Ankaralı Anneler Buyrun Sohbete Herşeyi Paylaşalım...

gel canım hoşgeldin evet canlandıralım burayı

Merhaba Ankaralı güzel anneler,

Ben de Yıldız da oturuyoruz.Oğlum Demir nisan 2009 doğumlu.
Bir de kızım var.Kızım 10 yaşında.
Bu bölümdeki nisan 2009 anneleriyle hamileliğimden beri yazışıyoruz.
Paylaşımlarımız çok güzel ama Ankaralı çok fazla yok.Burdan tanışıp oyun gurubu yaptığımız
iki arkadaşım daha var.Kış başı çocuklar çok hastalanmaya başlayınca ara verdik.Bakalım yeniden otuşturabilirsek iyi olacak.

Kendimi tanıtmayı unutmuşum.
İki çocuklu 74 doğumlu ve son üç senedir ev hanımıyım.
Kızım için de üç sene ara vermiştim iş hayatıma, bakalım oğluş için ara ne zaman bitecek.
Gerçi özel sektörde kollarını açmış beni bekliyor olmadığı için bu ''ara'' hiç bitmeye bilir.

arkadaslar neden kimse gelmiyo sürekli konrtol ediyorum canlandırsak şu topiği sohbet etsek herşeyi paylassak ne güzel olurdu...

kesinlikle katılıyorum sana canım... neden kimse yok her gün girip bakıyorum yok....

kızım 20 aylık oldu ve hiç arkadaşı yok apartmanda çocuk yok akrabada yok hep büyükler onlar da zaten kızımla oynamak yerine kızımı oyuncak gibi görüyorlar o yüzden çok üzülüyorum galiba bu yüzden sonunda erkenden kreşe göndereceğim gerçi bazen denk geldik başka yaşıt çocuklarla ama o da avm de oluyor e ne kadar ne paylaşabilirler ki... sırf bu yüzden 2. çocuğu yapacağım en ii arkadaş işte

hoşgeldin canım benimde 19 aylık oğlum var ankaranın neresinde oturuyosun?keşke yakın olsakta hem biz hemde çocuklar kaynassa her zaman gel canım ben burdayımm sohbet ederiz

s.a bayanlar bende ankara sincan dayım ağustosda 'ANNE' olcam inş. 23 yaşındayım
şimdilik ewdeyim mesleğim Kuran Kursu öğreticisi
seneye bebiş büyüsün öyle başlayacağım işime inş.

s.a bayanlar bende ankara sincan dayım ağustosda 'ANNE' olcam inş. 23 yaşındayım
şimdilik ewdeyim mesleğim Kuran Kursu öğreticisi
seneye bebiş büyüsün öyle başlayacağım işime inş.

hoşgeldin canım aramıza şimdiden ALLAH analı babalı büyütsün yavrunu canım..bende akderede oturuyorum 19 aylık oğlum var çalışmıyorum

hoşgeldin canım aramıza şimdiden ALLAH analı babalı büyütsün yavrunu canım..bende akderede oturuyorum 19 aylık oğlum var çalışmıyorum

amiin inş. Allah razı olsun cnm <3
hoşbuldm teşekkürler (=

Son düzenleme:
hoşgeldin canım benimde 19 aylık oğlum var ankaranın neresinde oturuyosun?keşke yakın olsakta hem biz hemde çocuklar kaynassa her zaman gel canım ben burdayımm sohbet ederiz

ben yıldız da oturuyorum... siz nerede oturuyorsunuz???

oooooo çok boşlamışsınız burayı bende sincanda oturuyorum eylül 2008 ve kasım 2009 annesiyim

oooooo çok boşlamışsınız burayı bende sincanda oturuyorum eylül 2008 ve kasım 2009 annesiyim

hoşgeldin canım bende 2009 kasım annesiyim burayıda benden başka takip eden olmuyo canım hemen hemen hergün bakıyorum yok kimsecikler

hoşgeldin canım bende 2009 kasım annesiyim burayıda benden başka takip eden olmuyo canım hemen hemen hergün bakıyorum yok kimsecikler

hoşbulduk canım işin açıkçası pek vaktim olmuyor benim kuzularla ama yinede ara sıra uğramaya çalışırım akdere de nerede oturuyorsun derfat???

hoşbulduk canım işin açıkçası pek vaktim olmuyor benim kuzularla ama yinede ara sıra uğramaya çalışırım akdere de nerede oturuyorsun derfat???

mutlu mah canım 60ncı yıl sağlık ocağı varya onun karşsındayım her zaman beklerim canım

50.yıl parkının yanındaki sağlık ocağı mı ??????????

yok canım akdere dolmuş durakları varya son durak yada 297 son durağı ordaki sağlık ocağı 50nci yıl bayağı aşağıda kalıyor sen biliyomusun bu tarafları

Son düzenleme:
yok canım akdere dolmuş durakları varya son durak yada 297 son durağı ordaki sağlık ocağı 50nci yıl bayağı aşağıda kalıyor sen biliyomusun bu tarafları

hııııım anladım ben doğma büyüme cebecideydim akdere tarafına yakındı ondan sormuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…