- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 37
- Konu Sahibi EU3
-
Canım hayırlı olsun bebeğin bende antideprasan kullanıyorum ve bebek istiyorum ama ilacı kullanmayın olsama mı diyorum fakat psikoljin iyi olmadan nasıl olurben 19 haftalık oldum ama çok şükür iyiyim,kötü her şeyi attım kafamdan ve sadece minik kızıma odaklandım :) onu üzmeye hakkım yok gereksiz kuruntularla..ara ara gelip gidiyo sıkıntı ama üstesinden geliyorum her şeyin Allahın izniyle..benim anksiyetelerimin temelinde kalp rahatsızlığım var aslında,2. derece mitral yetmezliğim var,çok şükür doktorlarım çok rahatlattılar beni,o yüzden de daha iyi hissediyorum..umarım sizde bir an önce huzura kavuşursunuz
Merhabalar bnde ilac kullaniyordum hamile kalnnca ilaci hemen kesmiyorsun zaten azaltarak birakiyorsun cok kendini iyi hissetmezsende gebeliktede kullanilabilen surup oluyor bunu onerir zaten doktorun ilac icin bebekten vazgwcmemelisinCanım hayırlı olsun bebeğin bende antideprasan kullanıyorum ve bebek istiyorum ama ilacı kullanmayın olsama mı diyorum fakat psikoljin iyi olmadan nasıl olur
Mrb yazınızı okudum. Nasıl atlattınız o günleri bebeğiniz nasıl şimdi nasılsınız.slm arkadaslar 10 haftalık hamıleyım anksiyete hastasıyım bazen panik ataga ceviriyor kalbim deli gibi atıyor bayılıcam sanıyorum hastalıgım evlendıkten 4 ay sonra basladı deliricem delirdim sanıyordum cok kötü günler gecirdim hala unutmus degilim o cehennemi. evliligim evim zehir oldu tabi. krizler cok kötü geldikce bosanıcam annemlere gidicem diye tutturuyordum kayınvalidem annem tutuyorlardı beni. gececek diyorlardı.o umutla gurbette zehır gunlerı tek basıma gecırmeye devam ettım hep kacmak istedim allah yollarımı tıkadı hala bugun yarın gidecem burdan derken hamile kalmısım nasıl kaldım kader diyorum artık beniburdan göndermeyen allah hic göndermeyecek anladım
bebek 6 haftalıkken ögrendim ilacımı bırakmak zorunda kaldım tabiki hastalık tavan yaptı. bebegı aldıracam diye teselli buldum ama hep erteledım allah gene oyaladı benı kahverengı akıntı gelıyodu dusuk tehlıkesı var dedıler sevındım dusecek dıye bekledım kürtajın gunahını vebalını almak istemedim. beklerken bebek 9 haftalık oldu baktım dusmuyor aldırmak ıcın cesaretımı toplamaya calıstım toplayamadıgım cesaretımle tıtreyen bacaklarımla aldırmaya gittim tek basıma doktor narkozu verecekken öyle bi agırlık hıssettımkı bebegın vebali kocam hakkımı helal etmem deyisi annemler torun bekleyen kayınvalıdemler en önemlisi allah korkusu bebegi aldırırken orda ölecegim korkusu. orda o bebegı aldırmak ıcın benı yataga baglayıp bayıltmaları gerekıyodu yoksa yapacak halım yoktu tabıkı doktorda boyle bısey yapmayacagı ıcın benı gonderdı esınle gel dedı. ertesı gun esime yalvardım olmaz dedi o bebek dogacak allah verdı dedı ben yapamıyorum dedim icimde kıpırdasa delirecem sanıyorum dedim olmaz dedı baska bisey demedi. bende tek basıma bu işi beceremeyecegım ıcın bebek kaldı bende.
cok kötü haldeyım hergunum cehennem gıbı kendımı oyalacak seyler bulmaya calısıyorum bazen dayanamayıp aglama krızlerıne gırıyorum esimde bende cok yıprandık ve sımdı bebegım var benım bu hastalıktan sahıplenemedım bebegım karnımda sevmek ıstıyorum sevınmek ıstıyorum bu hastalık ızın vermıyor kıpırdamasın ıcerde diyorum dogumdan cok korkuyorum olecem sanıyorum. bebegı kucagıma alsam gülse bana emeklese cok sevicem onu biliyorum ama hamilelik cok zor gecıyor. birsürü korkular hayatımı zından edıyor. bebegımde ıcımde benden etkılenıyor dıye uzuluyorum insallah düser diyorum hala cünkü kendi canımı zor tasıyorum bu pis hastalık beni mahvetti
Bende öyleydim ilaç kullanırken hamile kaldım anında kestim 15. Haftaya kadar kullanmadım sonra başladım çünkü dayanamadım. Bu aralar da doğum korkusu başladı nasıl olacak diye. Yaş kaç canım yeni mi evlisinBende bebek düşünüyorum ama ilaç kullanıyorum korkuyorum ilaçsız nasıl olurnasıl geçer die
Hiç belli olmuyor hamileliği iyi geçende oluyor tersi de oluyor bnm malesef çok iyi geçmiyor ilaç yetersiz kalıyor zorlanıyorum. Pişman bile oldum doktor kontrolünde ol hep eğer kotu olursan zaten ilaçla destekliyorlar28 yaşındayım 2 buçuk yıldır evliyim bende hem doğumdan hem hamilelik nasıl geçer diye korkmaktan bitürlü karar veremiyorum hamileliğe..ilaç içiyorum aslında daha iyiyim ama bırakınca nasıl olur diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Çok teşekkür ederim canım benim varlığı guzel bi duygu doğunca nasıl olur Allah bilir elbet sabrı oluyor çok sıkma kendini sende bi derdin olduğunda yaz yineEvet gerekirse ilaç içicem yapıcak bişey yok..sende hep olumlu düşünmeye çalış kendini kötü hissettiğinde bebişini düşün.allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin cnm benm...
Yaz canım beklerim hayırlısıyla olur inşallah bebişinEminim öyledir doğunca dahada güzel olucak herşey senin için inşallah...bakalım bende bu yaz çok istiyorum olsun...olursa burdan yazarım sana :)
Daha doğum yapmadım ben o yüzden bişey diyemiyorum ama iletişim halinde kalırsak doğurduktan sonra yine yazarım. İlacını iç biraz daha sabret duzeleceksin canım allahın izniyleSizin bu yazıyı yazalı cok olmuş bende bu hastalık hamilelikle başladı daha 29.haftamdayım ve bu 2 ay nasıl gecer diye düşünüyorm antidepresana mecbur başlandı ama ben hala cok iyiyim diyemiyorum.baştaki mide bulantımla başladı bende ve cok kötüyüm dogum yapınca gecti mi sizin merak ediyorum ne olur cevap yazın ihtiyacım var bilseydim böyle olacagını hiç girmezdim bu işe
Ne kadar kaldı sizin doguma ben artık aglamaktan günümü zehir etmekten bıktım.10 yaşındaki oglum teselli ediyor beni bu kadar acizim şuan yani ilk gebeligim mükemmeldi hiç bisey böyle degildi ama bu sefer ölüyorum gecer diyorum takvim yerinde sayıyormuş gibi geliyorDaha doğum yapmadım ben o yüzden bişey diyemiyorum ama iletişim halinde kalırsak doğurduktan sonra yine yazarım. İlacını iç biraz daha sabret duzeleceksin canım allahın izniyle
Canım valla kendi ne zaman gelirse o zaman olacak oyle zordayım ki bende korku çok yoğun sen şanslıymışsın benim ilk çocuğum böyle ikincide de bunu yaşarım diye hep korkarım artık. 37 2 günlük oldum hayırlısıyla doğursam. Doğuran arkadaşlar rahatladıklarını söylüyorlar. İnşallah şu mübarek aylarda bizde de aynı olur da rahat ederizNe kadar kaldı sizin doguma ben artık aglamaktan günümü zehir etmekten bıktım.10 yaşındaki oglum teselli ediyor beni bu kadar acizim şuan yani ilk gebeligim mükemmeldi hiç bisey böyle degildi ama bu sefer ölüyorum gecer diyorum takvim yerinde sayıyormuş gibi geliyor
Inş.canım birbirimize dua edelim senin de az kalmış bu yònden de sen şanslisin benim 2 ay nasıl gecer diye düşünüyorumCanım valla kendi ne zaman gelirse o zaman olacak oyle zordayım ki bende korku çok yoğun sen şanslıymışsın benim ilk çocuğum böyle ikincide de bunu yaşarım diye hep korkarım artık. 37 2 günlük oldum hayırlısıyla doğursam. Doğuran arkadaşlar rahatladıklarını söylüyorlar. İnşallah şu mübarek aylarda bizde de aynı olur da rahat ederiz
Aynı yollardan bende geçtim canım ilaç kullandıkça rahat edeceksin. Ben herkese dua ediyorum gerçekten zor bi durum yaşamayan anlamaz arkadaşım. Allah'ım hepimize yardımcı olsun inşallahInş.canım birbirimize dua edelim senin de az kalmış bu yònden de sen şanslisin benim 2 ay nasıl gecer diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?