selam ben de varım 2008 eylül de evlendim 2009 eylülde kızımı kucaıma aldım :) 25 yaşındayım... yıldızda oturuorum :)
selam ben de varım 2008 eylül de evlendim 2009 eylülde kızımı kucaıma aldım :) 25 yaşındayım... yıldızda oturuorum :)
İyi akşamlar, herkesin Ramazan bayramı şimdiden mübarek olsun. kuzucuklarımızla nice nice bayramlar görmek nasip olsun. AMİN
günaydın, geçmiş bayramınız mübarek olsun. kuzucuklarımızla nice nice bayramlara inşallah.
biz köye gittik geldik. kızım tam bir 2 yaş sendromu yaşamaya başladı. benim sabrımın sınırlarını iyice zorluyor. 3 günlük bayramda yemek namına bişey yemeden süt ile gün geçirdi( inatçılığı agresifliği,huysuzluğu had safhada ( inşallah bu dönem çabuk geçerde, kardeşi geldiğinde uslanmış olur. AMİN
günaydınn canım seninde geçmiş bayramın mübarek olsunn o 2 yaş sendromu bizdede anlattığın tüm şeyler ne zaman biter orasıı meçhul ben bi kitap okuyorum şimdi tam bizim çocukları nasıl sakinleştirebiliriz onlarla ilgili bayağı güzel bilgiler var ve çok faydasını görenler olmuşş inşallah orda yazılanları uygulayııp bende bi faydasını görürüm
canım kitabın adı ne?? burdan veya özelden bildirirsen çok sevinirim.
aaa şimdi dikkatimi çekti biz seninle daha önce tanışmıştıkk
evet ben de şimdi hatırladım biraz geç oldu ama:) geçmiş bayramınız mübarek olsun... oğlun gelininle gelip elini öpsünler işlh sağlıklaşaka bi tarafa akdere pek uzak deilmiş... eşimin akrabası var o tarfata bi yerde... ya canım bi gün ayarlayalım buluşalım ya kızımı yoksa oyun evleri var ya oraya gönderceğim haftada 1 2 bi kaç saat...olacak gibi deil etrafta hiç çocuk yok tatilde parkta oynuo ancak ama kuralsız... hayatı sosyalliği de öğrenmesi lazım... ev de ben ne kadar öğretebilirimki...
Ankaralı anne adayı olarak Selam herkese.. :)
Allah nasip kısmet ederse 2012 mayıs annesi olacağım. Eryamanda yaşıyorum canım.Eryamanda Öğretmenim . Ya sen? neler yapıyorsun? neredensin *
Allah bağışlasın Oğlunu.. Memnun oldum.. Tşkler.
bebekleriniz kaç aylık ? 13 aylık kızım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?