Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar Ankilozan spondilit...Paylaşım alanı

canım mutlaka askeri hastaneye gidecek,yanında ne kadar evrak,film varsa götürsün,inanmaları için.Orda kurula girecek,1 ayda sonuçlanır,durumuna göre 1 yıl ertelenir askerliği,2.yıl yine kurula girer ve tekrar ertelenebilir,3.seferde olusa artık askerliğe alınmaz.Bazen ilk seferde de askerlik yapamaz raporu alabiliyor,bazen de hiç vermiyorlar.Senin oğlunun başlangıç aşamasında olduğundan kabul etmezler gibi geliyor ama....Çünkü askerden kaçmak için bu hastalığı bahane eden çokmuş.

cok sagol canim . aydinlatici bilgilerin icin. .ogluma su anda ilerde olasi bir tiberkulozu onlemek icin antibiyotik verdiler yaninda vitamin. agrisi olursa naproxen verdiler su anda agrisi olursa yarim aliyor. ama masallahi var hergun yuzmeye gidiyor bir saat bazi gunlerde fitnese gidiyor. evde yapabilecegi gogus ve nefes alma ekzersizleri var. hareketleri yaptigindan beri agrisi olmuyor....agustosun 6 sindada fiziktedavsi basliyor.doktor su anda korkulacak bir durumun yok demis. nekadar hareket yaparsan eklemleri yumusak tutarsan okadar rahat edersin dediler. ben hergun sabah ve aksam olmak uzere gunde iki defa glucosamin ve omega 3 hapi veriyorum.. kantahlilleride hemoglobin biraz dusuk ona bagli birkac seydede duskluk var. urikasiti cokaz yuksek cikti onun haricinde doktor normal demis hersey.ama kendini suanda cok iyi hissediyor. butun dualarim oglumla beraber kimdevarsa budert allah herkese yardim etsin insallah enkisa zamandada caresini bulurlar kok hucre tedavside dahil allah dermansiz dert vermesin. . .allah yardimcimiz olsun.

slm herkese.ya arkadşlar ben ağrılarım için endol kulllaıyorum.Ama bende cok bas agrısı yapıyor endol kullanıp bu sorunla karşılaşan varmı acaba

sweatgirl canım endolü kullanırken ben de başağrısı çekmiştim.Bunu yaşayan da çok kişi biliyorum.Endol kullanırken mide koruyucu alıyorsun değil mi?

ankilozon spondilit romatizma da radon gazi ile tedavi diye bisey duydum acaba dogrumu . yani en azindan bir yil sikayetler kesiliyormus duyan varmi boyle bisey. almanyada bi merkez var . dunyanin en zengin radon gazi orda cikiyormus kizkardesim almanyada yasiyor arastirdi. haftada uc gun tedavi aliyorsun .bir sene rahatlar demisler varsa boyle bisey cok iyi olur

bitkisel caylar kullanan varmi bu hastalik icin yardimci olurmusunuz . kullandiginiz herhanigi bi bitki cayi varsa romatizma iltihabi icin paylasirsaniz sevinirim tesekkurler

saraçoğlu'nun bir kürü var canım

Kaynayan yarım litre klorsuz suya, önce 25-30 adet kiraz sapını ilave edin ve kısık ateşte ağzı kapalı olarak üç dakika demleyin.

Üç dakikadan sonra bir tatlı kaşığı ısırgan ilave edip üç dakika daha demleyin. Altıncı dakikadan sonra ocağın altını kapatın ve ılıyınca süzün.

Yarısını sabah kahvaltıdan iki saat sonra diğer yarısını da öğlen yemeğinden iki saat önce için. Bu kürün uygulama süresi yirmibir gündür. İleriki dönemlerde şikâyetlerin seyrine göre tekrarlanabilir

bir de alabalık yağı,kekik yağı,biberiye yağı,susam yağı,pelesenk yağını eşit oranlarda karıştırıp ağrıyan yerlerine sürebilir.Ben uygulamıştım ama eşim kokusundan rahatsız oldu,devam edemedim.

romatizma ve sürekli bel tutukluklarına, kalçada sürekli bir ağırlık hissi olmasına karşı denenmiş ve faydası görülmüş br yöntem var bunu denemenizde yarar mutlaka olacaktır.gönderilen duayı üzerinizde taşıyın 3 günde etkisini göreceksiniz

merhabalar miskokulum. ben zehrus. ben yine bu aralar cok endiseliyim. oglumun gecen hafta kontrolu vardi. kalca filminde kalcada biraz leke gormusler. kan tahlilleri normalmis. ucay sonraya tekrar film ve tahlilleri var. bu kontrolde doktor tnf ilaclarindan bahsetmis. oglum daha erken diye kabul etmek istemiyor ama. uc ay sonraki kontrolunde belki baslatabilr.benim endisem bu ilaclar hakkinda . suanda agrisi yok sabah tutulmalari disinda. sadece sabahlari sikayeti var.bencede erken degilmi daha baslamasi. yani siz kullaniyormusunuz . illaki an etkileri cikarmi.. cevaplarsaniz cok sevinirim.hoscakalin

merhaba kızlar;

ben bundan bi kaç ay önce yaz tatilinde tanıştım bu as ismiyle...
memlekette (aslında kel alaka şikayetlerle) bi dr a gittim,
bi kaç tahlil ve röntgenden snra as hastalığından ciddi şekilde şüphelendiğini söledi

ist a döndüğümde iyi bi romatoloğa görünmemi söledi,

şimdi sorum şu:
ist da iyi bir romatoloğu nerden bulayım?
bana bu kounda yardımcı olur musunuz,
nerede muayene olayım bildiğiniz iyi bi yer varmı?

cerrahpaşa'ya gidebilirsin meldacım

ben kullanmayı düşünmem canım,ağrı kesicilerle idare edebiliyorsa en iyisi.Bu tür ilaçları kullanıp memnun kalan da çok ama uzun vadede zararları çıkar diye düşünüyorum

sağol meliscim...........

miskokulm bu romatizma gibi bieymii..kan tahlilerindemi çıkıyor bide ra var
galibaa....odamı kanla bellii oluyor....anemim kan tahlileri temiz ra 21 çıktı sedimasyon crp normal..başka bişeye gerek varmıkiii.........
romaotolog normal dedi...başka bi testt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…