Ankastre Inox ürünlerin temizliği zor mu?

Benim buzdolabım bulaşık makinem ve aspiratörüm inoks hiç leke yapmıyor leke olduğunda da mikroiber bezlerle alıyorum hemen çıkyıro beni hiç üzmüyor ama ocak konusunda bir şey diyemem çünkü benimki siyah cam.

anladım canım bosch un sadece üst kısmı siyah olan modelleri varmış ama alt kısımlar yine inox onlardan alcam sanırım.. sen camdan memnunmusun peki canım??

anladım canım bosch un sadece üst kısmı siyah olan modelleri varmış ama alt kısımlar yine inox onlardan alcam sanırım.. sen camdan memnunmusun peki canım??

Benim eşyalarım arçelik. Ocağımdan memnunum. Leke yapıyor çok temizlemek gerekiyor ancak görünüşü güzel olduğu için ben ocağımı alırken biliyordum sürekli temizlemem gerektigini. Yağ çözlerle süngerin yumuşak yeriyle siliyorum devamlı ardından da mikrofiber bezle duruluyorum. Temiz oluyor; ancak dedigim gibi diger ocaklar kadar kolay degil kullanımı; mutlaka silmek gerekiyor. Hiç bi şey pişirmesen bile toz oluyor yine tozu için siliniyor.

arkadaşlar ankastre ürünlerim için(fırın davlumbaz ve ocak)burada okudum bebeyağı ve pamuk kullanan varmış.denedim sonuç harika tavsiye ederim.zarar vereceğinide düşünmüyorum diğer kimyasallar gibi...deneyin derim.yeniden daha parlak oldular :)

Benimde ocağım siyah cam bağımsız kafalı olanlardan. her yemekten sonra düzenli olarak camsille siliyordum pırıl pırıldı sorun yoktu ama 2 gün önce çok yorgun oladuğum için silmeden bıraktım dün akşam silerken çok zorlandım bir yerde artık bi sinirle süngerin yeşil tarafını kullandım ve hemen çizildi üstelik kalıntıda çıkmadı.Çok moralim bozuk ne yapacam ben rüyama bile girdi

benimde ocağım, fırınım, dawlunbazım ve evyem Franke marka. ama ocaktan şikayetçiyim özellikle döküm demirinden.

nergis döküm demirin nesinden şikayetçisin.bende siyah cam tablalı gazlı ocak alıcağım döküm olsun diyordum.emaye başlıklı olanlar daha mı iyi ki.

kuran yetkili servis elemanı. bu döküme kesinlikle yemek taşırma, yağ damlatma dedi.
yemek taşarsa anında yıka. beklerse bir daha kesinlikle çıkmaz dedi. bende ne anladım o zaman dedim:84::84::84::84:

siyah cam ocak istedim kayınvalidem almadı:84::84::84:

bizim evdeki ocak inox. su lekesi tutuyo. sildikten sonra iyice kurulamak gerekiyo. kendime inox alıcam ama sürekli temizlemek gerekicek
cam ocak almayı düşünüyodum, ama çiziliyo, temizliği zor oluyo diye yorum yazmışlar
ızgaraları, daha dayanklı olsun diye döküm almayı düşünüyorum ama diğeri daha mı iyi olur acaba?

kızlar bende 2 ay sonra evlenıyorum. ve butun beyaz eşyalarımı gri inox olanlardan aldım bekodan.. herkes beyaz al çok piişman olcaksın desede tarzımla alakalı olduğu ıcın beyaza yonelemedım..ve daha henuz kullanmaya başlamadan buraada okuduklarım gozumu korkttu.. nasıl temızlenıyor bu eşyalar... hangı marka urunlerı nasıl kullanıcam? blgısı olan nolur yazsn

ayy hanımlar benim beyaz eşyalarım inoks sakın yaklaşmayın yanaşmayın gördüğünüz yerde kaçın derim , tek kelime ile berbaaaaatt

onun özel temizlik ürünü var, 20 TL. küçük bir tüpü:)) el izi bırakıyor leke bırakıyor su lekesi oluyor, çay buharından bbile kirli görünyüor ocak!! mutfağı ne kadar trmiz tutarsan tut lekeli göründüğünden pismiş gibi duruyor,

cif gibi bazı markaların da artık inoks temizleyicileri var amaaa inoksa bulaşmayın derim. ben çok pişmanım, bir daha deişmiyor daa, 10 yıl geçecek teee eskiyecek tee değiştireceksin!! bekle babam bekle..

3 hafta önce evlendim ve franke ocağımdan şikayetçiyim. her ne yaptıysam bu su lekeleri gibi duran izleri çıkaramıyorum.
kafayı yiyicem biri bana yardım etsin lütfen yaaaaaaaaaaaaaa

franke servisi geldiğinde leke çıkarıcı spreyinden de satmıştı bize almıştık az önce onuda denedim hiç bir işe yaramıyor

Formda geçerken gördüm arkadaşım bende aynı dertten muzdariptim hem benim bütün mutfak inox ve çözümü CLİN ÇOK AMAÇLI diye bir püskürtme cam silici gibi o birebir geliyor buzdolabı b.makinesi fırın ocak hatta benim mutfak dolabının tutacaklarıda inox süper görünüyorlar

parmak lekesi izlerini demiyorum ama. onlar mikrofiber bezlede anında çıkıyor

nasıl anlatsam su lekesi gibi izler oldu onlarda geçmiyor

sorunu çözdüm kızlar

bildiğiniz cifi orlon beze döküp ankastre ocağınızı siliyorsunuz ve o su lekeleri tamamen çıkıyor. sonra mikrofiber yada bir havluyla iyice kuruluyorsunuz.

inanın dün bir çok şey denedim. zeytin yağı denedim. pril denedim. bebek yağı dedim. elma sirkesi denedim. cif çizer diye denemedim. bana en başta cif kullanma demişlerdi. çamaşır suyu içerikli bir şeyler deneme rengini açar demişlerdi korkmuştum.

ama cif çok iyi geldi

insallah cnm kullanan var mi kizlar aranizda cam ocak..

ben canım kullanıyorum cook memnunum silverline cs 110f super temızlenmesı cok kolay fıyat olarakta cok uygun gaz emnıyetı var tasma anında ocaktan gaz cıkmıyor çakmagıda var kendınden:) camda özel tamperli cam kırılmaz kırılsada araba camı gibi çizgi halinde oluyomus ve bitek silverline marka üretimden kaynaklıysa cam degişiminden ücret almıyormus diger fırmalar hersekılde alıyormus

ınox ıcınde würth marka temızlık ürünü var servisler satıyo silverlinenın yada migroslarda koctasta scotchgard marka temızlık urunu var super parlatıyo ve leke tutmamasını saglıyo aklınızda olsun sirkede işe yarıyo ama kokusu berbat

valla kızlar bende seramik ankastre ocak var bocshun üstelik siyah ama çözümünü buldum. cifin sarı spryini sıkıyorum viledanın mikrofiber beziyle iyice siliyorum daha sonra duruluyorum.iyice kuruduğundan emin olduğumda gene viledanın mikrofiber beziyle(ki bu bez kesinlikle kuru olacak) havluda olabilir iyice siliyorum. kontrol için davlumbazın ışığını yakıp bakıyorum ki o da ne lekelerden eser yok tavsiye ederim.

kızlar bende inox alanlardanım temizliği zormuş okuduğum kadarıyla dün microfiber bezlere baktım bir dünya microfiber bez var hangisini kullanıyorsunuz siz?

En kolay çözümü üzerinde hiç yemek pişirmemek bence...ocağı 1 saat önce sildim ,üzerine yemek koydum kapağını açtım ...sıçrayanlar hemen leke..
çıldıracağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…