Anksiyete, Panik, Depresyon olup, Hamilelik geirenlerin paylam alan ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım hayırlı olsun bebeğin bende antideprasan kullanıyorum ve bebek istiyorum ama ilacı kullanmayın olsama mı diyorum fakat psikoljin iyi olmadan nasıl olur

Canım hayırlı olsun bebeğin bende antideprasan kullanıyorum ve bebek istiyorum ama ilacı kullanmayın olsama mı diyorum fakat psikoljin iyi olmadan nasıl olur
Merhabalar bnde ilac kullaniyordum hamile kalnnca ilaci hemen kesmiyorsun zaten azaltarak birakiyorsun cok kendini iyi hissetmezsende gebeliktede kullanilabilen surup oluyor bunu onerir zaten doktorun ilac icin bebekten vazgwcmemelisin

bır bucuk sene once vajınusmus problemı ıle kaygı bozuklugu basladı vajınusmusu yendım ALLAH IN ıznı ıleç bende atlatmıstım yuzde 80*90 fkat vır kac gun once bı atak gecırdım sımdı bebek cok ıstıyorum olmuyor 1 senedır bır yandan da hamıle kalmaya korkuyorum kaygı bozuklugu devam eder mı dıyeç ne yapacagımı sasırdım ıyılesmek ıstıyorum tavsıyelerınız nelerdır

Mrb yazınızı okudum. Nasıl atlattınız o günleri bebeğiniz nasıl şimdi nasılsınız.

ozgrmzn Cnm merhaba hamileliğin nasıl geçti şiödi nasılsın bende yazdıklarını okudum merak ediyorum...

ozgrmzn Cnm merhaba hamileliğin nasıl geçti şiödi nasılsın bende yazdıklarını okudum merak ediyorum...
Canım hamilelik devam şükür. Ama arada panik atak yokluyor. İlaçlar da çok fayda etmiyor hormonlardan. Sen hamilemisin

Bende bebek düşünüyorum ama ilaç kullanıyorum korkuyorum ilaçsız nasıl olurnasıl geçer die

Bende bebek düşünüyorum ama ilaç kullanıyorum korkuyorum ilaçsız nasıl olurnasıl geçer die
Bende öyleydim ilaç kullanırken hamile kaldım anında kestim 15. Haftaya kadar kullanmadım sonra başladım çünkü dayanamadım. Bu aralar da doğum korkusu başladı nasıl olacak diye. Yaş kaç canım yeni mi evlisin

28 yaşındayım 2 buçuk yıldır evliyim bende hem doğumdan hem hamilelik nasıl geçer diye korkmaktan bitürlü karar veremiyorum hamileliğe..ilaç içiyorum aslında daha iyiyim ama bırakınca nasıl olur diye düşünmekten kendimi alamıyorum

Hiç belli olmuyor hamileliği iyi geçende oluyor tersi de oluyor bnm malesef çok iyi geçmiyor ilaç yetersiz kalıyor zorlanıyorum. Pişman bile oldum doktor kontrolünde ol hep eğer kotu olursan zaten ilaçla destekliyorlar

Evet gerekirse ilaç içicem yapıcak bişey yok..sende hep olumlu düşünmeye çalış kendini kötü hissettiğinde bebişini düşün.allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin cnm benm...

Evet gerekirse ilaç içicem yapıcak bişey yok..sende hep olumlu düşünmeye çalış kendini kötü hissettiğinde bebişini düşün.allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin cnm benm...
Çok teşekkür ederim canım benim varlığı guzel bi duygu doğunca nasıl olur Allah bilir elbet sabrı oluyor çok sıkma kendini sende bi derdin olduğunda yaz yine

Eminim öyledir doğunca dahada güzel olucak herşey senin için inşallah...bakalım bende bu yaz çok istiyorum olsun...olursa burdan yazarım sana :)

Eminim öyledir doğunca dahada güzel olucak herşey senin için inşallah...bakalım bende bu yaz çok istiyorum olsun...olursa burdan yazarım sana :)
Yaz canım beklerim hayırlısıyla olur inşallah bebişin

Sizin bu yazıyı yazalı cok olmuş bende bu hastalık hamilelikle başladı daha 29.haftamdayım ve bu 2 ay nasıl gecer diye düşünüyorm antidepresana mecbur başlandı ama ben hala cok iyiyim diyemiyorum.baştaki mide bulantımla başladı bende ve cok kötüyüm dogum yapınca gecti mi sizin merak ediyorum ne olur cevap yazın ihtiyacım var bilseydim böyle olacagını hiç girmezdim bu işe

Daha doğum yapmadım ben o yüzden bişey diyemiyorum ama iletişim halinde kalırsak doğurduktan sonra yine yazarım. İlacını iç biraz daha sabret duzeleceksin canım allahın izniyle

Daha doğum yapmadım ben o yüzden bişey diyemiyorum ama iletişim halinde kalırsak doğurduktan sonra yine yazarım. İlacını iç biraz daha sabret duzeleceksin canım allahın izniyle
Ne kadar kaldı sizin doguma ben artık aglamaktan günümü zehir etmekten bıktım.10 yaşındaki oglum teselli ediyor beni bu kadar acizim şuan yani ilk gebeligim mükemmeldi hiç bisey böyle degildi ama bu sefer ölüyorum gecer diyorum takvim yerinde sayıyormuş gibi geliyor

Canım valla kendi ne zaman gelirse o zaman olacak oyle zordayım ki bende korku çok yoğun sen şanslıymışsın benim ilk çocuğum böyle ikincide de bunu yaşarım diye hep korkarım artık. 37 2 günlük oldum hayırlısıyla doğursam. Doğuran arkadaşlar rahatladıklarını söylüyorlar. İnşallah şu mübarek aylarda bizde de aynı olur da rahat ederiz

Inş.canım birbirimize dua edelim senin de az kalmış bu yònden de sen şanslisin benim 2 ay nasıl gecer diye düşünüyorum

Inş.canım birbirimize dua edelim senin de az kalmış bu yònden de sen şanslisin benim 2 ay nasıl gecer diye düşünüyorum
Aynı yollardan bende geçtim canım ilaç kullandıkça rahat edeceksin. Ben herkese dua ediyorum gerçekten zor bi durum yaşamayan anlamaz arkadaşım. Allah'ım hepimize yardımcı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…