canım benim oğlum 39 aylık ALLAH bağışlasın kızını.
nerde oturuyosun?kaç yaşındasın?çalışıyomusun?biraz kendinden bahsedermisin?
teşekkürler .maşallah sizinbebeğinize Allah bağışlasın.
altındağda oturuyoruz,28 yaşındayım,diyanet personeliyim. siz nerde oturuyorsunuz? çalışıyor musunuz?
kışın bebeklerleneler yapıyorsunuz evde :) bebekler evdesıkılıyor mu ?ank ayazı malumunuz bizde evdeyiz kızımla
canım evet havalar soğuk olduğu için evde oluyoruz genelde ben fırsat buldukça dışarı çıkarmaya çalışıyorum .Evde ise arabalarıyla oynamayı çok seviyor eve kim gelirse arabayla oynamak istiyor onun haricinde eşleştirme kartlarıyla oynuyoruz,sayı sayıyoruz kitaplarına bakıyoruz okumamı istemiyor pek,konusamıyor tam konusmasını geliştirmek için bol bol konusmaya çalışıyoruz,resim çiziyoruz az az,boyama yapıyoruz aklıma gelen bunlar siz neler yapıyorsunuz?
slm herkeze bende yeni bi ankarali annesiyim aralikta dogum yaptim oglum 14 subatta 2 aylik olacak daha yeniyiz biz :)
hosbulduk amin canim ben cankaya da kirkkonaklarda oturuyorum 27 yasindayim çalismiyorum ev hanimyim boyle iste :) ve dedim gibi 2 aylik bi oglum var :) sen akdere de sin herhalde okudum kadariyla orda esimin amcasigil var yakin da zaten buraya
aa aslında çok uzak sayılmayız çevre yolundan gidince evet bende akdereyim canım eşinin amcasıgil ne taraftalar bakalım yakındamıyız
slm herkeze bende yeni bi ankarali annesiyim aralikta dogum yaptim oglum 14 subatta 2 aylik olacak daha yeniyiz biz :)
maşallah bebeğine.kızımla aralarında 1 yaş var .benim kızım aralık 2011 dogumlu.
evet tam 1 yas varmis senin kizinada masallah biz daha yenyiz simdilik gaz sancilariyla ugrasiyoz cok zormus :)
Amin canım sende sağolasın.
Bende akderede oturuyorum 27 yaşındayım çalışmıyorum evde oğlumla vakit geçiriyoruz şimdilik
aaa bende akderede oturuyorum.nerede doğum yaptın ve ne zaman ?
aa ne güzel çağ hastanesinde doğum yaptım 2009 da canım sen nerde yaptın doğumu?İstersen özelden nerede oturduğumuzuda yazarız burda olmaz belki reelde görüşürüz belkide tanıdık çıkarız
merhaba girmeyeli epey zaman oldu. tamam özelden görüşelim , kimbilir belkide tanıdık çıkabilriz :) yalnız ben özelden msj atamıyordum en son :/
canım msn adresin varsa ordan görüşelim evet özel msj atamıyosun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?