- 23 Ocak 2016
- 34.640
- 50.590
- 598
İnanır mısın aynı durumu ben de dün yaşadım ölsem de kurtulsam dedim sonra da ölüm anını yaşıyor gibi oldum ölüyorum diye bağıracağım geldi apartman ayağa kalkacaktı gecenin 1inde korktum ölmekten de ama bu düşüncelerin susması için de bir çıkar yol arıyorumAminnnn hepimize şifa olsun inşallah.
Nette gezerken rastgele anksiyete testine denk geldim bende çözmemek için direndim sonra neyse çözeyim dedim ne kadar gerçekçi olcak vs bi çözdüm işte çıkan sonuca göre ağır anksiyete çıktım :) hiç şaşırmadım.
Bugün mezarlığa gitmiştim kandil diye bakıp bakıp tüm mezarlığa en güzel yerdesiniz keşke bende ölsem burda olsam diye iç geçirdim ya tövbe tövbe dedim sonra Allah affetsin ve tüm gün böyle beynimden ölüm korkusunu öldüğüm anı falan o düşünceyi çıkarıp atamadım yedi bitirdi beynimi hala öyle şuan yazarken bile aklımda yani. Allah bilir ne kadar yaşayıp ölceğimizi işte beyindeki seslerin bi butonu olsa diyorum susturmak için.
Sizde de mi var o kemiriciler neden geçmiyor ben de hayattan zevk almıyorum hiç kardeşim alışverişe gidelim diyor bense evde yatmak istiyorum hiç birşey yapmak istemiyorum şizofrenler hani öyle olurmuş ya acaba ben de öyle miyim ki bu ilaçlar bana iyi gelmiyorAh keşke öyle bir buton olsa öyle saçma şeyleri takıyorumki hicbir şey zevk vermiyor o beynimdekiler 2 dakika susuyor sonra tüm gün devam vallahi bu çabayı başka bir şeye harcasa beynim heralde büyük işlere imza atardım.Elbet bitecektir sabrediyorum..
Ben de önceden yalnız kalmayı çok seviyordum o zaman kötü olmuyordum şimdi de yalnız kalıp düşüncelerin beni yiyip bitşrmesinden delireceğim diye çok korkuyorum eve gidip yalnız kalmaya çok korkuyorum ama gitmek zorundayım eşim evde annemlere gelip kalıyorum arada tabi bu duruma eşim de çok üzülüyor bazen belli etmemeye çalışıyorum yüzümden anlıyorBen de bugün psikoloğa gittim.Gittim de kendisi yokmuş pzts gelecekmiş.Hayırlısı olsun ama biraz daha iyi hissediyorum kendimi.Kalabalığa girmezsem,öyle çok kişiyle muhabbetim olmazsa,soru sorulmazsa gayet iyiyim
Kızlar akşam giremedim biraz Kuran-ı Kerim okudum dua ettim yalvardım Allaha senin hazinen çok Rabbim şifa ver bize ağladım Rabbim ol dersen biz iyileşiriz ona göre güçlük yok bunları yazarken de ağlamak hüngür hüngür ağlamak geliyor içimden niye iyileşmiyorum diye o kadar bakımsız geziyorum ki başka bir eş olsa aldatırdı beni dışarıda çok bakımlı güzel kızlar var bense hergün aynı kıyafet pijama saçım topuz ayda 1 kez kaşlarımı aldırıyorum bi bakımım o var yani ev işlerini zor yapıyorum doğru dürüst yemek yemiyorum ekmek kemiriyorum kuru kuru kızıma bakmaya çalışıyorum o görmeden ağlayıp rahatlıyorum yalvarıyorum Rabbime nolursun şifa ver bana arkadaşlarıma tüm şifa bekleyen hastalara ailem de çok üzülüyor kaç kere Dr a gittik eşim psikoğa da götürdü dua etmekten başka çarem kalmadı artık
Ben aslında iyiydim 4 ay önce ilacı bıraktım ondan sonra bir daha düzelemedim 4 ay içinde 1 ay arayla farklı farklı ilaçlar denedik Bi ara iyi gibi oldum Bi arkadaş şizofren biri varmış hayatına son vermiş diye bana anlattı o gün bugündür ben şizofren miyim diye kafaya taktım(((ben de hiç bu kadar kendimi kötü hissetmemiştim en ufacık şeyi takıyorum.Sizin 4 ay olmustu degil mi ilaca baslayali ama şimdiye kadar etki etmesi gerekiyordu 4 ay uzun bir sure.Keske ben de ilaç kullanabilsem.dün kadın dogumcuya lust...l kullansam en düşük mg dedim yok dedi (
Aynı ben de işte ilacı aniden bırakınca bir de bir hocanin dediklerini takınca.her şey başa sardı.4 yıldır konuştuğum müdürün odasına gidemiyorum şaka gibi.benim temelde özgüven eksikliği de olduğu için..hepsi tavan yaptı.Ben aslında iyiydim 4 ay önce ilacı bıraktım ondan sonra bir daha düzelemedim 4 ay içinde 1 ay arayla farklı farklı ilaçlar denedik Bi ara iyi gibi oldum Bi arkadaş şizofren biri varmış hayatına son vermiş diye bana anlattı o gün bugündür ben şizofren miyim diye kafaya taktım
Zoraki çıktım dışarı eve gidicem bugün ama yalnız kalmaya çok korkuyorum eşim evde gececi uyuyor ama yine de yalnız kalıp düşünmekten çok korkuyorum annemlerde durmak istiyorum eşim de eve gitmiyorum diye üzülüyor benim gibi bir eşi hiç haketmiyorAynı ben de işte ilacı aniden bırakınca bir de bir hocanin dediklerini takınca.her şey başa sardı.4 yıldır konuştuğum müdürün odasına gidemiyorum şaka gibi.benim temelde özgüven eksikliği de olduğu için..hepsi tavan yaptı.
Ne güzel ailen de yakın onlarla dışarı çıkmaya çalış nefes almaya çalış.eve olunca insanın çıkası gelmiyor biliyorum ama çıkmayınca da düşündükçe düşünüyoruz sardıkca sariyoruz.kendimizle alıp veremediğimiz neyse..
Aynı şeyi ben de diyorum biliyor musun.eşime çok üzülüyorum.hatta diyorumki dışardan biri diyecekki acaba mutlu mu değil evliliginde.millet ne bilsin ruhsal olduğunu.suratım asik agresif mutsuz..Zoraki çıktım dışarı eve gidicem bugün ama yalnız kalmaya çok korkuyorum eşim evde gececi uyuyor ama yine de yalnız kalıp düşünmekten çok korkuyorum annemlerde durmak istiyorum eşim de eve gitmiyorum diye üzülüyor benim gibi bir eşi hiç haketmiyor
Dışarıda süslü bakımlılara hayran kaldım önceden ben de öyleydim şuan modadan uzak hiçbir şeyine bakmayan kişisel temizlik bakım haricinde tabi doğumdan sonraki kilolar da var üzerimde dolabımda çoğu şey olmuyor ben de kilo veririm diye yenilemiyorum giydiğim hep 2 parça şey eşim dedi git kendine bikaç bişey al içinden diyordur hep aynı giy giy içimden gelmiyor ki şen şakrak halimden eser yok önceki halini çok özledim diyorAynı şeyi ben de diyorum biliyor musun.eşime çok üzülüyorum.hatta diyorumki dışardan biri diyecekki acaba mutlu mu değil evliliginde.millet ne bilsin ruhsal olduğunu.suratım asik agresif mutsuz..
Kendi kendime telkinde bulunuyorum hepsi geçecek inşallah.Öncekiler nasıl geçtiyse bunlar da geçecek Allahın izniyle.Her şey guzel olacak bizler de daha güzel olacağızDışarıda süslü bakımlılara hayran kaldım önceden ben de öyleydim şuan modadan uzak hiçbir şeyine bakmayan kişisel temizlik bakım haricinde tabi doğumdan sonraki kilolar da var üzerimde dolabımda çoğu şey olmuyor ben de kilo veririm diye yenilemiyorum giydiğim hep 2 parça şey eşim dedi git kendine bikaç bişey al içinden diyordur hep aynı giy giy içimden gelmiyor ki şen şakrak halimden eser yok önceki halini çok özledim diyor
Evet öyle de bu seferki çok uuzn sürdü benim ilaç içtiğim halde Allahtan umudum var hala birgün iyileşicez inşallahKendi kendime telkinde bulunuyorum hepsi geçecek inşallah.Öncekiler nasıl geçtiyse bunlar da geçecek Allahın izniyle.Her şey guzel olacak bizler de daha güzel olacağız
Bu günler takintilar sikintilar hic birisi kalıcı değil..Zaten kalıcı olsa hala nefes alıyor olamazdık değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?