hmm dediğimi farklı mı anladınız acaba ?
diyorum ki herkes belki de bu topikte zaten kimse yok diye pek uğramıyor olabilir.
bir kaç kiş bile olsak ısrarla bişeyler yazıp sohbet edersek,topiği görenler ve gelenler daha fazla olacaktır.
yok canım ben buralardayım ama pek kimse olmadığı için girmiyorum boş topikte ne işim var diyeeeeeeeeee
....kızlar ben 2008 annesi ve 2011 annesiyim çayyolunda evim
....
Herkese Slm bencede böle güzel bir başlğı olan topiğin bu kadar boş olmaması gerekiyor...
hadi o zaman gülsecim kendini tanıtmakla baslayabilirsin
evet canım tanıtmışsında bende daha iyi tanımak amacıyla biraz daha ayrıntılı olsun diye demiştim tabi mecbur değilsin şekerim ben dost canlısı bi insanım sizlerle tanışıp görüşmek kaynaşmak isterim çünkü pek kimse yok komsum filan bu topiğin amacıda bu zaten herşeyi paylaşabileceğim dostlar tanımak....
inş canım avatarındaki fotoya baktım masallah çok tatlı oğullarıın varmış.....
İnşallah çok teşekkür ederim:))senin çocuk 1 tanemi kaç yaşındasın?
Allah bağışlasın, yaşını 25 yazmışsın doğru değilmi çalışmıyorsun evdesin sanırım?
evet canım 25 yaşındayım hamile olana kadar çalıştım bilkent realdeydim hamileliğim kötü geçtiği için geçen sene çıktım işten ama şimdi çalışmak istiyorum iş bulamadım
evet canım bi tane 13,5 aylık oğlum var
gülsecim oralarda mısın iki erkekli bir anne olarak fikirlerin neler zor oluyordur iki erekekle uğraşmak benim kısmetse aralarında 3 yaş olcak oğullarımın.çankaya da yahu pek uzak yada benim ev uzak bilmiyorum
allah bağışlasın sevgili derfat bence hala biraz küçük.yani çalışman zorunlu degilse bir yıl kadar daha bekleyebilirsin diye düşünüyorum.yazık arar seni özler.gerçi annen bakcakmış ama olsun.ben hiç kıyamam öyle bırakmaya falan.o yüzden çalışmayı falan hiç düşünmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?