- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
Merhaba arkadaşlar bende 25 yıllık AS hastasıyım 1 yıldır anti TNF tedavisi görüyorum,çok faydasını gördüm fakat faydası kadar yan etkileri de çok ve tedavivin ne kadar süreceği belli değil yinede tüm AS lilere tavsiye ederim.Herkese ge
cmiş olsun
yan etkileri derken acarmisiniz biraz merak ettim oglumda uc yildir as hastasi. siz 25 senedir diyorsunuz. egrilme yaptimi sirtinizda.. birde merak ediyorum. sirtta egrilme baslarsa ameliyati varmi sirti duz tutmak icin.
merhaba kızlar;
ben bundan bi kaç ay önce yaz tatilinde tanıştım bu as ismiyle...
memlekette (aslında kel alaka şikayetlerle) bi dr a gittim,
bi kaç tahlil ve röntgenden snra as hastalığından ciddi şekilde şüphelendiğini söledi
ist a döndüğümde iyi bi romatoloğa görünmemi söledi,
şimdi sorum şu:
ist da iyi bir romatoloğu nerden bulayım?
bana bu kounda yardımcı olur musunuz,
nerede muayene olayım bildiğiniz iyi bi yer varmı?
merhabalar miskokulum. ben zehrus. ben yine bu aralar cok endiseliyim. oglumun gecen hafta kontrolu vardi. kalca filminde kalcada biraz leke gormusler. kan tahlilleri normalmis. ucay sonraya tekrar film ve tahlilleri var. bu kontrolde doktor tnf ilaclarindan bahsetmis. oglum daha erken diye kabul etmek istemiyor ama. uc ay sonraki kontrolunde belki baslatabilr.benim endisem bu ilaclar hakkinda . suanda agrisi yok sabah tutulmalari disinda. sadece sabahlari sikayeti var.bencede erken degilmi daha baslamasi. yani siz kullaniyormusunuz . illaki an etkileri cikarmi.. cevaplarsaniz cok sevinirim.hoscakalin
sağol meliscim...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?