- 23 Ocak 2016
- 34.626
- 50.572
- 598
Bursa eski iyi gelen ilacımı içtim bugün o 6 haftada etki etmişti inşallah yine ederDoktorlar zaten 15 gün yada ayda bir kontrole çağırır eşinize kontrole gidiyorum de bu arada hangi sehirdesiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bursa eski iyi gelen ilacımı içtim bugün o 6 haftada etki etmişti inşallah yine ederDoktorlar zaten 15 gün yada ayda bir kontrole çağırır eşinize kontrole gidiyorum de bu arada hangi sehirdesiniz
Sadece panikatak olsa neyse yanına okb depresyon da eklendi biri bitiyor biri başlıyor 4 bir yandan sarmış etrafımıMalesef bende uzun süredir panik atak hastasıyım. Bir konuda sıkıntıya düştüğüm anda fenalaşyorum
Çok çelişkili bir soru ne desem yalan olur geçmişte elim çok üzdü beni şimdi istediği kadar iyi davransın ben hastayım artık o da Bi cilt hastalığına yakalandı belki çok mutlu aileler vardır hastalığına destek oluyordur eşim beni motive ediyor ama hiç iyi gelmiyor evladım var onun için gayret ediyorum evlat çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsinİzzet güllü bende biraz baktım acayip sıkıldım bana da hitap etmedi onu bile kafam götürmedi :)
Birşey sorcam çoğunuz evlisiniz eşiniz tarafından seviliyor olmanız ilgi görmeniz ya da çoçuğu olanlar o sevgi den dolayı vs iyi geliyor mu rahatsızlığınıza ??
Ben bazen kendimce en azından bi çoçuğum olsa daha güçlü olurum iyi olurum diye düşünüyorum da kendimce o yüzden merak ettim. Ya da ben boşanmış biriyim mutlu bir evliliğim olsa düzelir miyim diye geçiyor aklımdan. Yaşadıklarımdan sonra 2. Bi evlilik şuan için düşünmüyorum tabi allah bilir büyük konuşmamak lazım da bi sizlere sorayım dedim.
Neden kendi kafanda başlıyorsun yanlış yapiyorsunBursa eski iyi gelen ilacımı içtim bugün o 6 haftada etki etmişti inşallah yine eder
Zamanında seni dert sahibi yapmış şimdi ağzınla kuş tutsa umrumda değil diyoraunÇok çelişkili bir soru ne desem yalan olur geçmişte elim çok üzdü beni şimdi istediği kadar iyi davransın ben hastayım artık o da Bi cilt hastalığına yakalandı belki çok mutlu aileler vardır hastalığına destek oluyordur eşim beni motive ediyor ama hiç iyi gelmiyor evladım var onun için gayret ediyorum evlat çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin
İzzet güllü bende biraz baktım acayip sıkıldım bana da hitap etmedi onu bile kafam götürmedi :)
Birşey sorcam çoğunuz evlisiniz eşiniz tarafından seviliyor olmanız ilgi görmeniz ya da çoçuğu olanlar o sevgi den dolayı vs iyi geliyor mu rahatsızlığınıza ??
Ben bazen kendimce en azından bi çoçuğum olsa daha güçlü olurum iyi olurum diye düşünüyorum da kendimce o yüzden merak ettim. Ya da ben boşanmış biriyim mutlu bir evliliğim olsa düzelir miyim diye geçiyor aklımdan. Yaşadıklarımdan sonra 2. Bi evlilik şuan için düşünmüyorum tabi allah bilir büyük konuşmamak lazım da bi sizlere sorayım dedim.
Ne yapayım daha önce kullandım iyi geldi diye içmeye başladımNeden kendi kafanda başlıyorsun yanlış yapiyorsun
Sizin derdiniz de farklıymış Allah şifa versinBen de cok mutsuzum banyoda zor duruyorum
Olumden uzaydan cok korkuyorum banyodayken cok bunaliyorumSizin derdiniz de farklıymış Allah şifa versin
İlaç kullanıyor muydunuz çok atlatan var onu dinleyip ben de dinlemeye başladım bugün Bi umutBen İzzet Güllü okuyarak atlattım hamdolsun![]()
Uzaydan niye korkuyorsunuz aklınıza getirmeyin dicem ama engel olamıyorsunuzdur çünkü o da bir takıntı sanırım sınav stresinden olsa gerek şuam yaşadığınız durumOlumden uzaydan cok korkuyorum banyodayken cok bunaliyorumTesekkur ederim. Universite sinavina az kaldi calisiyorum ama stresliyim. Keske gecen sene beni sevmeyen birini sevmeseydim
![]()
Sinavdan once de oluyordu bu :/Uzaydan niye korkuyorsunuz aklınıza getirmeyin dicem ama engel olamıyorsunuzdur çünkü o da bir takıntı sanırım sınav stresinden olsa gerek şuam yaşadığınız durum
Evet kullabiyordum canım!! Ama hep oku makalelerini falan ... Ne kadar sık telkin o kadar tedavi!İlaç kullanıyor muydunuz çok atlatan var onu dinleyip ben de dinlemeye başladım bugün Bi umut
Bizzat uygulayıp yapmış birini gördüğüme sevindim you tubeda yorumlarda yazıyor baya iyileşenler dinliyorum videolarını inşallah iyi gelir bir umutEvet kullabiyordum canım!! Ama hep oku makalelerini falan ... Ne kadar sık telkin o kadar tedavi!
Uzay mı aklına geliyor dünyayı bulunduğu konumu mu düşünüyorsun Bi ara annemde de vardı geçti şimdi onunSinavdan once de oluyordu bu :/
Bak umut deme, geçecek emin ol! Çünkü inan bu meret inancla geçiyor. Beyin kimyasinda bir sorun yok ki? Sadece anlayışımızda bir terslik var!!Bizzat uygulayıp yapmış birini gördüğüme sevindim you tubeda yorumlarda yazıyor baya iyileşenler dinliyorum videolarını inşallah iyi gelir bir umut
İnşallah inşallah 9 senedir yedi beni Allah şifa versin herkese bana daBak umut deme, geçecek emin ol! Çünkü inan bu meret inancla geçiyor. Beyin kimyasinda bir sorun yok ki? Sadece anlayışımızda bir terslik var!!