Doğuma Hazırlık Ankaralı anne adayları,bebişleriniz için nerelerden neler aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yenidoğanlar için kaz tüyü ve yün gibi hayvansal ürünleri kesinlikle önermiyorlar, çünkü alerji yapma olasılığı yüksekmiş. hatta içinde tohum kalabilir diye pamuğu bile önermiyorlar. o yüzden en az 1 yaşına kadar mutlaka elyaf diyor doktorlar, bilginiz olsun...

bu arada sevgili ankaralı haziran anneleri neden aylık paylaşımlara gelmiyorsunuz, ben orada yalnız kaldım. istanbullular buluştu, çok özendim :)

bu arada sevgili ankaralı haziran anneleri neden aylık paylaşımlara gelmiyorsunuz, ben orada yalnız kaldım. istanbullular buluştu, çok özendim :)

aa ankaralı haziran annesi varmışş,bir ben değilmişimmm:)) hihoyyyt

kızlar doğumuma 2 haftam kaldı ve eksik kalmadı sayılır. en son bebek şekeri için ulus suluhana gittim. 100 tane mavi tül, 7 metre kurdele, 1 kilo lavanta, 100 emzik, 100 biblo 63 lira tuttu. yalnız lavanyadan vazcaydım badem şekeri alcam. bi de ben bebeğe fırça, tarak falan almamıştım gittiğim kursta alın dediler. fırça, burun aspiratörü ve çıtçıt tırnak makası deilde şu düz kesen modellerden alınacakmış, bi de sivri kalan yerleri düzeltmek için kağıt törpü. ben almamıştım valla. bi de şu ayak izi çıkartan hamurlar satılıyo ya onları da office one store da buldum üyük paketi 5 lira deil ayağı eli bebeğin kalıbını çıkarırsın ööle kocaman. yalnız 8 saatte kuruyomuş. 1 pakette ondan aldım.

oo senin olay bitmiş,bebiş eli kulağında geldi geliyor :)) allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin..
optimumdaki seminerdeydin sen de sanırım:) törpü-makas seti falan diyince tahmin ettim:)
ben de geçen hafta suluhandan magnet şeklindeki lavanta keselerinden aldım,kapı için tül bir de çikolata ve şekerler için sepet aldım,çok uygundu fiyatları..

Kızlar suluhanda nereden aldınız malzemeleri çok uygunmuş fiyatları gerçekten.

ayyy allah bir avazda kurtarsın :) cicilerinizide güle güle kullanmayı nasip etsin inş.. :)

benim oğlumun bebek şekerleride böyle olacak 40 tane patiğimiz oldu bile :)) kendim örüyorum pek keyifli oluyor :)) kurdela, lavanta, tül, kapı süsü, sepet için falanda suluhana bakıcam :))

Eklentiler

• $resim-004.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 67
benim oğlumun bebek şekerleride böyle olacak 40 tane patiğimiz oldu bile :)) kendim örüyorum pek keyifli oluyor :)) kurdela, lavanta, tül, kapı süsü, sepet için falanda suluhana bakıcam :))

canım,ellerine sağlık,çok cici olacak anlaşılan..

bende çok beğendim. çok güsel düşünmüşsün ellerine sağlık...

kızlar,bugun kızımızın odasını aldıkhihoyyyt
özelcanbebe'den aldık,oda takımı, uyku seti,lambası,cibinliği falan herşeyimizi
tamamladık
allahım sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah..
henüz almamış arkadaşlar oraya bakmadan takım almayın çünkü fiyatlar her üründe olduğu gibi yine çok farklı piyasadan..

gull şimdi dikkat ettim de seninle aşağı yukarı aynı zmanda doğum yapacakmışız.bende 25+3 üm :)))

:)) ayyy canımmm gün gelse diye çok hevesleniyorum diğer taraftanda korkuyorum ( hangi hastaneye gidiyorsun???? ben fatihe gidiyordum ama duyduğum olaylardan güvenim sarsıldı yarına akropolden randevu aldık bakalım memnun kalırsam bu hastaneye devam edicem yorumlar çok olumlu geldi. eksikleriniz ne alemde biz daha ufak defek şeyler aldık ama daha çok alınacak vaarrrrr :))

oyoyoyoyyo allahım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşalahhhhhh :)))

hayırlı uğurlu olsun... yerleştirince foto da koy bakalım. ne kadar heyecan verici bişey...fiyatlarınıda yaz ki bize yardımcı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…