Ankaralı Anneler Buyrun Sohbete Herşeyi Paylaşalım...

tabi çalışman gerek ise o zaman olay degişir.inşallah iş bulurda bir an evvel başlarsın canım.en azından kres gibi falan bir derdin olmaz annenler herkesten iyi bakarlar evladına

sağol canım evet aminnnn.az kaldı.yakında 3 erkekli olcam sen gibi

Ethanroom Allah tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı doğumun olur inşallah
Derfat şimdi anladım seni yoksa bence hiçbir anne kolay kolay o yasta bir çocuğu bırakmaz; işin zor Allah yardımcın olsun inşallah kısa zamanda rahata erersiniz:)

iyiyiz jadecim sen nasılsın?kimse yok topikte bizde evde yoktuk yeni geldik ben yatıyorum çok yorgunum iyi geceler...

bu sayfayı yeni farkettim biraz geç olmuş anlaşılan.eger ugrayan olursa sohbet edelim kızlaaar

hepinize selamlar..ben de ankaradayım ikinci bebeğim yolda ..

ağustos annesi var mı aranızda. gerci o ayrı bi baslık ama olsun:)

slm arakdaslar uğrayanlar olmuş hadi bayanlar her uğradığınızda yazalımda topik yeniden canlansınnnnn

selam cici anneler

topiği daha yeni gördümm bende Ankarada etlikteyimm şubat annesiyimm

nasılsınız bakalım biraz sakin kalmış bu topikkkk canlandırmak lazım dimiii

evet nurcum burayada bir el atmak lazımm

nerde bakim bu ankaralılarrr.ben sonradan olma bir ankaralıyım ama olsunn

bugünde ankarada soğuk ve yağmurlu bir günnn.sıkıldım artık bu havalardann.güneş istiyorum sıcak istiyorum oğlumla sokaklarda gezmek istiyorumm sıkıldıııımmmmm

canım bende zorunlu ankaralıyım malum ekmek parası
manisada kapalı yağmurlu soğuk oysa ki ben ne hayallerle gelmiştim gezcektim kızımlaa amaa nerdeeee

inanırmısın artık avm lerden bıktım
sıkıldım sıkıldım uçmak istiyorum yalın ayak yere çimlere basmak istiyorum o haldeyim yaniiii

güneşli sıcak bir günde çayır çimen gezmek istiyorumm yaaaa

herkese merhaba ben de aylardan sonra tekrar pc başına geçebilenlerdenim. oğlum ağustos 2009 doğumlu.
evet ankarada hava iğrenç ve avmlere tıkıldık. gerçi hava güzel olunca da yapacak pek fazla birşey yok. incek, tunalı başka da biryer yok oğlumla gittiğimiz. siz neler yapıyor nerelere gidiyorsunuz çocuklarınızla? bize de fikir vermiş olursunuz paylaşırsanız

slm anneler bende 2010 temmuz annesıyım ewet hawa gercekten kotu ama yagmurda bıle cıkarıyorum kzımı
ınanırmısınız daha hıccc awm ye goturmedım melegımı ustelık kızılayda oturuyorum cogunuz gıbı daha sakın semtlerde deıl. burda bana yakın nerde park war oraya atıyorum kendımı. genelede ızmır caddesı ugrak yerımız gelenler olursa beklerım:)

selam kızlar benim de 2009 eylül doğumlu bir kızım var yıldız da oturuyorum... en son 19 nisanda yazmışsınız inşallah canlanır bu konu çünküüüü kızımla sıkıntıdan patlıyoruz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…