selam kızlar benim de 2009 eylül doğumlu bir kızım var yıldız da oturuyorum... en son 19 nisanda yazmışsınız inşallah canlanır bu konu çünküüüü kızımla sıkıntıdan patlıyoruz artık
kesinlikle katılıyorum sana canım... neden kimse yok her gün girip bakıyorum yok....
kızım 20 aylık oldu ve hiç arkadaşı yok apartmanda çocuk yok akrabada yok hep büyükler onlar da zaten kızımla oynamak yerine kızımı oyuncak gibi görüyorlaro yüzden çok üzülüyorum galiba bu yüzden sonunda erkenden kreşe göndereceğim gerçi bazen denk geldik başka yaşıt çocuklarla ama o da avm de oluyor e ne kadar ne paylaşabilirler ki... sırf bu yüzden 2. çocuğu yapacağım en ii arkadaş işte
s.a bayanlar bende ankara sincan dayım ağustosda 'ANNE' olcam inş. 23 yaşındayım
şimdilik ewdeyim mesleğim Kuran Kursu öğreticisi
seneye bebiş büyüsün öyle başlayacağım işime inş.
hoşgeldin canım aramıza şimdiden ALLAH analı babalı büyütsün yavrunu canım..bende akderede oturuyorum 19 aylık oğlum var çalışmıyorum
hoşgeldin canım benimde 19 aylık oğlum var ankaranın neresinde oturuyosun?keşke yakın olsakta hem biz hemde çocuklar kaynassa her zaman gel canım ben burdayımm sohbet ederiz
ben yıldız da oturuyorum... siz nerede oturuyorsunuz???
oooooo çok boşlamışsınız burayı bende sincanda oturuyorum eylül 2008 ve kasım 2009 annesiyim
hoşgeldin canım bende 2009 kasım annesiyim burayıda benden başka takip eden olmuyo canım hemen hemen hergün bakıyorum yok kimsecikler
hoşbulduk canım işin açıkçası pek vaktim olmuyor benim kuzularla ama yinede ara sıra uğramaya çalışırım akdere de nerede oturuyorsun derfat???
mutlu mah canım 60ncı yıl sağlık ocağı varya onun karşsındayım her zaman beklerim canım
50.yıl parkının yanındaki sağlık ocağı mı ??????????
yok canım akdere dolmuş durakları varya son durak yada 297 son durağı ordaki sağlık ocağı 50nci yıl bayağı aşağıda kalıyor sen biliyomusun bu tarafları
hııııım anladım ben doğma büyüme cebecideydim akdere tarafına yakındı ondan sormuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?