Ankastre Ürünlerle İlgili Paylaşımlar...

ankastre fırın almamız lazım bunun için de araştırmaya girdim. davlumbaz ve ocak franke nin hazır olarak mutfakta mevcut yerleşirken fırını bizim karar verip almamız lazım. franke nasıldır ? ya da hangi markaları tavsiye edersiniz ben bosch u duşünüyordum ama tavsiyeleri bekliyorum

ben teka, bosh, sılverlıne derken bikaç arkadaşımın aşırrı memnuniyeti üzerine arçelik aldım hiç düşünmezken özellikle fırınından gerçekten memnunum

merhabalar bizde evimize taşınacağız nasipse.şimdiden teka üçlü setimizi aldık.satıcı teka franke ve siemens tavsiye etti.üçü ankastre de süper dedi.inşallah iyi çıkar.

Ben bu ay Tekzenden aldım.Kampanyalı ve Termikel marka.Boshun ürünlerini termikel üretiyormuş zaten.Şahsen 1 milyara davlumbaz,cam tezgahüstü ve fırın tamamlandı.Gayette şık.Bana kalsa samsung hayalimdi ama çok pahalıydı bu ara maddi sıkışıklıktan dolayı termikel aldık.Kullanıyorum çok rahat ve oldukça şık.Aynı ürünler diğer markalarda 1,5 milyara geliyor en az fikir vermek istedim.

müteahit arçelik takmış
ama temzilik açısından memnun değilim su damalsa leke kalıyor
cifin gri ankastre için olanını aldım ama hala leke kalıyor
servis bizde deterjanı var onu almalısınız dedi
birde onu deneyeceğim
yoksa temizlik açısından hiç memnun değilim
ama fırını harika çok çabuk pişiriyor

frankelerde özel deterjana gerek yokmuş
silince leke çıkıyomuş sanırım

tavsiyem beyazdan şaşmayın

Kızlar internetten ankastre almak konusunda ne düşünüyorsunuz?Teka'nın ürünleri nerede satılır bilmiyorum..İnternette sadeceankastre.com var..Oradan alsam mı?:26::26:

Ben de kışa doğru evleniyorum, 2 sene sonra evimiz yapılmış olacak ve anahtarımızı teslim alacağız :) Bu 2 sene içinde kirada oturacağım. Ankastre (fırın,ocak) set almayı düşünüyoruz fakat kirada anskastre nasıl kullanılır,oturacağım ev buna uygun mudur, nasıl olur bilmiyorum, ev sahibi gömdürür mü :) Ankastre set mi almalıyım yoksa normal solo fırın mı? Çok düşünüyorum takıntı yaptı, aklım ankastrede kalıyor :)

Son düzenleme:
Kızlar internetten ankastre almak konusunda ne düşünüyorsunuz?Teka'nın ürünleri nerede satılır bilmiyorum..İnternette sadeceankastre.com var..Oradan alsam mı?:26::26:

Merhaba,

Ben de bu hafta internetten almayı düşünüyorum Teka veya Silverline. Çok araştırdım hepsini satan firmalar bile Bosch yerine Silverline alın dediler, Teka ondan daha iyi tabi ki. Sen internetten aldın mı servisi montajı kurulumu vs bir sıkıntı yarattı mı?
Acil cevabına göre bugün yarın halletmek istiyorum 1 aydır ocak yok evde çok komik durumlardayız :)

hotponit te karar kılmak üzereyim. şikayetleri değerlendirğimde cam ocak palaması ile ilgil hiç şikayet yok. ya çok kullanılmadığı için yada gerçekten böyle bir sorun yaşanmadığı için.
$mtindset31.webp $mtindset32.webp $mtindset33.webp
toplam fiyat 1600

italya da üretiliyormuş tek kafama takılan fırnın pişirme özelliği nasıl
Silvirline ile gidip geliyorum. $mtsilvankset111.webp $mtsilvankset112.webp $mtsilvankset113.webp
kullanan varsa acil cevap:52:

Son düzenleme:
Canım benim yok nasıl inan bilmiyorum.:50:Ama görüntü olarak sorarsan bunu çok beğendim:52::52::52:

benimde bu hoşuma gitti, taradım hiç olumsuz bir mesaj bulamdım. inşallah kulnaımıda rahat olur, teşekkür ederim:38:

Ben bu ay Tekzenden aldım.Kampanyalı ve Termikel marka.Boshun ürünlerini termikel üretiyormuş zaten.Şahsen 1 milyara davlumbaz,cam tezgahüstü ve fırın tamamlandı.Gayette şık.Bana kalsa samsung hayalimdi ama çok pahalıydı bu ara maddi sıkışıklıktan dolayı termikel aldık.Kullanıyorum çok rahat ve oldukça şık.Aynı ürünler diğer markalarda 1,5 milyara geliyor en az fikir vermek istedim.

bizde termikel almayı düşünüyoruz, fiyatı da cok uygun.fırının pişirmesinden memnun musunuz? cam ocak temizliği zor diyorlar oyle mi? lekeli kalıyor mu? yanıt verirseniz sevinirim.

Annemlerde yeni evlerine termike üçlü set aldılar.fiyatı uygun diye ama hiç memnun değiller.

ocağın sürekli çakmağı bozuldu.sene olmadan aspiratöre sorun çıktı.daha önceki ocakları mekappa idi.

hiç bi sorun yaşamamışlardı.annemde keşke arçelik filan alsaydık diyor.pahalı olsun kaiteli olsun...

Back
X