Ankastre Inox ürünlerin temizliği zor mu?

bu konu ile ilgili sorularınız olursa severek yardımcı olabilirim daha önce yaşadıgım sıkıntıları şimdi yaşayanlar mutlaka vardır ve inanın bana misafirlerim geldiginde rezil oluyordum )

bende inoxzedeyim ankastre seti daha 1 ay oldu alalı bosh parmak izi yapmıyo muş valla yalan gen haritamı çıkardı resmen canımı okuyolar siliyorum hiiç banamısın demiyor davlumbaz havalı duruyo diye yaptırdım ödüm kopuyo buhar ona değerde leke kalır diye
ben bosch servisinden bi deterjanımsı yağ aldım fındık kadar damlatınca eski haline dönüyomuş ama o kadar para verdim pek işe yaradığı söylenemez şu cifin spreyini kullandım kötünün iyisi peki jel var ondan kullanan var mı nasıl o ?
birde aranızda bilen var mı üst komşum bulaşık deterjanını seyreltip içine elma sirkesi koymuş onunla siliyo süper diyo başka bişi demiyo ölçüsünü alıp paylaşırım inş.sizle araştırın sizde fikir olur
inoxzedeler

Son düzenleme:
Elma sirkesi her derde deva, diyenlerdenim.

Limonun mermerde bıraktığı lekeleri bile çıkarıyor, mermeri onarıyor. Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, ocak temizliği, davlumbaz, çekinmeden her yere kullanın.

Geçenlerde teyzeme gittiğimde görmüştüm, Steril Paslanmaz Çelik Spreyi diye bir Almanya'dan ithal temizleyici kullanıyordu. Uzun zamandır kullanıyormuş, ben ilk defa onda gördüm. 5-6 senedir kullandığı çelik ocak, hala yeni gibi duruyordu. marketlerde aradığımda bulamayınca nereden aldığını sordum. teyzem steril çelik temizleyici internetten, evbeyaz.com'dan almış.

https://www.evbeyaz.com/goster/paslanmaz-celik-spreyi.html

Ben siyah cam ocakla ilgili biraz tecrübelerimi paylaşayım, temizliği gayet kolay hatta yemek pişirdikten hemen sonra temizlenmese üzerinden biraz zaman geçse de lekeler gayet kolay çıkıyor. Dr. Beckmann ın temizleyicisini tavsiye ediyorum, başka bir ürün hiç kullanmadım gerçi ama, temizledikten sonra da microfiber bezle bir güzel kurulayınca her seferinde pırıl pırıl yeni gibi oluyor.

Bu işin temizlik kısmı, ancaaaaak yemek pişirmede gazlı ocağın yerini tutamaz bence, yemeklerin lezzeti asla aynı olmuyor, alışması öğrenmesi de epey sürmüştü..

Şimdi yeni evleniyorum, evimde inox ocak var ve nasıl temizleyeceğimi kara kara düşünüyorum... Yazıyı uzun uzun okudum herkes birşeyler yazmış tavsiye etmiş kafam da epey karıştı, ocağım şuan pırıl pırıl inşallah hep byle kalır

sirkeli veya karbonatlı su ile siliyorum sonrada microfiber brzlr kuruluyorum...oldu bitti işte ne uğraşçam...

Kızlar Merhaba ,

Benimde bir sorunum var maalesef inox davlumbazım yağ sökücü dökülüp bekletilmesinden dolayı hep leke oldu ve çıkmıyor .. ne denediysem ne yaptıysam çıkaramadım ? bildiğiniz önerebileceğiniz bişey varmıdır acaba ?

yaaaa aynı sorun bende de var inanılmaz su lekesi var ocağımdaa misafir gelince resmen utanıyorum bi çözüm bulabildiniz miii???kimileri cifi önermiş kimileri sakın demiş kararsız kaldımm

merhaba arkadaşlar benimde başım bu gri inox ankastre ürünlerle dertte. her sildiğimde dalda dalga iz kalıyor deli oluyorum. eşim avm sahibi olduğu için tüm ürünlerden haberim oluyo. kendiliğimden cif in çelik temizleyicilerini farlettim. biri püskürtmeli sıvı biri de gri simli jel. ikisinin de arkasında nemli bez ile silin, durulayın ve kurulayın yazıyo. nemli süngerle siliyorum,duruluyorum sonra kağıt havlu ya da mikrofiber bez ile kurulamaya çalışıyorum ama kurularken yaptığım silme izleri kuruduktan sonra ocağın üstünde dalga dalga kalıyor. nerde yanlış yapıyorum anlamadım bazen özellikle nemli ya da ıslak bırakıyorum. bazen ilk günkü gibi izsiz parıl parıl oluyo ama hala çözemedim şu işi

Cam ocaklar gaz sıkışmasında falan kırılıyormuş görüntü olarak şık ama kullanışı zordur bence şekil a

Eklentiler

• 1437562857_img5168_big.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 1.253
Cam ocaklar gaz sıkışmasında falan kırılıyormuş görüntü olarak şık ama kullanışı zordur bence şekil a
Aaa çok kötü olmuş geçmiş olsun
Ben gri aldım siyah alicaktim satıcı uyardı eğer kenar boşlukları filan iyi ayarlanmazsa patlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…