Herkese merhaba,
29 yaşındayım. Bir buçuk yıldır anksiyete bozukluğu tedavisi için psikiyatristimin yazdığı Selectra adlı ilacı kullanıyorum. Gözle görülür bir iyileşme var. Ancak bundan 7 yıl önce duygularına karşılık vermediğim normal bir erkek arkadaşım tarafından ölümle ve intiharla tehdit edildiğimden beri erkeklerden çok korkuyorum. Özellikle son zamanlarda kadına şiddetin patlama yapması nedeniyle de bir erkeğin en ufak ilgisinden aşırı rahatsız olup, onu potansiyel tehlike olarak görüyorum ve bu nedenle hayatımda kimse yok.
Mesele ölüm korkusu değil. Hepimiz bir gün öleceğiz. Ancak doktora yapıyorum şu an ve ülkeme, milletime hizmet etmeden; serseri mayın gibi dolaşan bir manyağın hedefi olmak istemiyorum. Bir erkekten hoşlansam bile yeşil ışık yakamıyorum. Selectra evet pek çok konuda yardımcı oldu fakat erkeklerden aşırı korkma konusunda ne yapabileceğimi bilmiyorum. Sadece kardeş saydığım, düğünlerine dahi gittiğim, çocuklarının doğumunda yanlarında olduğum sosyal erkek arkadaşlarım var. Bir tek onlardan korkmuyorum. Ancak duygusal boyutta bir şeyler yaşayabileceğim tüm erkekler bana üstünde "Ölüm tehlikesi" yazan bir kurukafadan farksız görünüyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.