• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksitiye panik atak depresyon yaşayanlar dertleşelim

İzzet güllü bende biraz baktım acayip sıkıldım bana da hitap etmedi onu bile kafam götürmedi :)
Birşey sorcam çoğunuz evlisiniz eşiniz tarafından seviliyor olmanız ilgi görmeniz ya da çoçuğu olanlar o sevgi den dolayı vs iyi geliyor mu rahatsızlığınıza ??
Ben bazen kendimce en azından bi çoçuğum olsa daha güçlü olurum iyi olurum diye düşünüyorum da kendimce o yüzden merak ettim. Ya da ben boşanmış biriyim mutlu bir evliliğim olsa düzelir miyim diye geçiyor aklımdan. Yaşadıklarımdan sonra 2. Bi evlilik şuan için düşünmüyorum tabi allah bilir büyük konuşmamak lazım da bi sizlere sorayım dedim.

İzzet güllü bende biraz baktım acayip sıkıldım bana da hitap etmedi onu bile kafam götürmedi :)
Birşey sorcam çoğunuz evlisiniz eşiniz tarafından seviliyor olmanız ilgi görmeniz ya da çoçuğu olanlar o sevgi den dolayı vs iyi geliyor mu rahatsızlığınıza ??
Ben bazen kendimce en azından bi çoçuğum olsa daha güçlü olurum iyi olurum diye düşünüyorum da kendimce o yüzden merak ettim. Ya da ben boşanmış biriyim mutlu bir evliliğim olsa düzelir miyim diye geçiyor aklımdan. Yaşadıklarımdan sonra 2. Bi evlilik şuan için düşünmüyorum tabi allah bilir büyük konuşmamak lazım da bi sizlere sorayım dedim.
Çok çelişkili bir soru ne desem yalan olur geçmişte elim çok üzdü beni şimdi istediği kadar iyi davransın ben hastayım artık o da Bi cilt hastalığına yakalandı belki çok mutlu aileler vardır hastalığına destek oluyordur eşim beni motive ediyor ama hiç iyi gelmiyor evladım var onun için gayret ediyorum evlat çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin

Çok çelişkili bir soru ne desem yalan olur geçmişte elim çok üzdü beni şimdi istediği kadar iyi davransın ben hastayım artık o da Bi cilt hastalığına yakalandı belki çok mutlu aileler vardır hastalığına destek oluyordur eşim beni motive ediyor ama hiç iyi gelmiyor evladım var onun için gayret ediyorum evlat çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin
Zamanında seni dert sahibi yapmış şimdi ağzınla kuş tutsa umrumda değil diyoraun 😊

Bu hastalık öyle bir illetki busefer çok seviyor veya seviliyorken ölüm korkusu sarıyor ya onlara birşey olursa kötü bir olay oldumu hemen onlara yoruyorsun bazı doktorlar cinsellik ve evliliğin iyi geleceğini vurgularken bazıları ise kaldıramaz daha çok dert biner diyor bilim adamları bile daha çözemedi 😂

Olumden uzaydan cok korkuyorum banyodayken cok bunaliyorum :KK43: Tesekkur ederim. Universite sinavina az kaldi calisiyorum ama stresliyim. Keske gecen sene beni sevmeyen birini sevmeseydim :KK43:
Uzaydan niye korkuyorsunuz aklınıza getirmeyin dicem ama engel olamıyorsunuzdur çünkü o da bir takıntı sanırım sınav stresinden olsa gerek şuam yaşadığınız durum

Bizzat uygulayıp yapmış birini gördüğüme sevindim you tubeda yorumlarda yazıyor baya iyileşenler dinliyorum videolarını inşallah iyi gelir bir umut
Bak umut deme, geçecek emin ol! Çünkü inan bu meret inancla geçiyor. Beyin kimyasinda bir sorun yok ki? Sadece anlayışımızda bir terslik var!!

Back
X