vermişti ozaman içinde çıktı fala inanma falsız kalma derler.
zaten derdi olan butür şeylere meylediyor nekadar yanlış olduğunu bilsek dahi bence bana göre birtür terapi bu.işin dozunu kaçırmadan .

Canım bana da bir iki kişi olmayacak dedi ama 20 tanesi olacak dedi.
Sonuç : Olmadı.
Bu yüzden vazgeçtim işte ben de.
Gerçekten oluruna bırak bundan sonrasını.
Onlar olacak ya da olmayacak deyince ne değişiyor ki?
Biz yine neye inanmak istiyorsak o şekilde devam ediyoruz.

Eylül Ocak'ın 12si 15i gibi yeni biriyle tanışacağımı söylemişti.
Sonuç tabi ki yine yine yenidennn fosssssssssss.

Ben bi kez gittiğim falcıya 2.ye gidince pek çıkmaz zaten.

Son düzenleme:
arkadaşlar bu konuyu uzun süredir takip ediyorum bende ankaradayım ve konuda bahsedilen falcıların hemen hemen hepsine gittim birde burda adı geçmeyenler var... neticede sadece para tuzağı diyorum bazen çok falım geliyor ama kendimi tutuyorum artık boşyere para vermektense bişiler alarak rahatlamaya çalışıyorum :) parayı kazanmak çok zor bu insanlar kolayını bulmuşlar ne yazık ki.. bu sebeple fırsat vermemek gerek diye düşünüyorum kısacası boşuna para vermeyin

bende sana katılıyorum en kolay para kazanan sektör bu sektör milletin bi ayda kazandığı parayı falcılar 2-3 günde kazanıyor bende gittikten sonra kendime çok kızıyorum sözde kendimizi rahatlattığımızı düşünüyoruz ama elimize ne geçiyor çıkmayınca veya hiç bilemeyince paramızı geri alabiliyormuyuz veya birilerine şikayet edebiliyormuyuz ama başka mesleklerin yanlışlarını hiç affetmiyoruz hemen ahkam kesiliyoruz ya paramızı geri isteriz ya malı iade ederiz hizmet sektörü ise şikayet ederiz mutlaka bişey yaparız ama falcılara gelince gıkımız çıkmıyor çünkü falı açarken fala inanma falsız kalma diye açıyorlar ama biz yine de ısrarla açtırıyoruz akşam akşam sinirlendim yine

kendinizi kaptırmayın tabi falcıların söylediklerine :) ama mihriyenin de fikriyenin de yanından çok rahatlamış şekilde çıkıyosunuz. psikologlara 100lerce lira verene kadar 30 liraya terapi alabilirsiniz bence

kendinizi kaptırmayın tabi falcıların söylediklerine :) ama mihriyenin de fikriyenin de yanından çok rahatlamış şekilde çıkıyosunuz. psikologlara 100lerce lira verene kadar 30 liraya terapi alabilirsiniz bence

Terapiyi 5tlye de yapıyorlar. Mihriye ya da Fikriye için 30 tl vermeye gerek yok.

mrb. söylediklerinize tamamiyle katılıyorum bende hepsine gittim yalnız kaan hariç çünkü ona gitmedim hepsi birer tilki olmuşlar. yalnız rukiyeye giderdim arasıra tutardı ama çok az söylüyor diğerlerine göre iyidir. nur hanıma gittim bu hanım yakın tarihleri söylüyor ve şuan biri çıktı ama diğerlerini bekliyorum bakalım ne olcak çıkarsa yazarım. eskisi gibide sık gitmiyorum falcıya artık stres atmak için bir nevi araç gibi kullanıyorum fazla kendimi kaptırmadan yani eğlencesine sonuçta paramın kıymetini bilmeye başladım

falcılara gitmemenizi öneririm, cinleri vardır yoktur, hoş değil
ben de gittim tabi vakti zamanında, hatta güzel fal da bakarım,
ama gerek yok, geleceğinizi bilseniz ne olcak bilmeseniz ne olacak,
güzel vakit geçirilecek, eğlence, merak gibi geliyor, ama şarlatanlar arkanızdan gülüyor. işin içine iyice bulaşmış olanlardan da korkmamız, onlardan kaçmamız, işlerine bulaşmamanız gerekirken, diplerine kadar gidip cinlerim dediklerinin fısıltılarını, dolaylı ağızlarından dinliyoruz.

çok ürkütücü bulaşılmaması gereken şeyler aslında

arkadaşlar ben ankaraya geldiğimde arada beyhan diye birine baktırıyorum kaçıncı cadde hatırlamıyorum adresi o nasıl sizce bir de yıldız hanım var o da bilinen biriydi o nasıl sizce

Bir tanesine gitmiştim ben İstanbul'da. Adam sürekli titriyordu, bir eli yamulmuştu. Çok ama çookk korkmuştum. Kendime gelemedim faldan sonra, bayılacak gibi oluyordum ama bayılamıyordum da. Günümü mahvetmişti. Bir başka cinleri olan kadına gittim, onda çok huzurlu ayrıldım. Cinleri falan kafaya takarsak çok kötü oluyor zaten. Ama hepsinde yok öyle şeyler. Bazılarında var. Tecrübeli olduktan sonra korkum kalmadı hiç. Üç harflilerin zararı onlara bize değil bence. Gerçi çok fal baktıranlar için de tehlike oluşturabileceği söyleniyor ama bilemiyorum. Tabi o cinlilerin de dediği önemli şeyler gerçekleşmedi.

arkadaşlar ben ankaraya geldiğimde arada beyhan diye birine baktırıyorum kaçıncı cadde hatırlamıyorum adresi o nasıl sizce bir de yıldız hanım var o da bilinen biriydi o nasıl sizce

Yıldız Hanım'a Ekim ayında gittim. Bana 4 ay içinde hayatına biri girecek dedi. 4 ay Şubat başında dolacak. Sonuç olarak imkanı yok yeni birinin hayatıma girmesinin. Önceden hep eski sevgilinle görüşeceksin dediler olmadı. Şimdi de yeni biri girecek hayatına diyorlar ama o da olmuyor. Bende tık yok. Fallar tutmuyorr.

Son düzenleme:
ben geçen sene tavsiye üzerine gittim Mihriye hn.lara, kızılayda zafer çarşısına yakın yerleri, terapi cafe ismi de ama hiçbir söyledikleri tutmadı çok üzgünüm :-(

Ben ve 3 arkadaşım Pınar'dan sonra Eylül'e gittik, o da foss çıktı.. durmadan soru soruyor, sonra o sorular üzerinden tahminler yapıyor, "Hayır, öyle değil!" dediğiniz anda ağzı iyi laf yaptığından hemen kıvırıp "Zaten ben onu dedim, yanlış anladın." diyor. Falda babanızın iş ortağına borç verdiği gibi alakasız şeyler de çıkıyor..Nitekim hepimize de benzer şeyler söyledi. Tavsiye etmiyorum, günü bile bilmiyor.

Geçen hafta Yıldız'a gittik, "Ehh işte!" diyeceğim. Fal bitince elinize kartını verip reklamını yapmanızı istiyor

eylül ve heline gitcektim en son gitmedim kızlar bayadırda giremiyorum buraya offff güzel bir falcı bildiğiniz yok mu param boşuna gitmesin:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…