ish Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Kasım 2022 69 4 16 32 5 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ish #1 Selam arkadaşlar bende anksiyete var bende böyle şeyler oluyor mesela annem beni uzakdan çağırarken onun sesi kafamda duyar gibi oluyorum 2 dakka falan sonra geçiyor ve bu beni korkutyor kafayı yiyorum deliryorum zann ediyorum varmı? benim gibi olanlar. Nasıl? Kurtululur ? Yoksa benmi kafama takıb takıntı yapyorum
Selam arkadaşlar bende anksiyete var bende böyle şeyler oluyor mesela annem beni uzakdan çağırarken onun sesi kafamda duyar gibi oluyorum 2 dakka falan sonra geçiyor ve bu beni korkutyor kafayı yiyorum deliryorum zann ediyorum varmı? benim gibi olanlar. Nasıl? Kurtululur ? Yoksa benmi kafama takıb takıntı yapyorum
L Li-moon Guru Kayıtlı Üye 23 Nisan 2011 5.236 2.034 448 5 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ish #2 Yoğun anksiyete dönemlerinde bu tür hisler evet oluyor. Bende de neler neler oluyor kendime inanamıyorum. Delirmiyorsun sadece aşırı kaygılısın,her durumdan nem kapıyorsun. Hepimiz gibi.
Yoğun anksiyete dönemlerinde bu tür hisler evet oluyor. Bende de neler neler oluyor kendime inanamıyorum. Delirmiyorsun sadece aşırı kaygılısın,her durumdan nem kapıyorsun. Hepimiz gibi.