Ankaralı Anneler Buyrun Sohbete Herşeyi Paylaşalım...

selam ben de varım 2008 eylül de evlendim 2009 eylülde kızımı kucaıma aldım :) 25 yaşındayım... yıldızda oturuorum :)

selam ben de varım 2008 eylül de evlendim 2009 eylülde kızımı kucaıma aldım :) 25 yaşındayım... yıldızda oturuorum :)

slm canım sende hoşgeldin aramıza bende aynı senin gibi 2008 de evlendim 2009 kasımda oğlum oldu ve akderede oturuyorum

İyi akşamlar, herkesin Ramazan bayramı şimdiden mübarek olsun. kuzucuklarımızla nice nice bayramlar görmek nasip olsun. AMİN

günaydın, geçmiş bayramınız mübarek olsun. kuzucuklarımızla nice nice bayramlara inşallah.

biz köye gittik geldik. kızım tam bir 2 yaş sendromu yaşamaya başladı. benim sabrımın sınırlarını iyice zorluyor. 3 günlük bayramda yemek namına bişey yemeden süt ile gün geçirdi( inatçılığı agresifliği,huysuzluğu had safhada( inşallah bu dönem çabuk geçerde, kardeşi geldiğinde uslanmış olur. AMİN

günaydınn canım seninde geçmiş bayramın mübarek olsunn o 2 yaş sendromu bizdede anlattığın tüm şeyler ne zaman biter orasıı meçhul ben bi kitap okuyorum şimdi tam bizim çocukları nasıl sakinleştirebiliriz onlarla ilgili bayağı güzel bilgiler var ve çok faydasını görenler olmuşş inşallah orda yazılanları uygulayııp bende bi faydasını görürüm

canım kitabın adı ne?? burdan veya özelden bildirirsen çok sevinirim.

canım kitabın adı ne?? burdan veya özelden bildirirsen çok sevinirim.

tabi canım yazayım bizim kasım anneleri topiğindeki kızlarr hemen hemen hepimiz aldık okuyoruz ve çok memnunuz
geçen eşim d&r dan aldı ankamallden MAHALLENİN EN MUTLU YUMURCAĞII YAZARI İSE
DR.HARVEY KARP

aaa şimdi dikkatimi çekti biz seninle daha önce tanışmıştıkk

evet ben de şimdi hatırladım biraz geç oldu ama:) geçmiş bayramınız mübarek olsun... oğlun gelininle gelip elini öpsünler işlh sağlıkla şaka bi tarafa akdere pek uzak deilmiş... eşimin akrabası var o tarfata bi yerde... ya canım bi gün ayarlayalım buluşalım ya kızımı yoksa oyun evleri var ya oraya gönderceğim haftada 1 2 bi kaç saat...olacak gibi deil etrafta hiç çocuk yok tatilde parkta oynuo ancak ama kuralsız... hayatı sosyalliği de öğrenmesi lazım... ev de ben ne kadar öğretebilirimki...

sağol canım seninde geçmiş bayramın mübarek olsunn..inş canım amin..buluşalım canım çok sevinirim kaynaşır çocuklar bizde kaynaşırızzz hatta bu hafta seni evimde ağırlamak isterimm benimki dışarda pek dirlik vermiyoda bizee hem evde daha rahat oluruzz sonrada dışarılara çıkarırız tabi evde pek bişey öğrenemiyolarr ama çağan çok huysuz hiçbiryere gitmek istemiyorum canım ama gitmeyincede olmuyoo

Allah nasip kısmet ederse 2012 mayıs annesi olacağım. Eryamanda yaşıyorum canım.Eryamanda Öğretmenim . Ya sen? neler yapıyorsun? neredensin *

Allah nasip kısmet ederse 2012 mayıs annesi olacağım. Eryamanda yaşıyorum canım.Eryamanda Öğretmenim . Ya sen? neler yapıyorsun? neredensin *

bende akderede oturuyorum çalışmıyorum canım 2 yaşında oğlum var memnun oldum ..şimdiden ALLAH analı bablı büyütsün canım tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…