- 5 Kasım 2015
- 1.526
- 1.310
- 133
- Konu Sahibi IrResistibLe_
-
Neyseki kanser kilo verdiriyorTabi canım kilo aldırıyor diye ilaç içmeyin. Kanser olsanız kilo aldırıyor diye ilaç içmeyecek miydiniz? Ruhunuz kanser olmuş şimdi de.
20 mg alıyorumDr bana da aynısını söyledi anksiyete sebep mis sf ye. Paxil kaç mg
Elifcim öncelikle geçmiş olsun bu sf ne ilettir çok iyi bilirim bende 3 yıl paxerà kullandm hamd olsun iyi geldi tamamen geçmese de şikayetlerim en azından anksiyete olmuyordu çok. 5 aydır bıraktım paxerà yi suan deli gibi oldum anksiyetem de baya artma oldu Kilo verdim 3 gündür tekrar başladım paxerà ya . Bilmiyorum inşallah yine toparlarm. Senin hangi korkuların var sf ye eşlik eden cnm
Ilaclari kullanıyorum esim kilo alman umurumda değil iyi ol yeter dedi bu ilaclari bitirince yine gideceğim dr a kilo almak istemedigimi söyleyeceğim
Hayır ilk bir ay dr kontrolünde idim sonrada gitmedim kendi kendime devam ettimİlacınızı bırakırken doktor kontrolünde azaltarak mı bıraktınız?
Bu tip ilaçlar bırakılırken aninden bırakılırsa başlama sebeplerinizden daha kötü duygu durumlarına sebep olabilir. Beynin kimyasını etkileyen ilaçlar bunlar, başlarken de adım adım başlanıyor bırakırken de azaltılarak bırakılıyor. Lütfen böyle şeyler yapmayın. Doktor kontrolünde olsun her şey. Maddi imkanınız varsa terapi de alın. Yoksa da asla doktor kontrollerinizi ihmal etmeyin. Bakın ne kadar absürt bir şey olduğunu şöyle anlatayım. Bu ilacı kendi kendinize bırakmanız alçıya alınan bacağınızdaki alçıyı kendiniz iyileşmeden çıkarmanız gibi bir şey.Hayır ilk bir ay dr kontrolünde idim sonrada gitmedim kendi kendime devam ettim
Çok haklısınız sizce dr kontrolünde olsam ve terapi alsam geçer mi. Çok umutsuzum fobik olduğum içinde dr dan da utanıyorum çekiniyorum gözlerine bakamıyorum sosyal fobi var. Ama yaşadığım anksiyete yi anlatamam hayatı zindan ediyor hazır olan yemeği bile yiyemi yorum iştah sıfır ev berbat bildiğin çöp ev gibi oluyor en dip de olduğum da . Bilmiyorum evlenmek korkutuyor eşimı de kendimle beraber mutsuz edeceğim diye çok korkuyorum. Bende ki Problem evde yalnız kalamama hayatım boyunca yalnız kalacağımı saniyorum hücre de gibi hissediyorum kendimi nefes alamıyorum kalbim çarpıyor düşünemiyorum. Geçecek mı bu korku bilmiyorum 10 yıldır bunu yaşıyorumBu tip ilaçlar bırakılırken aninden bırakılırsa başlama sebeplerinizden daha kötü duygu durumlarına sebep olabilir. Beynin kimyasını etkileyen ilaçlar bunlar, başlarken de adım adım başlanıyor bırakırken de azaltılarak bırakılıyor. Lütfen böyle şeyler yapmayın. Doktor kontrolünde olsun her şey. Maddi imkanınız varsa terapi de alın. Yoksa da asla doktor kontrollerinizi ihmal etmeyin. Bakın ne kadar absürt bir şey olduğunu şöyle anlatayım. Bu ilacı kendi kendinize bırakmanız alçıya alınan bacağınızdaki alçıyı kendiniz iyileşmeden çıkarmanız gibi bir şey.
Anksiyete bacak kırığından bile önemli bir şey. Ciddiye alınması gerekiyor.
bu hastalıgı yaşamadıgınız için dalga gecebiliyorsunuz ne yazık :)Neyseki kanser kilo verdiriyortovbe est.
gerekirse alacagım dr a gidecegim 2 hafta sonra konuşacagım umarım bu defa daha fazla zaman ayırırTerapi de alsanız keşke. Çünkü biraz takıntılısınız da anladığım kadarı ile.
Hem anksiyete hem de takıntılı bir bünye ile mücadele etmiş biri olarak söylüyorum bunu.
İmkanınız varsa terapi size iyi gelecek.
ama yorumlarınızdaki nefret ve insanları ezme çabanızdan sizinde psikolojiniz iyi olmadıgı anlaşılıyorNeyseki kanser kilo verdiriyortovbe est.
Çok haklısınız sizce dr kontrolünde olsam ve terapi alsam geçer mi. Çok umutsuzum fobik olduğum içinde dr dan da utanıyorum çekiniyorum gözlerine bakamıyorum sosyal fobi var. Ama yaşadığım anksiyete yi anlatamam hayatı zindan ediyor hazır olan yemeği bile yiyemi yorum iştah sıfır ev berbat bildiğin çöp ev gibi oluyor en dip de olduğum da . Bilmiyorum evlenmek korkutuyor eşimı de kendimle beraber mutsuz edeceğim diye çok korkuyorum. Bende ki Problem evde yalnız kalamama hayatım boyunca yalnız kalacağımı saniyorum hücre de gibi hissediyorum kendimi nefes alamıyorum kalbim çarpıyor düşünemiyorum. Geçecek mı bu korku bilmiyorum 10 yıldır bunu yaşıyorum
tedavim tabiki ama inanın bu rahatsızlıgı yaşamayan biri bu tür takıntıları anlayamazTedaviniz mi önemli kilonuz mu?
gerekirse alacagım dr a gidecegim 2 hafta sonra konuşacagım umarım bu defa daha fazla zaman ayırır
neden bu kadar nefret dolu yorumlar yapıyorsunuz ? tanımadıgınız hayatını şartlarını bilmediğiniz insanlara bu kadar sert yorumlar yazmak ne kadar doğru tek bana degil bir çok üyeye bu tavırda cevaplar yazıyorsunuzTabi canım kilo aldırıyor diye ilaç içmeyin. Kanser olsanız kilo aldırıyor diye ilaç içmeyecek miydiniz? Ruhunuz kanser olmuş şimdi de.
15 dk bile dinlemedi maddi gücüm yetersiz o yuzden özele gidemiyorum umudum düzelmekmalesef doktorların baktığı süre sınırlı. 15 dakika ile yarım saat arasında değişiyor diye biliyorum.
Terapi size iyi gelecek. Ama kendinize bir 3-4 ay verin. İki kere gittim neden bir gelişme yok demeyin. Bazen insan öyle düşünüyor çünkü. Hemen olsun istiyor ama zamanla.
Gercekten mi ilacsiz yaşayabilmek normal olabilmek bilmiyorum 10 yıldır bu hastalıkla uğraşıyorum bunun hayalini bile hiç kuramadım ki hastalıklâ boğuşmak tan. Çok teşekkürler Allah razı olsun gözlerim dolarak okudum yazdıklarınızı çok teşekkür ederim yüreğiniz samimiyetiniz ve kalbiniz için. Bu sorunu yaşayıp da düzelen iyileşen biri olarak bana önereceğin dr var mı cnm psikiyatri ve psikoloğ anlamında. Buna çok ihtiyacım var. Birde siz ilaç kullandıniz mi aşağı yukarı ne kadar süre bir tedavi den sonra iyileşe bilişimGeçer. Geçmez diye düşünmeyin. Emin olun psikologun sosyal fobisi olan biri ile ilk karşılaşması olmayacak. Size nasıl yaklaşması gerektiğini bilecek. Gözlerine bakmayın ne olacak. Siz nasıl rahat hissediyorsanız öyle konuşun. Gerekirse duvara bakın. Bunları sorun etmeyecek. Her şeyi rahat rahat konuşan insandan bir tık yavaş geçecek ama geçecek. Tamamen hiç bir kırıntısı kalmayacak demiyorum. Ama önce aldığınız nefesler rahatlayacak, sonra yaşamınız normalleşecek. O hep dışardan baktığınız imrendiğiniz nasıl normal normal yaşıyorlar dediğiniz insanlar gibi olacaksınız. Ben de öyle oldu. Hala tabi bazen daraldığım, panik yaptığım zamanlar oluyor. Ama kimin olmuyor ki.
Ve şunu diyeceksiniz. Keşke daha önce gitseymişim. Bu kadar yılım boşa giteyecekti. Ama öyle düşünmeyin. Psikologa gitmenin en doğru anı gitmeye karar verdiğiniz an. O an belki de sizin için şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?