Anksitiye panik atak depresyon yaşayanlar dertleşelim

sanırım onunda öyle baş ağrısı geçince üstünden kamyon geçmiş gibi oluyor.kardeşim beni sevmez. annemin hayatını burnundan getirir.bide üstüne anneme beni sevmiyorsun der.boşanma aşamasındayım annem çocuğa bakıyor.ben çalışıyorum.kardeşim resmen annemin evden beni kovmasını üzülmemi kahrolmamı annemin beni kaderime terk etmesini kötü duruma düşmemi istiyor.anneme ablamı sevmiyorum deyip duruyormuş.onun geçimsizliği yüzünden sadece konuşmuyorum ona sözle ima ile bi lafım yok.hiçbir şekilde rencide etmiyorum.kendisi benle aynı odada duramaz başka odaya kaçar.

Eminim isteyerek yapmıyordur Keşke ilaçları düzenli kullansa bunun için anneniz ikna edemez mi kendisini?Allah yardımcınız olsun

yaşı kaç bu kardeşinizin ?

Gece bende hemen hemen bi korku oluyor zaten bi de hiç görmediğim kadar fazla rüya görüyorum bende dün de karmakarışık gördüm gün boyu etkisindeydim mesela bide yarısını hatırlamıyorum hatırlamak için gün boyu düşünüyorum.
bugünümün yarısı iyi yarısı kötü geçti benim ve nerdyse tüm gün yatmakla geçti tabi takıntılarım gelip beynimi kemirmeye başladığı an kalkıp bi temizlik yaptım geri yattım bida geldi kemiricilerrr kalktım namaz kıldım yattım falan derken günü bitirdim diyelim.

Ben sizlere şey sormak istiyorum mesela ben büyük bi tramvadan sonra böyle oldum.
Sizler ne zaman ve nasıl oldunuz ??

Ben taa eskiden çok fazla okul değiştirdim babamın işi dolayısıyla birinci sınıfı bile farklı sehirlerde okudum ve bu kendime guvenimi sarsti sürekli yanımda birilerine ihtiyaç duydum.Lisede yeni okuluma ağlayarak gittiğimi hatırlarım.Bir de aşırı hanım hanımcık yetistirildim.Universiteye gittiğimde de yanımda en yakın arkadaşım vardı liseden.O yüzden çok rahat 5 yıl geçirdim.sonra atanmayı bekledim uzun yıllar iyice içime kapandım.Ardından atandım evlendim babamı kaybettim..
Hiçbir şey boşuna olmuyor mutlaka ufak da olsa büyük de olsa etkileyen tetikleyen olaylar oluyor acısı sonradan çıkıyor

Babanızın mekanı cennet olsun inşallah...Evet küçük bi sebep büyük sorunlar da yaratabiliyor malesef.

Amin tüm ölmüşlerimizin mekanı cennet olsun..
Özel degilse sizin yaşadığınız travma nedir paylaşır mısınız
Kısa süren evlilik ,şiddet,boşanma süreci,maddi kayıplarım manevi kayıplarım , bebeğimi kaybettim ve özel olan buraya yazılmayacak kötü kötü bir çok olay hep üst üste yaşadım

Kısa süren evlilik ,şiddet,boşanma süreci,maddi kayıplarım manevi kayıplarım , bebeğimi kaybettim ve özel olan buraya yazılmayacak kötü kötü bir çok olay hep üst üste yaşadım
Çok acı..Allah şu mübarek günde dayanma gücü versin inşallah.Geldi mi üstüste gelir olumsuzluklar ama bizler dayandigimizda da çok güzel mükafatını alırız Allahin izniyle..Bunlarin hepsi imtihan herkesin farklı sekillerde

Benim bugunlerde kulaklarimda basinc basladi. Sanki patlayacakmis gibi hissediyorum. Bas agrisi da yapiyor. Cok korkuyorum cok rahatsiz edici

Ben de bugün psikoloğa gittim.Gittim de kendisi yokmuş pzts gelecekmiş.Hayırlısı olsun ama biraz daha iyi hissediyorum kendimi.Kalabalığa girmezsem,öyle çok kişiyle muhabbetim olmazsa,soru sorulmazsa gayet iyiyim

Biraz daha iyi hissediyorum dedim üstünden 3 saat geçti içimde yine bir huzursuzluk.Hep bir gün iki gün sonrayı düşünüyorum soyle olursa ya bilmem ne olursa yeter ya çok yorucu gerçekten
Herkese hayırlı kandiller..

Hayırlı kandiller inşallah hepinize dua ettim inşallah şifa olur

Evet kötü birşey olduğunda maalesef ardı arkası kesilmiyor üst üste geliyor kısa sürede hepsi üst üste gelince işte böyle oldu Allahım daha beter acılardan korusun diyorum hep şükür diyorum imtihanda mükafatta Allahtan çünkü hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim şifa versin bizlere ve biz gibilere dualarımız kabul olsun inşallah.

Aminnnn hepimize şifa olsun inşallah.
Nette gezerken rastgele anksiyete testine denk geldim bende çözmemek için direndim sonra neyse çözeyim dedim ne kadar gerçekçi olcak vs bi çözdüm işte çıkan sonuca göre ağır anksiyete çıktım :) hiç şaşırmadım.
Bugün mezarlığa gitmiştim kandil diye bakıp bakıp tüm mezarlığa en güzel yerdesiniz keşke bende ölsem burda olsam diye iç geçirdim ya tövbe tövbe dedim sonra Allah affetsin ve tüm gün böyle beynimden ölüm korkusunu öldüğüm anı falan o düşünceyi çıkarıp atamadım yedi bitirdi beynimi hala öyle şuan yazarken bile aklımda yani. Allah bilir ne kadar yaşayıp ölceğimizi işte beyindeki seslerin bi butonu olsa diyorum susturmak için.

Ah keşke öyle bir buton olsa öyle saçma şeyleri takıyorumki hicbir şey zevk vermiyor o beynimdekiler 2 dakika susuyor sonra tüm gün devam vallahi bu çabayı başka bir şeye harcasa beynim heralde büyük işlere imza atardım.Elbet bitecektir sabrediyorum..

Seninle durumumuz benzer ben de günü aynı şekilde yaşıyorum beynimi kemiren düşünceler yüzünden hayattan zevk almıyorum hep korkuyorum yine aynı düşünceler gelecek diye travma değil de hayatımdaki birinin beni biraz üzmesinden sonra bu kadar kötü oldum ağlaya ağlaya ilerledi hastalık ilaç kullanıyor musun biraz olsun niye iyi gelmiyor acaba bu ilaçlar başka bir hastalığım mı var acaba diyorum şizofrenim de Dr lar mı yanlış teşhis koydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…