Kahveyi unuttum inan korkuyorum içmeye bende evliyim gurbetteyim hayatım çok zorEskisi gibi derken neyden bahsetigimiz önemli. Yani ben üniversitede birden bire yakalandim buna. YurttaOda degistirdim ve o an basladi. O andan sonra surekli birseylerden korktum ya boyle olursa ya soyle olursa. Ya sinavi gecemezsem. Başım agriyor ya kansersem. Ilk zamanlar 39 kiloya düştüm. Sonra gruplara katildim okulda oyalandm. Ama eskisi gibi degilim tabi. Ben çok naif çok fazla iyi niyetli çekingendim. Biraz da ondan boyle oldum galiba. Özgüvenim de yoktu. Kimseye geri laf veremezdim. Ezilirdim. Üzülürdüm. Şimdi evliyim. Bir takım akraba sorunlari oldu. Ağlayıp durdum. Taktım kafama. Halbuki onlar 2 dk laf sokup keyfine bakar. Her neyse. Ben artik daha iyiyim. Yine ataklar kuruntular geliyor ve ben bosveriyorum. Hicbirsey benden onemli degil. Allah korusun bugün bunlara uzülursun Allah yarin daha büyük dert verir. Insanlarla konus sohbet et. Sinemeya git. Kendin icin birseyler yap. Kendini önemli hisset. Hiçbirşeyin seni kötü etmesine izin verme. Gercekten ben cok agladim bana neler derlerdi beni anlamıyorsunuz derdim. Seni cok iyi anlıyorum. Al çayını veya kahveni bir kahkaha at. Bak ne güzel havalar mis. Hersey Allahtan. Dua et. Insallah iyi olursun ki bence olacaksin da.
E ve p kullandm 20 mg. Hic kafa uyku bile yapmadi hic anlamadm. Bir de z kullandm ben uyku sorunum icin. O sayedr kilo da aldm.Hangi ilacı aldın ki
Bende onu kullanıyorum umarım tedavi görürken kullanabilirm 50 mg alıyorumİsim vermek doğru olmaz sanırım s.....a diyim
Yaa ben de gurbet sayilir. 3 saatlik mesafe var annemle aramda. Ama 3 saat de olsa ha deyince gidilmiyor. Üzüluyorum durup durup ben de ama Allah kocamızla huzurumuzu bozmasin napalim hayat iste.Kahveyi unuttum inan korkuyorum içmeye bende evliyim gurbetteyim hayatım çok zor
Umarım tekrar yaşamazsın ataklarında ne yaşıyordun bazen başka birşey mi var diyorumEsram paxil kullandm 20 mg. Hic kafa uyku bile yapmadi hic anlamadm. Bir de zestat kullandm ben uyku sorunum icin. O sayedr kilo da aldm.
Bendede 4 saatlik mesafe varYaa ben de gurbet sayilir. 3 saatlik mesafe var annemle aramda. Ama 3 saat de olsa ha deyince gidilmiyor. Üzüluyorum durup durup ben de ama Allah kocamızla huzurumuzu bozmasin napalim hayat iste.
Kahveyi unuttum inan korkuyorum içmeye bende evliyim gurbetteyim hayatım çok zor
Senin doz düşükmüş baya ben sabah 100 akşam 100 alıyorum, yanında da akşamları yatmadan önce a.....l alıyorumBende onu kullanıyorum umarım tedavi görürken kullanabilirm 50 mg alıyorum
Anladım bana akşam için tr.... bus verdi içmedim düşük işte hala alıyormusun 2 yıl kullandım bıraktım 3 ay sonra ataklarım arttı tekrar başladımSenin doz düşükmüş baya ben sabah 100 akşam 100 alıyorum, yanında da akşamları yatmadan önce a.....l alıyorum
Bu hastalık ne kocamı ne evimi sevdirdi bana hep bir korku ölecem hissi varYaa ben de gurbet sayilir. 3 saatlik mesafe var annemle aramda. Ama 3 saat de olsa ha deyince gidilmiyor. Üzüluyorum durup durup ben de ama Allah kocamızla huzurumuzu bozmasin napalim hayat iste.
Yani unuttum neredeyse ama sabah uyanmaya yakın başlardim kurmaya tam uyanirken sanki güzel bir ruyadan uyanir gibi firlardim yataktan iştah sifirdi zaten terleme heyacan icime birseyler basardi yerimde duramazdim. Bu böyle 3 gun surer gecerdi. Sonra sinav zamani yine gelirdi. Ya da evden yurda gelirken yani yolculukta kusa kusa geldim stresten. Yani 3 gun surer o ortama alisir sonra zamani belli olmaz olaylara gore, tekrar gelirdi. Midem cok bulanirdi,yemek yiyemezdim ya. Çok ağlardim sanki biri ölmüş gibi.Umarım tekrar yaşamazsın ataklarında ne yaşıyordun bazen başka birşey mi var diyorum
Ben kullanıyorum hala, kendi kendine bırakmak tehlikeli tekrar başa sarıyor döngüyü, bende bırakma gafletinde bulunmuştumAnladım bana akşam için tr.... bus verdi içmedim düşük işte hala alıyormusun 2 yıl kullandım bıraktım 3 ay sonra ataklarım arttı tekrar başladım
Tabi 20 aylik evliyim. Hala daha mucadele ediyorum bu duyguyla. Yeni yeni daha da iyiyim. Kocam da şaşırıyordu aglayinca ne oldu diye. Onu da telaslandirdim üzdüm diye bi de ona panik yapip agliyordum. Ama baatirmaya calisiyorum kuzum ya ona da yazık beni mutsuz aglarken gorunce kahroluyor. Allah baska dert vermesin uzulmemek lazim.Bu hastalık ne kocamı ne evimi sevdirdi bana hep bir korku ölecem hissi var
Ben 2014 de biraktim mezun olup evime gelince.Ben kullanıyorum hala, kendi kendine bırakmak tehlikeli tekrar başa sarıyor döngüyü, bende bırakma gafletinde bulunmuştum
Kendi kendinize mi bıraktınızBen 2014 de biraktim mezun olup evime gelince.
Rabbim tekrar yaşaymasın canımYani unuttum neredeyse ama sabah uyanmaya yakın başlardim kurmaya tam uyanirken sanki güzel bir ruyadan uyanir gibi firlardim yataktan iştah sifirdi zaten terleme heyacan icime birseyler basardi yerimde duramazdim. Bu böyle 3 gun surer gecerdi. Sonra sinav zamani yine gelirdi. Ya da evden yurda gelirken yani yolculukta kusa kusa geldim stresten. Yani 3 gun surer o ortama alisir sonra zamani belli olmaz olaylara gore, tekrar gelirdi. Midem cok bulanirdi,yemek yiyemezdim ya. Çok ağlardim sanki biri ölmüş gibi.
Bende hassasım ailem hep aklımda veya çabuk etkilenirim herşeye üzülürm yaşlı tablacı görsem ona bile üzülürümHassas düşünceli insanları vuruyor bu rahatsızlık. Bir tramva halinde hortluyor. Benim öyle olmuştu
Doktorum sanirim 2 3 ay sonra demisti ama ben kendim biraktim. Yarıma dusurdum tabi once sonra gunasiri derken biraktim. Ilaca bagimli olmak da strese sebep oldu bende. Zaten bir fayda saglamiyordu bende . Şuan gayet iyiyim 4 senedir universite donemine gore yani. Ama sanırım konuşmaya ihtiyacım var,psikolog lazim ama gitmiyorum. Belki de çok iyi gelecek ama seans ucretleri cok. Ne biliyim erteliyorum.Kendi kendinize mi bıraktınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?