E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Kızlar aranızda bu rahatsılıklar olupta hamile kalıp.Hamile kaldıktan sonra nasıl mücadele ettiniz:uhm:Zorladımı sizleriii:uhm:Üstesinden nasıl geldiniz endişe ve korkularınızın:uhm:Ve kadın doğumcunuz nasıl yardımcı oldu?:uhm:yada hamilelikte psikiyatır ilaç içmek zorunda kaldığınız oldumu?Merak ediyorumda yaşayanlar varsa paylaşırsanız sevinirimopuyorumnanaktan
tatlım merhaba oncelıkle umarım ıyısındır ben yaklasık 6 senedır panık atak hastasıyım...tedavı gordum ve 1bucuk ay hastanede yattım .....cıktıktan sonra ılac tedavısı gordum...... kullandım bır sure 2 senelık evlıyım bundan bır sene once ılac tedavısnı bıraktım ve esım cocuk ıstedıgını soyledı ve ben hıc aldırıs etmedım saka falan yapıyor dıye dusunmustum....normal yollardan korunuyordum..bır gece esımle anlasmadan ilişki sırasında bebek ıstedıgını soyledı ve o gece ılk adımı attık ....esıme de sureklı soyluyordum aslında ben bebak ıstıyorum ama gebelıkte cok zor olur atlatamam sureklı ılac kullanmam gererkır dıyordum fakat 6 aylık hamıleyım allah ınan bak ınsanın ıcıne o gucu verıyor hıc korkma hıc ılac kullanmama gerek kalmadı bebgı karnında hıssettıgınde ınsan daha bır cok fedakar oluyor..ınan varya bazen nefesım keselıyor gıbı oldu yınede ılac kullanmamaya zorladım kendımı ne yapman gerekıyor bılıyormusun yalnız kalmamaya calıs ve bır cok ugras bul aklın hıc bos kalmasın her fırsatta tetıklemesıne ızın verme hep bırseylerle ugras eglenecegın seyler yap kendını sıkma....sıgaraya ıcıyorsan ıcme oda cok tetıklıyor canım allah yardımcımız olsun daha 16 haftam var doguma ınsallah ozamana kadar hıc atak gecırmeden atlatırım :Saruboceq:bana soracagın bırseyler olursa herzaman elımde geldıgınce destek olmaya calısırımzemuszemus
Beyzam Yanlız başına gurbet ellerde olunca insan ister istemez stres yapıyorr.Delüm benim sakina duasını tamam okurum:1rolleyes:rabbim şifasını versinn.Bende çok öptümm.Dükkandan gir nan unutma sakınkaydirigubbakcemile3balım bu konuyu hiç konuşmamıştık seninle benim görümcemde panik atak hastasıydı 7 sene önce anksiyetesi vardı zor günler geçirmişti ben o zaman yeni evliydim ve bize hiç bir şey demedi şurda 3 sene öncesine kadar ataklar hiç beklemediği zamanlarda geliyodu düşün tam panik atak hastası oldu ama ilaçsız atlattı bizim dükkanda şuan çalışıyo ve 9 aylık hamile pazartesi kısmetse doğurcak yanlız bazen nefes problemi olyodu doktor çocuk aşağıda diyodu anlıcağın canım evham yapmamak lazım bana geçen gün diyo sen panik atak değilsin bende sen nerden bilcen dedim meğer oda panik atak hastasıymış bana akıl verdi o sıkıntıyı hissettinmi dışarı at kendini diyodu gerçektende doğru söylemiş dışarsı çok iyi geliyo sende öyle yap bana diyosunya fazla bakma psikoloji bölümüne sende bakma çocuk ve psikoloji şeylerine boşver herşeyi oluruna bırak hamile kaldınmı zaten ay bebeğim ne kadar olmuş aşermeler kımıldadımı onlarla ilgilenmekten paniğimi düşüncen allah büyük ve birde sekine duasını oku ben okuyorum gerçektende iyi geldi bana bizi rabbimden başka kim koruyup kurtarcak bu hastalıktan canım çok öpüyorum seni balım
:1ninca:birsam rabbim şifa versin ..bende olmadı yardımcı olamadımfisfisfisben de 5 yıldır ilaç kullanıyorum.ama 6 aya kadar kısmetse ve ilacı bırakırsam bebek düşünüyorum.ama sanki ilacı hiç bırakamayacakmışım hiç hamile kalıp bebeğim olmayacakmış gibi geliyo.
aranız da bu tarz şikayeti olup ta hiç kendine zarar vermekten veya acaba bir bunalım anında intihar edermiyim die korkan oldumu çok merak ediyorum
kızlar merhaba bende panik atak anksiyete hastasıyım 1 yıl önce başlamıştı 6 ay ilaç kullandım iyi oldum sandım ilacı doktor kontrolunde bıraktım ama adam demişti hamilelikte duygular daha yogun olur daha fazla zorlanırsın kendin bilirsin dedi ben iyiym dedim ilacı bıraktım o ay da hamil kaldım.bu zamana kadar biraz daralmalar oluyodu ama cok zorlamıyordu.ama bu iki haftadır kendimi bilmez haldeyim hergüün acildeyim kalp carpıntısını ritim bozuklugunu gectim geceleride kalp agrısıyla fırlıyorum ytaktan daha biraz önce acildeydim doktor kafa adamdı defol git bişeyin yok dedi ben aglıyorum o dalga geciyor hala.korkutmak istemem ama şuanda cok kotuyum kimse yardımcı olamıyo ve artı herkes benden bıktı .ama hergün başka bi problem cıkıyor onun için gercekten iyi oldugunuzu hissedin hayatı benim gibi kendinize heder etmeyin
bak şimdik niye tısrtın kalp ağrısına gelince canım bendede oluyodu niye bebek büyüdükçe organlkar yukarı itiliyo mide başta olmak üzere göğüs kafesine baskı yapıyo mide gaz yaptıkça kalbe ağrı yapıyo diyafram yukarı hucum ediyo çarpıntı oluyo panik atak hastaları vücudun normal şeylerini tabiki kötüye yoruyo al sana panik doğru acile bunlar normal şeyler ben kızıma hamileyken kalp ağrısından ölüyodum baston yutmuş gibi oturuyodum yemek bile zorla yiyodum midem şişcek kalbime baskı yapcak diye balım hiç korkma hamile kaldığında herşey çok güzel olcak allah büyük
amin cnm herkese inş:) bERAYIM allah şifalar versin sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?