Mbr tatm duzelms olmana cok evindim..keske bend normale donebilsem..tatlim tedavi surecinden biraz bahsedermisinevet canım çok şükür iyileştim gecen seneki günler neydi aman yarabbim
normal olmak ne kadar güzel şeymiş..
eski halimden hiçbişi kalmadı çok güzel bir işte çalışıyorum doktorum kendimle başbaşa kalmamaı söylemişti şuan işle o kadar meşgülüm ki hiç aklıma o düşünceler gelmiyor
dışarıya çıkamayan heran ölümü düşünen ben artık arabamla çıkıp gezebiliyorum
dünya varmış diyorum ,insanın uhunun hasta olması kadar kötü biş yok kimseye vermesin böyle beter bir duyguyu yaşayanlar bilir ancak.
Selam arkadaşlar,
Ben 7-8 senedir bu hastalığı yaşıyorum. Ve bağımlılık hastalığım da var. Çok şükür ki bağımlılıklarımı bitirdim. Lakin hala panik atak ve anksiyeteden acı çekmekteyim çünkü ilacımı 2 ay önce bebek yapma istemi ile bıraktım. Bu esnada doktoruma danışamadım çünkü başka bir ülkeye evlenip göç ettim. Şimdi yaşadığım yerde Mısır'da bir doktor arıyoruz ona gideceğim çünkü gerçekten ben ilaçsız sanırım yapamayacağım ve bebek hayallimi de hiç istemeyerek çöpe atacağım
kendimi bitkin, perişan hissediyorum. sanki hayatımın sonundayım... sürekli ataklar geliyor.. bazen gelmese bile, ne zaman geleceğinin korkusu ile yaşıyorum. 2 aydır düşüncelerimi kontrol etmekten, panik atağa karşı gard almaktan fenalık geldi. Yaşamıyorum artık sanki... Ben de normal insanlar gibi çocuk doğurmak istiyorumNe olur bana akıl verin. Lütfen yardımınıza ihtiyacım var...
bende evlilyim ve ilaç kullanıyorum ilerde elbet bebek olcak ama dusunuyorum ben nasıl çocuk dogracm diye yıllardır ilaç kullnıyorum bıraktıgım zaman cok kotu oluyorum esımın tayınınden dolayı dogudayım merkezde dil ilçe bilmiyorum nasıl olack bunu yaşayan yalnız sen dilsin
bende evlilyim ve ilaç kullanıyorum ilerde elbet bebek olcak ama dusunuyorum ben nasıl çocuk dogracm diye yıllardır ilaç kullnıyorum bıraktıgım zaman cok kotu oluyorum esımın tayınınden dolayı dogudayım merkezde dil ilçe bilmiyorum nasıl olack bunu yaşayan yalnız sen dilsin
Arkadaşlar bende Pa yok fakat bir kaç aydır anksiyete sorunu yaşıyorum bu da depresyona sebep oldu ilaç kullanıyorum iki buçuk aydır iyi geliyordu fakat şimdi kış ayları geldi hava karanlık falan iyice içim bunalıyor ilaçlar daha çok anksiyeteme iyi geldi ama şu depresyondan kurtulamadım depresyonu anksiyete ile birlikte yaşayan var mı?
hamilelikte kullanılabilen ilaçlar var merak etmeyin. bende 4 ay önce doğum yaptım ve hamileyken hem anksiyete hemde depresyonum artmıştı. ilk hamile kaldığımı öğrenince aniden ilaçlarımı kesmek zorunda kaldım çünkü hamilelikte kullanabileceğim ilaç değildi. ilk 3 ay dişimi sıktım ve daha sonra kadın doğumcum ve pskiyatrimin onayıyla başka ilaca başladım. yeterli doz ve ilaç değildi ama idare ettim. doğumdan önce bıraktım 4 ay ilaçsız durdum ama anksiyete ve depresyonum arttı 15 gün önce tekrar başladım ilaçlarıma şu an etki etmesini bekliyorum. bi şekilde hamilelik geçiyo korkmayın. hormonlar değiştiği için bazı hamileliklerde hiç hastalık kalmıyo bile. belkide bu hormonal değşiklikler sizde iyi yönde olucak bilemessinizki.
merhabalar.bende 3 yıldır panik atak hastasıyım.bende sizin gibi onunla yaşamaya alıştım.yaklaşık 1.5 yıldır ilaç kullanmıyorum.bende çocuk istiyorum fakat hep erteliyorum.hamilelikte kötü olursam bebek etkilenirse diye kendimi yiyip bitiriyorum.benimde çarpıntım falan yok fakat kalabalıkta başım dönüyor sanki bayılma hissi geliyor,vücdumu çok sıkıyorum bütün kaslarım ağrıyor,mutsuzum,umutsuzum,hayattan çalışmaktan zevk almıyorum.sanki hayatta hiçbir amacım kalmadı.allaha şükür beni çok seven ve destek olan bir eşim var.siz cesaret edip hamile kalmışsınız.ben onu bile yapamıyorum
Nereye gitsem, ne yapsam bilmiyorum. İçim daralıyor, kendimi kaybedeceğim, bütün felaketler beni bulacak gibi geliyor. Bebeğim içimde kıpır kıpır, o kıpırtılar bile dehşet veriyor. Allah'ım yardım et lütfen çok yoruldum artık çok... İçimden bağıra bağıra ağlamak geliyor, çare de değil ki ağlamak. O kadar özeniyorum ki ruh sağlığı yerinde olan insanlara bende onlar gibi olmak istiyorum. Biliyorum ne dertleri var insanların ama ateş düştüğü yeri yakıyor bu da benim derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?