Ankara'daki hamileler, tanışalım ve paylaşalım mı?

kaç haftalıkken çektirdin? çeken dr o an bilgi veriyor mu,anlatıyor mu? benim de kafam karıştı:44: ben oraya hiç gitmedim.. senin dr kim?

canım 20 haftalıkken bakıyorlar o anda bilgi veriyor tabi ama ne biliyim ben çok beklentiyle girdim galiba yüzünü falan net göreceğim diye ama olmadıherşeyine bakıyor doktor sonuç olarak herşeyin yolunda olduğunu söyledi benim içinde bu önemliydi zaten.
doktorum günnur hanım ben baştan beri bütün kontrollerimde günnur hanıma gittim memnunum sakin seni rahatlatan bir tavrı var en önemlisi ben normal doğum istiyorum kısmetse, doktorumda herşeyin doğalından yana sen istedikten sonra en iyisi zaten normal doğum diyor

[/QUOTE]

bana 22. haftama gün verdiler ama oraya gitmicem sanırım..yakın diye tercih ettim ben..zaten ikiz riskli gebelik benimki.içim rahatlasın herşeyi göreyim istiyorum

Güven Hastanesinde Hamile Eğitim Seminerleri

Haziran ayı Hamile Eğitim Seminerlerimiz 9 Haziran Cumartesi günü başlıyor. Seminerlerimiz, A Blok 5. katta bulunan Adnan Bayaner toplantı salonunda Haziran ayı boyunca Cumartesi günleri saat 12:00-14:00 saatleri arasında düzenlenecektir. Seminer programının detaylarını 0 312 457 21 79 - 80 numaralı telefondan alabilirsiniz.

9 Haziran 2012

BEBEĞİN GELİŞİMİ VE GEBELİKTEKİ DEĞİŞİKLİKLER - 1. ÜÇ AY
KONUŞMACI: KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM UZMANI

ANNE VE BABADA YAŞANAN PSİKOLOJİK PROBLEMLER VE GEBELİĞE PSİKOLOJİK HAZIRLIK - DOĞUM SONRASI DEPRESYON
KONUŞMACI: PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK UZMANI

GEBELİK VE BESLENME - 1. ÜÇ AY
KONUŞMACI: BESLENME VE DİYETETİK UZMANI

16 Haziran 2012

GEBELİKTE TARAMA TESTLERİ
KONUŞMACI: KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM UZMAN

DOĞUM SONRASI EGRERSİZLER
KONUŞMACI: FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON UZMANI

GEBELİKDE DERMATOLOJİK DEĞİŞİKLİKLER - 2. ÜÇ AY
KONUŞMACI: DERMATOLOJİ UZMANI

HAMİLELİK SONRASI DÖNEM VE VÜCUT ESTETİĞİNİN KORUNMASI
KONUŞMACI: FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON UZMANI

23 Haziran 2012

GEBELİKTE HİJYEN VE BEBEK BAKIMI
KONUŞMACI: HEMŞİRELİK HİZMETLERİ

DOĞUMDA ANESTEZİ VE AĞRISIZ DOĞUM
KONUŞMACI: ANESTEZİ VE REANİMASYON UZMANI

DOĞUM NASIL GERÇEKLEŞİR? DOĞUM ŞEKİLLERİ NELERDİR?

30 Haziran 2012

0-2 YAŞ BEBEK BESLENMESİ LOHUSALIK DÖNEMİ
KONUŞMACI: BESLENME VE DİYETETİK UZMANI

0-3 YAŞ BEBEK GELİŞİMİ
KONUŞMACI: ÇOCUK HASTALIKLARI UZMANI

LOHUSALIK DÖNEMİ VE DEĞİŞİKLİKLERİ

* SEMİNERLERE KATILIM ÜCRETSİZDİR.

suyun sınırda veya daha aşağıda değilse suyun azalmasının sıkıntı olmayacağını söyledi benim doktorum
hatta dün çatı muayenesi oldum, normal doğuma uygun olduğunu söyledi
artık zamanını beklicez
dünkü kontrolde suda azalma yokmuş, yeterliymiş öyle söyledi
oğlumun kilosu az minyon bebek olacak çabuk doğurursun dedi
üstelik boynuna 1 tur kordon dolanmış
ona rağpmen normal doğum yapabileceğimi söylüyor
bilemiyorum artık şartlar ne gösterecek

ne güzel cnm herşey yolunda demekki, arkadaşımın bebeğinin de kordon dolanmıştı hiç sorun teşkil etmemiş normal yapmıştı...ben de çok isterdim normal olmasını (( hayırlısı artık...sezeryanda süt geç geliyor dedikleri için dün pompa aldım lansinohun affinity modelini...bir de doktorum lansinohun kremini şimdiden kullanmaya başla dedi..umarım memnun kalırız, amend, medela daha iyi dediler ama çok fiyat farkı vardı...işe başlayınca da herhalde çok gerekli olacak diye düşünüyorum...lansinoh tan memnun olan var mı acaba? yoksa daha kullanmadan değiştiriyim diyorum...

sana neden sezeryan dedi? su için mi sadece?
süt olayını kafana takma bence
kimisinin hemen geliyor, kimi de normal yaptığı halde gelmiyor
şartlama yani kendini, gelir inşallah sütümüz hemen
lansinohu bilemiyorum, benimki medela mini elektrikli, ablamdan kalma para vermedim iyi oldu
yoksa dediğin gibi pahalı cidden
lansinoh kreme benim doktorum da başla dedi, aklıma geldikçe sürüyorum, genelde banyodan sonra
süt için malt içeceği ve milkplus içecek aldım, onları çok övdüler arkadaşlarım kullandılar
istersen onlardan alabilirsin sen de
bir de humana still tea aldım
bol bol içecem artık

kızlaarr ankarada ilk kontrolüüm için bana önerebileceğiniz kadın doğumcu var mıı

haftaya gideceğim yardımcı olursanız sevinirim

Ne iyi arkadaşın varmış ,insan yarın doğuma girecek kadına böyle mi söyler.Sen bakma ona kişiden kişiye, Dr dan Dr a değişir .Allahım sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin.

günaydın annişler
bende hala pijama bulamadım önerisi olan varmı....
bende bulamadım bende
görmeden almak istemiyorum bakalım bu hafta bi gezeyim diyorum ama nasıl olacak

relaxmode internet sitesine bak istersen
kumaşları çok kaliteli
ben ordan aldım

canım sen nettenmi aldın ben karar veremedim
kaç beden aldın içi göstermiyor dimi

tatlım ne tarafta oturuyorsun ona göre yakın bi yer olmasında fayda var

bulunduğumuz yer ikonyanın ilçesi kuzum ve konyaya gitmektense ankarayı tercih ettik ankaraya daha yakın bir ilçe ...

haftaya cumartesi gitmeyi düşünüyoruz inş kesemizi görebiliriz lakin, doktor konusunda tavsiyen varsa canım, herhangi bir yer olabilir bizim için...
senin memnun kaldığın ve bayan bir doktor olursa çoookk mutlu olurum

yoksa gördüğümüz ilk hastaneye gireceğiz bilmediğimizden

canım ben batıkent bilgi hastanesi selçuk beye gidiyorum memnunum
lokmanhekim sincan hastanesi doktorları tamamen bayan orada banu hanıma gitmiştim fakat sezeryan istediğimim için anlaşamadık bıraktım
medicana'da ümmü gülsüm hn. iyi olduğunu duydum
ankapol hastanesinde bülent bey çok rövanşta ama yoğun orada bayan başka dr varmış adını hatırlamıyorum ama iyi dediler
cemil kayayı duymuştum arkadaş yazmış zaten

sağ olasın tatlımm çok teşekkür ederim...

ebebek Ankara'da 10 - 17 - 24 haziran cumartesi günleri anne sütü, emzirme ve yenidoğan bakımı konulu seminerler düzenlenecek. Seminerlere konuşmacı olarak; Sinem Turan - yenidoğan yoğun bakım hemşiresi, Satı Kabakçı - yenidoğan yoğun bakım hemşiresi ve Ayşegül Güler - ebe katılacaktır.

Tüm Ankara üyelerimizin davetli olduğu seminerlerimize gelen üyelerimize de ebebek alışverişlerinde kullanılmak üzere %10 indirim kuponu verilecektir.

Detaylı bilgi için ebebek Ankara'ya 0312 284 53 51 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

merhabalar hepinize,
yorucu ama guzel gecırdıgım gunlerden sonra tekrar aranızdayım. hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. kızımı saglıkla kucagıma aldım.biraz hareketli bizim bıdık. gece gündüz mesai yapıyoruz :) dünyanın en en en güzel duygusuymuş. dilerim hepiniz sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz. ben epidural sezeryan oldum. inanılmaz korkan biri olarak şunu diyebilirim ki gözümde çok ama çok büyütmüşüm. elbette ağrılarım oldu hala var ama hiç bir zaman dayanılmayacak gibi değildi. benim adet dönemlerim çok sancılı geçer ondan daha şiddetli ağrı çekmedim, ki epiduralim hastaneden çıkana kadar takılıydı ağrım başladığında ağrı pompasıyla direk kestim ağrımı 2 gün sonra da hafif bi ağrı kesiciyle idare eder duruma geldim şimdi kullanmıyorum bile. dikiş yerim zaten uyuşuk ama genel bi sancı oluyo karın kısmında bi de epiduralden dolayı hafif bir bel ağrısı. şu anda da emzirme çabalarından ve uykusuzluktan dolayı kas ağrısı çekiyorum ama yavaş yavaş düzene giriyor herşey. fotografcıyı cok ıstıyordum ama bir sürü telaşın arasında malesef ayarlayamadım. bi ona pişmanım.ama sağlık olsun diyorum. annelik çok değişik bir duyguymuş. şu anda sanki bana oyuncak bi bebek verilmiş gibi hissediyorum, çocukken evcilik oynadığımız günlerdeki gibi :) hep derlerdi biraz klişe olcak ama gerçekten öyleymiş gözümün içine baktığı zaman uykusuzluk yorgunluk ağrı sancı herşeyi unutuyorum. şimdi heyecanla büyüyüp ele avuca geleceği günleri bekliyrum. bugunler bıraz yogun gecıyor sanırım bı sure buralarda olamıycam allah hepınıze kolay doğumlar nasip etsin. bir dahaki sefer kadar hoşçakalın..

evet netten aldım ben
epeyce indirim vardı ben alırken, 1 gecelik 1 pijama aldım
biri 20, biri de 29du sanırım öyle bişey
içini falan göstermiyor, kumaşı çok kaliteli
benim başlangıç kilom 53, boyum 168
şimdi 70 kiloya yaklaşmama rağmen hala oluyor, s beden aldım, ama m kalmadığından almıştım

ben akropol hastanesinde ışın hanıma gidiyorum
çok çok memnunum
ama ona da en erken randevuyu 1 ay sonraya alabilirsin
bir de nurten hanım var orda, o da iyiymiş, ona daha erkene veriorlar

gözünüz aydın
allah kurtarmış
darısı bizlere inşallah

evet netten aldım ben
epeyce indirim vardı ben alırken, 1 gecelik 1 pijama aldım
biri 20, biri de 29du sanırım öyle bişey
içini falan göstermiyor, kumaşı çok kaliteli
benim başlangıç kilom 53, boyum 168
şimdi 70 kiloya yaklaşmama rağmen hala oluyor, s beden aldım, ama m kalmadığından almıştım

ben akropol hastanesinde ışın hanıma gidiyorum
çok çok memnunum
ama ona da en erken randevuyu 1 ay sonraya alabilirsin
bir de nurten hanım var orda, o da iyiymiş, ona daha erkene veriorlar

gözünüz aydın
allah kurtarmış
darısı bizlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…