Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar internetten ankastre almak konusunda ne düşünüyorsunuz?Teka'nın ürünleri nerede satılır bilmiyorum..İnternette sadeceankastre.com var..Oradan alsam mı?:26::26:
peki sılvırlıne ankastre bulaşık makinası kullanan varmı satıcı çok methetti iç kaplamasıda çelik yani polinox(plastik)değil.
Canım benim yok nasıl inan bilmiyorum.hotponit te karar kılmak üzereyim. şikayetleri değerlendirğimde cam ocak palaması ile ilgil hiç şikayet yok. ya çok kullanılmadığı için yada gerçekten böyle bir sorun yaşanmadığı için.
Eki Görüntüle 846807 Eki Görüntüle 846811 Eki Görüntüle 846812
toplam fiyat 1600
kullanan varsa acil cevap![]()
Canım benim yok nasıl inan bilmiyorum.Ama görüntü olarak sorarsan bunu çok beğendim
![]()
benimde bu hoşuma gitti, taradım hiç olumsuz bir mesaj bulamdım. inşallah kulnaımıda rahat olur, teşekkür ederim![]()
O zaman hayırlı olsun diyelim güle güle kullan canım![]()
teşekkür ederim canım, daha güzelleri senin olsun![]()
Ben bu ay Tekzenden aldım.Kampanyalı ve Termikel marka.Boshun ürünlerini termikel üretiyormuş zaten.Şahsen 1 milyara davlumbaz,cam tezgahüstü ve fırın tamamlandı.Gayette şık.Bana kalsa samsung hayalimdi ama çok pahalıydı bu ara maddi sıkışıklıktan dolayı termikel aldık.Kullanıyorum çok rahat ve oldukça şık.Aynı ürünler diğer markalarda 1,5 milyara geliyor en az fikir vermek istedim.