sağol canım,her zaman şükretmek gerek
selam kızlar
miskokulum geçmiş olsun çok.. sanırım epey tecrübelisin AS konusunda..
bana bel fıtığı dendi ama ben AS'den şüpheleniyorum.. kalça eklemimde ağrı var.. sanki enflamasyon ağrısı gibi.. bazen alevleniyo bazen duruluyo.. ayrıca eklemlerim (kol, dirsek, bacak, boyun..) zorlamasam bile basit normal hareketlerde katır kutur ediyor.. siyatik ağrısıyla gitmiştim dr'a.. ama kalça eklemimde ağrıdan da bahsetmiştim.. direk fıtığa taktılar ama benim belimde falan ağrı yok.. eskiden çok aktif spor yapardım, şimdi sadece dik durup yürüyüş yapıyorum.. yüzmeye gidicem ama şimdilik bütçem müsait değil maalesef.. ne önerirsin cnm?? ramotolojiye gitmeliyim değil mi? çok sağol şimdiden..
umarım senin ağrılarını da hafifletir Allah'ım cnm..
hayırlısı meliscim
sağol miskokulum
ben baya baya sporcuydum cnm.. etrafımdaki herkesin sen çok yükleniyodun ondan oluyo bunlar demesinden bisiklet ve pilatesi bıraktım sadece yürüyüş yapıyorum hafif tempoyla..
nooluyo bilmiyorum açıkcası.. kalça eklemim ağrıyo.. bi de dışarı çıkıp döndüğümde falan rüzgar da yersem tüm vücudum grip olmuşum gibi kırılıyo.. daha 32 yaşındayım ama eve dönünce grip olmuş gibi hissedip bi kaç saat yatarsam normale dönüyorum.. ki eskiden hiç olmazdı böyle şeyler.. ben de iltihabi bi durum mu var acaba diye şüphelenmeye başladım cnm..
anladım olalacım,AS olmasa bile başka bir sorun var gibi,dr'a git mutlaka.
meliscim sonuçlar çıktı mı?
sağol meliscim 2-3 haftadır vardı bu hafta çok azaldı şikayetlerim..olabilirrr olalaa kan degelerine bi baktırsanaa gizli romatizma diye biş vaarmışşş
bu belirtiler çok normal deil gibi ama geenede bişede yoktur umarım...ğeçmşi olsun......olişimm
sağol cnmanladım olalacım,AS olmasa bile başka bir sorun var gibi,dr'a git mutlaka.
meliscim sonuçlar çıktı mı?
meliscim kalbini ferah tut cnm.. bu aralar da çok dengeli düzenli beslenmeye her şeyden yemeye çalış ki vücudun güçlü olsun..miskolumm anneminki temiz ra yokmuş...normal.......
benimki perşembe günü çıkcak rötgen istedi al ayak,bide kan verdik....korkuyorum da bişe çıkarmıki diye......
hayırlısı olsunnn
umarım bişe çıkmaz olalaaa kalbimii ferah tutuyorum ama genede aklım ageliyorr..ya bişe çıkarsa diyesağol meliscim 2-3 haftadır vardı bu hafta çok azaldı şikayetlerim..
sağol cnm
meliscim kalbini ferah tut cnm.. bu aralar da çok dengeli düzenli beslenmeye her şeyden yemeye çalış ki vücudun güçlü olsun..
annen için çok sevindim meliscim,inşallah sende de herhangi bir rahatsızlık çıkmaz.
çok şükür canım,gözünaydın,çok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?