slm.berrin emirgan cafede çalışıyor.
emirgan kafe nerde acaba ?
eylül ve heline gitcektim en son gitmedim kızlar bayadırda giremiyorum buraya offff güzel bir falcı bildiğiniz yok mu param boşuna gitmesin:S
Berrin'in nerde olduğu belli değil mi daha
yani iddia edildiği gibi berrin bırakmadı falı diyorsunuz.çok teşekkürler merakımı gidermiş oldum hiç olmazsa.inşallah iyi bir yer bulur bir an önce. başkalarına nasıldı bilmiyorum ama bana dediği her şey çıkmıştı harfiyen
berrin ayrıldı çalıştığı yerden artık fal işi ile uğraşmıyo onu bulamazsınız artıkın
Ben gittiğimde böyle bir durum oldu işte.Belki o gün öyleydi bilemiyorum ama iyide oldu daha yeni Figen'e gitmiştim.bugün nedense durduramadım kendimi.
Berrin'in numarası olan var mı ya?Yeni yıldan sonra gitmek istiyordum ona
destina bu bilgiye ulaştığına göre berrin'in yerini biliyorsun ya da haberleşiyorsun. tüm umudum sen de. inşallah bir an önce haber alırız
ah kızlar ahh çok falcıya gittim şimdi diyosunuz ya emirgan cafedeki melek? eskiden masal cafede çalışıyorlarda onlar onlarada gittim bilin bakalım noldu. melek hanımın yanında berrin hanım die biri var o da falcı . neyse sürekli melek hanım bana berrin hanımada baktırın die ısrar ediyodu allah allah dedim noluyo? neyse baktırdım ikisinede ikiside aynı şeyleri söledi sonra ben bunları arkdsıma anlattım arkdşım ne dese beğenirsiniz onlar ana -kız beren dedi. alttan kızına senin bilgilerini msj atıyo sende kanıyosun aaaaa bildi die dedi ben ilk inanamadım soruştudum masal cafeye garsonun ağzından lafı aldım harbiden öleymiş . isterseniz gidin sorun masal cafeye onura berrin ve melek ana kız mı die hemen söyler ana kız der tabi melek hanıma sordum bunu bakalım doğru sölücekmi die bir kızardı bir bozardı anlatamam şey mey kem küm deyip yok öle bişi dedi ... ya işte böle gitmek isteyenlere duyurulur
benim iki yıldır gittiğim iki kişi var ve ne dedilerse hepsi bugune kadar olmustur gitmk isteyen varsa adres verebilirimm
ortalık fena halde reklam kokuyo.... topic amacından saptı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?