Ankaralı Anneler Buyrun Sohbete Herşeyi Paylaşalım...

evet canım katılıyorum sana

tamam o zaman kızlar sizleri daha sık bekliyorum topiğme yalnız bir ricam olacak herkes birbirini daha iyi tanısın diye kendimizi bastan tanıtalım ben baslayayım ilk
ismim derya 25 yaşındayım 2008 haziranda evlendim 2009 kasımda oğluşum doğdu çalışmıyorum şuan ama iş bulursam çalışmayı düşünüyorum akderede oturuyorum aklıma gelen bunlar sizleri daha yakından tanımak isterim arkadaslar...

evet canım tanıtmışsında bende daha iyi tanımak amacıyla biraz daha ayrıntılı olsun diye demiştim tabi mecbur değilsin şekerim ben dost canlısı bi insanım sizlerle tanışıp görüşmek kaynaşmak isterim çünkü pek kimse yok komsum filan bu topiğin amacıda bu zaten herşeyi paylaşabileceğim dostlar tanımak....

:79:Ben çok eski üyeyim burdan halan görüştüğüm arkadaşlarım var ,uzunca bir süredir giremiyordum bu topiği ve başlığı görünce merak edip daldım:))inşallah güzel dostluklar kurulur .

inş canım avatarındaki fotoya baktım masallah çok tatlı oğullarıın varmış.....

Allah bağışlasın, yaşını 25 yazmışsın doğru değilmi çalışmıyorsun evdesin sanırım?

Allah bağışlasın, yaşını 25 yazmışsın doğru değilmi çalışmıyorsun evdesin sanırım?

evet canım 25 yaşındayım hamile olana kadar çalıştım bilkent realdeydim hamileliğim kötü geçtiği için geçen sene çıktım işten ama şimdi çalışmak istiyorum iş bulamadım

evet canım 25 yaşındayım hamile olana kadar çalıştım bilkent realdeydim hamileliğim kötü geçtiği için geçen sene çıktım işten ama şimdi çalışmak istiyorum iş bulamadım

Anladım peki çocuğun çok küçük değilmi bakabilecek biri varmı bari...

gülsecim oralarda mısın iki erkekli bir anne olarak fikirlerin neler zor oluyordur iki erekekle uğraşmak benim kısmetse aralarında 3 yaş olcak oğullarımın.çankaya da yahu pek uzak yada benim ev uzak bilmiyorum

evet canım bi tane 13,5 aylık oğlum var

allah bağışlasın sevgili derfat bence hala biraz küçük.yani çalışman zorunlu degilse bir yıl kadar daha bekleyebilirsin diye düşünüyorum.yazık arar seni özler.gerçi annen bakcakmış ama olsun.ben hiç kıyamam öyle bırakmaya falan.o yüzden çalışmayı falan hiç düşünmedim

gülsecim oralarda mısın iki erkekli bir anne olarak fikirlerin neler zor oluyordur iki erekekle uğraşmak benim kısmetse aralarında 3 yaş olcak oğullarımın.çankaya da yahu pek uzak yada benim ev uzak bilmiyorum

SLM bende fıkırlerine katılıyorum çocukların küçüklük dönemlerinde anneyle olmaları taraftarıyım,iki çocuklu bır anne olarak çok zorluk çektim halende çekiyorum Ama çok şükür çocuklarım sağlıklılar başarılılar,ikinciye hamilesin sanırım Allah kurtarsın...

sağol canım evet aminnnn.az kaldı.yakında 3 erkekli olcam sen gibi

kızlar doğru sölüyorsunuzda çalışmamda lazım eve katkıda bulunmam lazım eşim tek başına yetiştiremiyor biraz borcumuz var kredi çekmiştik eşime destek olmak istiyorum ama eşim çalışmamı istemiyo rahatça evinde otur diyo bilmiyorum ne yapacağımı...evet oğlumada işe girersem ananesi bakacak babamda emekli zaten bide kızkardeşim var 17 yaşında zaten alışkın oğlum onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…