aşk olsun ize kızlar kimseden çıt yok ama ben yinede yazıcam belki bir gün biriniz çaresizliğe düşüp okumak istersiniz psikiyatrs gittim bugün aaa unutmadan şunu eklicem şu özel pskytrs lerin almış old. parayı hiç uygun bulmuyorum şunu unutmasınlarki ücretler bu kadar şişik old. sürece verdikleri teselliler bir dahaki parayı toparlayana kadar eriyip gidiyo olurya bir dr düşer okurda insafa gelir. neyse pskytrs gittim terapi teknikleri alıyorum ve ii gelio zaten dr gitme fikri bile otomatikman daha iyi hissetmy başlıyosun anksiiyete panik atak hastasıyım ilaçsız atlatabileceğimi söyledi bu arada hamileyim benim çok yazılarım old. için başta yazmayı unuttum bugün iyiim siz yazmasanızda ben yazmaya devam edicem İNŞALLAH kızlar en güzel günler sizlerin olsun . yeterki ii olunda yazmayın ama okursanızda bu kardeşinize bir teselli göndermeyi unutmayın.
bende anksiyete hastasıyım hamileliğimde başladı seneler önce yaşamıştım psikiyatrstm çok zorluyosa ilaç verebilirim dedi çok huzursuzum nefes egzersizi iyi geliyo bu arada bununla başa çıkamadığım anlar çok fazla lütfen bana cevap yazın bununla nasıl başa çıkabilirim selinay sen nasıl oldun çok merak ediyorum cvp bekliyorum
sağol arkadaşım yazdıkların için bende ankiyete denilen illet var ve önüne geçemiyorum daha önce atlattığım bir rahatızlık hamilelikte daha zor bu arada ben yeni internet kullancılarından old. için özelden naıl yazışabileceğimi bilemiyorum belki gülcekssin ama bilgisayardan anlıyorum ama interneti yeni yeni keşfetmeye başladım hamileliğim zor geçtiği için eşim kafamı dağıtmam için interneti yeni bağlattı bu arada sen bebek düşünmüyosun heraldeBu hastalığı 10 yıldır yaşayan biri olarak rabbim hepinize kolay hamılelıkler kolay doğumlar nasip etsin diyorum.ilaçsız başarmanız dileğiyle
kızlar merhaba bende panik atak anksiyete hastasıyım 1 yıl önce başlamıştı 6 ay ilaç kullandım iyi oldum sandım ilacı doktor kontrolunde bıraktım ama adam demişti hamilelikte duygular daha yogun olur daha fazla zorlanırsın kendin bilirsin dedi ben iyiym dedim ilacı bıraktım o ay da hamil kaldım.bu zamana kadar biraz daralmalar oluyodu ama cok zorlamıyordu.ama bu iki haftadır kendimi bilmez haldeyim hergüün acildeyim kalp carpıntısını ritim bozuklugunu gectim geceleride kalp agrısıyla fırlıyorum ytaktan daha biraz önce acildeydim doktor kafa adamdı defol git bişeyin yok dedi ben aglıyorum o dalga geciyor hala.korkutmak istemem ama şuanda cok kotuyum kimse yardımcı olamıyo ve artı herkes benden bıktı .ama hergün başka bi problem cıkıyor onun için gercekten iyi oldugunuzu hissedin hayatı benim gibi kendinize heder etmeyin
sağol arkadaşım yazdıkların için bende ankiyete denilen illet var ve önüne geçemiyorum daha önce atlattığım bir rahatızlık hamilelikte daha zor bu arada ben yeni internet kullancılarından old. için özelden naıl yazışabileceğimi bilemiyorum belki gülcekssin ama bilgisayardan anlıyorum ama interneti yeni yeni keşfetmeye başladım hamileliğim zor geçtiği için eşim kafamı dağıtmam için interneti yeni bağlattı bu arada sen bebek düşünmüyosun heralde
benım evliliğimde bu aralar sorunlar var tatlım
düşünüyorduk ama durumlar değişti birden
ece yine mi sen:roflol:ahh ahh konu başlığını nası fark etmemişim ben.ilacı bırakmak üzereyim kolay olur sanıyodum psikolojik olarak değil de fizyolojik olarak sıkıntı çekerim sanıyodum.ama yanılmışım.ilacı bıraktıktan en fazla 1-2 ay sonra hamilelik planlıyodum ama şimdi "acaba mı" demiyor değilim.arada bazen acaba ben çocuk bakabilirmiyim gibi çocuk istemiyomuş gib de hissediyorum.çok karışık ve karmaşığım.
slm arkadaslar 10 haftalık hamıleyım anksiyete hastasıyım bazen panik ataga ceviriyor kalbim deli gibi atıyor bayılıcam sanıyorum hastalıgım evlendıkten 4 ay sonra basladı deliricem delirdim sanıyordum cok kötü günler gecirdim hala unutmus degilim o cehennemi. evliligim evim zehir oldu tabi. krizler cok kötü geldikce bosanıcam annemlere gidicem diye tutturuyordum kayınvalidem annem tutuyorlardı beni. gececek diyorlardı.o umutla gurbette zehır gunlerı tek basıma gecırmeye devam ettım hep kacmak istedim allah yollarımı tıkadı hala bugun yarın gidecem burdan derken hamile kalmısım nasıl kaldım kader diyorum artık beniburdan göndermeyen allah hic göndermeyecek anladım
bebek 6 haftalıkken ögrendim ilacımı bırakmak zorunda kaldım tabiki hastalık tavan yaptı. bebegı aldıracam diye teselli buldum ama hep erteledım allah gene oyaladı benı kahverengı akıntı gelıyodu dusuk tehlıkesı var dedıler sevındım dusecek dıye bekledım kürtajın gunahını vebalını almak istemedim. beklerken bebek 9 haftalık oldu baktım dusmuyor aldırmak ıcın cesaretımı toplamaya calıstım toplayamadıgım cesaretımle tıtreyen bacaklarımla aldırmaya gittim tek basıma doktor narkozu verecekken öyle bi agırlık hıssettımkı bebegın vebali kocam hakkımı helal etmem deyisi annemler torun bekleyen kayınvalıdemler en önemlisi allah korkusu bebegi aldırırken orda ölecegim korkusu. orda o bebegı aldırmak ıcın benı yataga baglayıp bayıltmaları gerekıyodu yoksa yapacak halım yoktu tabıkı doktorda boyle bısey yapmayacagı ıcın benı gonderdı esınle gel dedı. ertesı gun esime yalvardım olmaz dedi o bebek dogacak allah verdı dedı ben yapamıyorum dedim icimde kıpırdasa delirecem sanıyorum dedim olmaz dedı baska bisey demedi. bende tek basıma bu işi beceremeyecegım ıcın bebek kaldı bende.
cok kötü haldeyım hergunum cehennem gıbı kendımı oyalacak seyler bulmaya calısıyorum bazen dayanamayıp aglama krızlerıne gırıyorum esimde bende cok yıprandık ve sımdı bebegım var benım bu hastalıktan sahıplenemedım bebegım karnımda sevmek ıstıyorum sevınmek ıstıyorum bu hastalık ızın vermıyor kıpırdamasın ıcerde diyorum dogumdan cok korkuyorum olecem sanıyorum. bebegı kucagıma alsam gülse bana emeklese cok sevicem onu biliyorum ama hamilelik cok zor gecıyor. birsürü korkular hayatımı zından edıyor. bebegımde ıcımde benden etkılenıyor dıye uzuluyorum insallah düser diyorum hala cünkü kendi canımı zor tasıyorum bu pis hastalık beni mahvetti
Merhaba canim.. Seni oyle iyi anliyorumki ayni durumdayiz hemen hemen. Bir farkla benim 7 aylik bir bebegim var ve hemde hamileyim. Anksiyete denen illetle basetmenin yollarini ariyorum. Sinir,stres,ofke,gurbet,yalnizlik ve esimin ailesinin bitmek bilmez sorunlari. Napcam bilmiyorum. Korkularim cok fazla. Bebegimle yalniz kalmaya bile korkar oldum. Tahammulum artim hic kalmadi. Napcam bilmem. Ilacta kullanamam. Iste boyle.
11 haftalık hamileyim ama zehir oluyo bana günler. Öncesinde anksiyete ve depresyon tedavisi geçiriyordum ilacı bırakacağım ay hamile kaldim. Sikologuma gore yaşadığım sıkıntılar normal sadece geçmişim olduğu için daha ağır olduğunu söylüyor ama bakın bugun yine ayaktayım uyuyamadim. Hergün kaygılarla geciyor öyle biseye falan değil sürekli diken ustundeyim kalbim cok atıyor sürekli yarın ne olacak bugün nasil geçecek gece uyuyabilecek miyim diye endişeleniyorum. Sadece pasiflora verdi doktor ama yetmiyor. 3 ay bitince ilaca başlasam mi diyorum tabi doktor kontrolunda. Zamanında bu durumda olup şimdi bebeğini eline almış olanlar yardımcı olsun ne yaptınız nasil geçti ilaç kullandınız mi
sanırım doğum yapmışsınızdır ve umarım hamileliğinizde doğumunuz da iyi geçmiştir..aynı dertten muzdaribim ben de ve sürekli netten bakıyorum benim yaşadıklarımı yaşayan var mı diye..7 haftalık hamileyim ben de ama özellikle son 4-5 gündür hiç iyi geçmiyor..sürekli kaygı,huzursuzluk..yok bu sıcakta napıcam,yaz nasıl geçcek ya kötü şeyler olursa vsss milyon tane şey dönüp duruyo kafamda..keşke her şey düzelse,güzelleşse ve hamileliğimin tadını çıkarabilsem..:2:
ben 19 haftalık oldum ama çok şükür iyiyim,kötü her şeyi attım kafamdan ve sadece minik kızıma odaklandım :) onu üzmeye hakkım yok gereksiz kuruntularla..ara ara gelip gidiyo sıkıntı ama üstesinden geliyorum her şeyin Allahın izniyle..benim anksiyetelerimin temelinde kalp rahatsızlığım var aslında,2. derece mitral yetmezliğim var,çok şükür doktorlarım çok rahatlattılar beni,o yüzden de daha iyi hissediyorum..umarım sizde bir an önce huzura kavuşursunuzSlm şimdi nasılsın bende 39 haftalık hamileymişim ve çok zor hamilelik geçirdim halada kaygılarım devam etmekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?