- 11 Kasım 2024
- 182
- 99
- 13
- 27
- Konu Sahibi hayalimsenn
-
Muhtemelen evetKimsenin evliliği dört dörtlük değil.. Biraz kırgınım eşime bugün. Şimdi ki aklım olsa eşmle evlenirmiydim diye düşünüyordum. Arada kaldımne evet diyebiliyorum ne de hayır..
Bu arada eşimle büyük sıkıntılarımız yok şükür :) siz de durumlar nasıl ?
Bugün ki aklınız olsa eşinizle evlenir miydiniz ? ☺
Evli değilde sevgili olmak isterdim:) bence evlilik büyük bir sorumluluk gerektiriyor ondan kaçış belki de :)Kimsenin evliliği dört dörtlük değil.. Biraz kırgınım eşime bugün. Şimdi ki aklım olsa eşmle evlenirmiydim diye düşünüyordum. Arada kaldımne evet diyebiliyorum ne de hayır..
Kaçıncı yılınız pekiBen evlenirdimileri de fikrim ne olur bilemem ama şuan böyle düşünüyorum
Evliliğimizde şu sevgili flört heyecanını kaybetmesek bence herşey çok güzel olurEvli değilde sevgili olmak isterdim:) bence evlilik büyük bir sorumluluk gerektiriyor ondan kaçış belki de :)
DimiEvlenecek olsam evet yine eşimle evlenirdim. Ama genel olarak bakınca bekarlık ayrı güzeldi
Siz de arada kalanlardansınız :)Bilmiyorum açıkcası
Evlenirdim.Kimsenin evliliği dört dörtlük değil.. Biraz kırgınım eşime bugün. Şimdi ki aklım olsa eşmle evlenirmiydim diye düşünüyordum. Arada kaldımne evet diyebiliyorum ne de hayır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?