Ankara'daki Falcılar

merhaba kızlarr.bende dün eylüle gittim cafe ankaradaki ve memnun kaldım.genel olarka söledikleri tutuoo ve baya uzun bakıyor.bakalım bana sölediği şeyi bekliorum 12 şubata az kaldı 12 şubattan sonra olcakmışş.olursa yazarım tekrar.başka ii bildiğiniz birileri var mı??

yenimahallede bir falcı varmış medyummuymuş ne ben ona gideceğim arkadaşlar gidince haber veririm iyi diyorlar herşeyi biliyormuş

slm.berrin emirgan cafede çalışıyor.

bir yanlışlık var.bu dediğin berrin ehlikeyifte ki berrin değil.ama herkesin sorduğu berrin ehlikeyifte ki berrin kesinlikle.yani isim benzerliği var.berrin şu an bir yerde çalışmıyor.ancak dışarıda herhangi bir kafede buluşup fala bakıyor.hergün görüştüğüm bir insan.dün de konuştum,emirgan kafe nerde onu bilebilmiyor..isim benzerliği var

Son düzenleme:
benim iki yıldır gittiğim iki kişi var ve ne dedilerse hepsi bugune kadar olmustur gitmk isteyen varsa adres verebilirimm

berrin sıhhıyede emirgan cafede isterseniz numarasını verebilrim kızlar:):)

berrin ayrıldı çalıştığı yerden artık fal işi ile uğraşmıyo onu bulamazsınız artıkın

halt etmişssin sen bulamzmısız senın bunu söleme amacın zaten belli daha dun yanındaydım bana fal baktı bunca insan onu arıyo nıe hem işini ii yapıyo hem baskaları gibi sömürmüyo insanları senınde kim oldugun belli ama neyse konusturma benı

berrının numarası bnde var

tam bır sacmalık ben iki yıldır fal baktırırm masal kafeden ayrıldılar dıe sırf müşterilerin kafasını karıştırmak için yapılan bi komplo oo canm gidin kimliklerine bakın derim ben baktım cünkü .):)öle mesajla bilgi verme dediğinde olmaz yaa oo masal kafede neler dönüyo nelerrr heline verrdiğiniz paraya yasık melekte berrinde işinde cok iyilerdir.emirgan kafedeler şimdi kafasınızda bi şüphe kalmasın dıe sölüyorum yerlerini. yasılanları okudumda resmn falcılara dünya bi para veriliyo yapmayın arkadaslar...

nanna berrinden memnunmuydun?ne dedikleri cikti mesela sana.ozel degilse paylasabilir misin?

ortalık fena halde reklam kokuyo.... topic amacından saptı sanırım

Kesinliklee. Tutturmuşlarr Berrin'in nosunu verelim diye yaaa.

Ya sadece bir kişi beğendiğini söyledi onun dışında bir sürü falcı gezmiş olanlar o kadından memnun değil. Atıyormuş pek çok falcı gibi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…