Ben 9 yıllık sevdiğim kocamı sevemiyorum sen daha ne diyorsun çok geçmiş olsun neler yaşıyordun pekiBen de anksiyete hastasıyım..6 aydır ilaç kullanıyorum düzenli bir şekilde..
Kaygılarımdan hemen hemen kurtuldum ama içimde değişik bir his var.Sanki aşık olamıyor,kimseyi sevemiyor gibiyim.
Aynen. Mesela annem hasta olsa burdan ona üzülüyorum. Babanneme bakiyor yoruluyor hep aklim onlarda. Kardeslerimin epilepsisi var ,onlarda aklım. Ama benim de bir ailem var iyi olmak dik durmak zorundayim diyorum. Yoksa kocama bakamam ki.Bende hassasım ailem hep aklımda veya çabuk etkilenirim herşeye üzülürm yaşlı tablacı görsem ona bile üzülürüm
Bende bi kaç aydır psikoloğa gitmeye başladım, şuan için pek bir faydasını göremedim ama bakalım belki zamanlaDoktorum sanirim 2 3 ay sonra demisti ama ben kendim biraktim. Yarıma dusurdum tabi once sonra gunasiri derken biraktim. Ilaca bagimli olmak da strese sebep oldu bende. Zaten bir fayda saglamiyordu bende . Şuan gayet iyiyim 4 senedir universite donemine gore yani. Ama sanırım konuşmaya ihtiyacım var,psikolog lazim ama gitmiyorum. Belki de çok iyi gelecek ama seans ucretleri cok. Ne biliyim erteliyorum.
Devlette de olabiliyor psikolog ben araştıracağımDoktorum sanirim 2 3 ay sonra demisti ama ben kendim biraktim. Yarıma dusurdum tabi once sonra gunasiri derken biraktim. Ilaca bagimli olmak da strese sebep oldu bende. Zaten bir fayda saglamiyordu bende . Şuan gayet iyiyim 4 senedir universite donemine gore yani. Ama sanırım konuşmaya ihtiyacım var,psikolog lazim ama gitmiyorum. Belki de çok iyi gelecek ama seans ucretleri cok. Ne biliyim erteliyorum.
Özel miBende bi kaç aydır psikoloğa gitmeye başladım, şuan için pek bir faydasını göremedim ama bakalım belki zamanla
Gelişmeleri paylaşır mısın? Özel bir doktor mu? Inşallah faydasını görürsün.Bende bi kaç aydır psikoloğa gitmeye başladım, şuan için pek bir faydasını göremedim ama bakalım belki zamanla
Tabi ki yazarım, özel doktor, inşallah görürümGelişmeleri paylaşır mısın? Özel bir doktor mu? Inşallah faydasını görürsün.
Ahhh öyle şaşırıyorum ki oylelerine. Büyük yetenek gibi geliyor bana.Gamsız olmayı çok isterdim
Ücret ne kadarTabi ki yazarım, özel doktor, inşallah görürüm
Al benden de okadar, genetikte etkiliymiş bu rahatsızlıkta, benim annemde çok kaygılı bi insan ondan da bana geçti anlaşılanGamsız olmayı çok isterdim
Seans 250, seansıda 1 saat sürüyoÜcret ne kadar
Aynen bende öyle bencil olmak lazımmış, amannn bananeciBen o ne der bu ne der diye de düşünen biriydim. Yani kimse benim icin kötü birşey demesin diye uğraşırdım.
Ne annemde ne babamda var ben böyle çıktım diğer kardeşlerimdede yok gamsız onlar birtek erkek kardeşim hassas o beni anlıyorAl benden de okadar, genetikte etkiliymiş bu rahatsızlıkta, benim annemde çok kaygılı bi insan ondan da bana geçti anlaşılan
Evet bence de benim de annem cok çekingenmiş çocukluğunda. Ve insanlar icin paralar kendini. Iyilik yapmak icin. Babam da cok evhamlı, çok duygusal.Al benden de okadar, genetikte etkiliymiş bu rahatsızlıkta, benim annemde çok kaygılı bi insan ondan da bana geçti anlaşılan
VerememSeans 250, seansıda 1 saat sürüyo
Oo kardeslerim hic ben gibi degil maşallahlari var. Bi ben.Ne annemde ne babamda var ben böyle çıktım diğer kardeşlerimdede yok gamsız onlar birtek erkek kardeşim hassas o beni anlıyor
Bizde de benim küçüğümde de var, annemde zaten, büyüğümde o gamsız tayfadanNe annemde ne babamda var ben böyle çıktım diğer kardeşlerimdede yok gamsız onlar birtek erkek kardeşim hassas o beni anlıyor
Cok vallahi yaVeremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?