canım bence önce fiziksel bir rahatsızlığın varmı diye doktora git ve bir psikoloğa git olabilir panik atakda olabilir yada olmayabilir.Mesela ben hayatımda bir kaç kez bayılmışımdır ben bayılacağım zaman ilk önce çok şiddetle midem bulanır mesela toklukla açlıkla hiç alakası yokdur bende bayılmanın ilk başlangıç kısmı çok şiddetli mide bulantısıyla başlar sonra etraf kararır.Belki seninkiside sadece bayılmadır gerçekden ama bir iki böyle birşey yaşadığın için o korku otobüse metrobüse bindiğinde tetikleniyor olabilir ya yine bayılırsam korkusu ve bu korkuda bayılmanı tetikliyor olabilir
bendede 10 aydır anksiyete var.ilaçlar ve doktorlar konusunda kararsız ve güvensiz kaldığım için bi düzeltemedim.en son bi prof'a gidip 15 dakikasına 300 tl verip cipralex ilacına başladım.ama daha olumlu bir etkisni göremedim.cipralex kullanan lar varmı acaba aranızda.bazen bittiğimi düşünüyorum.
Ne kadar süredir kullanıyorsun?
25 gündür kullanıyorum.bi değişiklik hissedemeddim.
merhaba arkadaşlar 2-3 aydır sıkıntım var 20 gün önce psikiyatriye gittim ancak doktor 5 dakika bile dinlemedi beni sıkıntılarımdan bahsedemeden prozac şurup verdi sabah akşam 1 er ölçek al bu rahatlatır dedi gönderdi. 20 gündür kullanıyorum ama hastalığımın ne olduğunu bile bilmiyorum ve hiçbir faydasını görmedim. sıkıntılarımdan bahsedersem belki bana yardımcı olabilirsiniz çok çaresiz hissediyorum kendimi. genellikle atak şeklinde değil gün içinde devamlı huzursuz ve kaygılı hissediyorum kendimi sanki kalbim deli gibi atıyor sanıyorum nabzıma bakıyorum 90-100 lerde çok fazla değil yani ama içim kıpır kıpır nefes alamıyorum gibi geliyor sanki nefesimi tutuyorum gibi oluyor derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum. beynim uyuşmuş gibi oluyor düşünemiyorum kafamın içi sanki bulanık çevremdeki hiçbirşey net değil ben dünyanın içindemiyim yaşıyormuyum farkında değilim. dışarıdayken evde olmak istiyorum insanlardan bunalıyorum evdeykende duvarlar boğuyor nefes alamıyorum. sadece ailemin ve eşimin yanındayken gün içinde rahat oluyorum. kendimi bıraktım çocuğumla evimle ve eşimle ilgilenemiyorum canım hiçbirşey yapmak istemiyor çünkü devamlı telaşlı gibi içim huzursuz ve rahatsızım tarifte çok zorlanıyorum. başka bir psikiyatristemi görünsem ne yapsam varmı benle aynı durumları yaşamış olan?
merhaba kızlar bende 2 yıldır anksiyete var.ilaç kullanıyordum iyiydim sona bırakmak istedim.azalta azalta doktoroda danışarak bıraktım.haftada bir alıyordum.ama düngece hayatımdaki en iğrenç şeyi yaşadım.sabah 7 ye kadar çarpıntıdan uyuyamadım.sonra annemin yanına gittim yere düştüm kulaklarım patlıcak gibi,yüzüm ateş gibi..gözlerim görmüyordum karanlık karanlık heryer.gerçekten ölüyorum dedim çünkü öncden bunu yaşamamıştım.acile gittik serum taktılar daha iyi gbiyim ama hala kalp çarpıntım var.ve ilaçları bırakamıycağıma karar verdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?