Ankaralı Anneler Buyrun Sohbete Herşeyi Paylaşalım...

merhaba bende katılabilirmiyim??

20 eylülde anne olcam inşallah..
24 yaşındaym
eryamanda oturuyorum

merhaba bende katılabilirmiyim??

20 eylülde anne olcam inşallah..
24 yaşındaym
eryamanda oturuyorum

tabikide katılabilirsin canım
öncelikle hoşgeldin canım tebrik ederim canım anne oluyomuşsun ALLAH analı babalı büyütsün yavrunu..
ben kendimi tanıtayım sana bugün 26 yaşımı bitirdim 3 yıllık evliyim 21 aylık oğluşum var bende akderede oturuyorum canım

çok teşekkür ederim. çok memnun oldum.
allah hepimizin çoçuklarını analı babalı büyütsün inşallah...
sevdiklerinle nice mutlu yıllar dilerim...

çok teşekkür ederim. çok memnun oldum.
allah hepimizin çoçuklarını analı babalı büyütsün inşallah...
sevdiklerinle nice mutlu yıllar dilerim...

çok sağol canım bende çok memnun oldum her zaman beklerim gel yaz ihmal etme buraları

angaralılar toplulugu süper olmus ya çok memnun oldun bende orjinal angaralıyım selam herkese

slm canım ben buralardayımm ama hamiş değilim ve düşünmüyorum sen nasılsın?sen hamişsin sanırım?

merhaba
hoşgeldin
evt hamileyim az kaldı inşallah. benden başka ankaralı hamişler varmı diye öyle yazdım...

neden düşünmüyorsun hamileliği

merhaba
hoşgeldin
evt hamileyim az kaldı inşallah. benden başka ankaralı hamişler varmı diye öyle yazdım...

neden düşünmüyorsun hamileliği

hoşbulduk canım benim çok ama çok huysuz bi oğlum var 22 aylık olacak aslında bi kızım olsun istiyorum hatta düşünüyodum ama garantisi yokki kız olacağının ..ben çok kötü bi hamilelik geçirdim,doğumumda zordu ve oğlumda çok zor bi çocuktuu hepsi üst üste gelince artık biraz kafamı dinlemek istiyorumm ..
ne kadarlık hamilesin canım?rabbim bi avazda kurtarmayı nasip etsin.

pardon senin oğluşun vardı... tamam allah analı babalı büyütsün..

hamileliğin son zamanları geçmek bilmiyor.. insan çok sabırsızlanıyor

teşekkür ederim. allah sabır versin gerçi onun sevgisi yetiyordur herşeye ne kadar huysuz olursa olsun :). neden zor geçti hamileliğin ???
hangi hastanede yaptın doğumunu??

ben 36haftalık hamileyim

teşekkür ederim. allah sabır versin gerçi onun sevgisi yetiyordur herşeye ne kadar huysuz olursa olsun :). neden zor geçti hamileliğin ???
hangi hastanede yaptın doğumunu??

ben 36haftalık hamileyim

evet canım onun sevgisi yetiyo ama bazen tükendiğin anlar oluyoo..ben 5 aylık olana kadar bulantıyla geçti canım hastde fiian yattım 5 aydan şiddetli sonrada bel ağrısı başladı doğuma kadar günüm geçti 43 e girerken zorla doğum yaptım suni sancıyla normal doğum oldu sabah 8 de suni sancı verildi öğlen 4 te bitti doğum doğum sonrasıda fazla pansuman yapmışız piişik oldum 3 ay çektim ve oğlum hiç susmadan ağlıyodu beslenmiyodu gazı çoktu uyumuyodu sürekli hastanedeydikk.şimdide büyüdü ama bünyesi çok zayıf ve çok fazla ateşleniyo 15 günde bir 40 a çıkıyoo böyle işte canım.
doğumumda kızılay çağ hastanesi dr.sevgi ateş uçarda oldu ..sen nereye gidiyosun?

evt çok zor olmalı..insanın bebepinin hastalanması çok zor olmalı..

ben allahın izniyle etlik doğum evinde yapcam tanıdık doktor varda ondan.. yoksa lokman hekimi düşünüyordum

evt çok zor olmalı..insanın bebepinin hastalanması çok zor olmalı..

ben allahın izniyle etlik doğum evinde yapcam tanıdık doktor varda ondan.. yoksa lokman hekimi düşünüyordum

hadi bakalım canım hayırlısı olsun umarım doğumun kolay geçer ve sağ salim bebeğini kucağına alırsın

merhaba bende geldim, yer kaldımı bana da:))

benim 2 yaşında kızım var ve şuan Allah'ın izniyle 2,5 aylık da hamileyim.

merhaba bende geldim, yer kaldımı bana da:))

benim 2 yaşında kızım var ve şuan Allah'ın izniyle 2,5 aylık da hamileyim.

merhaba canaım hoşgeldin aramımıza..ALLAH bağışlasın kızını ve rabbim bir avazda kurtarsın senii ..
kendinden biraz bahsedermisin ?
mesela ben kendimden bahsedeyim biraz 26 yaşındayım çalışmıyorum 21 aylık oğlum var 2008 de evlendim akderede oturuyorum

merhaba hoşbuldum:)
bende 27 yaşındayım 2007 ağustosta evlendim 2009 ağustosta kızım oldu:)
keçiören incirli de oturuyorum ve bende çalışmıyorum. kızıma hamileliğimde ayrılmıştım işten, bi daha da dönmedim.
Seninde evladını Allah bağışlasın

sağol canım benim cümlemizin..tanıştığıma memnun oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…