Anladığım gibi mi

Anasi kendisi oğlunu baş göz etme niyetiyle, gel gör gibisinden oglana göstermiş, oglanda muhtemelen istemedigi icin o dediginizi demiş.
Kadin aşırı derecede irrite edici.
Niye surekli kazik kadar adami kadinlarin ortamina sokmaya calisiyor? şu hali bile gelecekte ki kv. Potansiyelini anlamaya yeter.
Kacarak uzaklaşin
Haklısın bu konuda diğer konuma bak anlarsın ama oğlunun kendisi gibi olmadığını düşünüyorum

Öyle zaten sadece merak ettim çocuğu neymiş ne değilmiş ilerisi için düşünmedim değil çünkü aileyi tanıyoruz ama oğlunu degil
Annesi kendi kendine gelin güvey oluyor da önceki konudan anladığım kadarıyla adam savcıymış. Belki görüştüğü konuştuğu vardır? Dikkatli ol derim

Bence de öyle düşünüyor. Allah sahibine bağışlasın ve dünya ahiret bacım olsun ne alaka yoksa 😁? Acaba akrabaları önerdi de ondan mı öyle dediler ki? Konu sahibi biraz daha aç.
Ya bunun akrabaları zaten her gormesinde bu oğlanı bana yakistirdigini evlilik gibi konular açarak hep konuştular ben hatta yabanciyim aralarında yeni geldim aralarına başka sehirdeydim oğlanı da iki kere gördüm öyle oturup konuşma yok zaten aramızda bir beğeni ifadesinde de bulunmadım annesi kendi kendine ayilip bayiliyodu bana sürekli niyetini söylüyordu ben de ne önünü kapattım ne de olur dedim şimdi acele edemem nasipte kim varsa o olur dedim çıktım işin içinden ama bu oğlunu benim bulunduğum ortama çok değil bir dakika soktu vedalaştı oğlu odada oturan kişilerle oğlu başka şehirde görev yapiyo annesi onu goönderdi on dk sonra geldi bu konuşmayı yaptı oğlum seni gördü belli ki temiz akilli kız Allah sahibine bağışlasın dünya ahiret bacım olsun dedi gini söyledi bunu söyleyen oğlan benim ismimi bile bilmiyordur

Bugün bayramlaşmaya gittiğim bir akrabamda içeriye ben otururken komşuları girdi giren benim yaşlarımda genç biri ve annesi vedalaştı yola çıktı annesi onu yolcu etti geldi yanımıza oturdu ve oğlunun benim hakkımda maşallah belli ki terbiyeli akıllı bir kız Allah sahibine bağışlasın dünya ahiret bacım olsun dediğini söyledi ben anlamadım hiç de görüştüğüm biri değil neden bu yorumunu annesi gelip herkesin içinde söyledi sizce ben anlamadım beni buluyorlar bu tipler.yorum bekliyorum
Patavatsizlik yapmislar.

Niye anlamak için 2 kez okumak zorunda kalıyorum Ben yaw..
Bir nokta veya virgül koyun Allah Kur'an hakkı için, ölmüşlerinizin hayrına..

Gece gece vakit geçiremeyecek miyim ben şuracıkta ağzımın tadıyla 😅

Kadın beni gelin olarak almak istediğini defalarca yüzüme söyledi ben de uygun yolla ters tepmedim ama oğlu başka şehirde ve beni iki defa gördü ailesi de bu niyette oldugunu hep belirtiyor her gördüğünde evlilik konusunu açıyor kadin
O zaman artık o fikirde değiller..ya da siz hayır dediyseniz ,oğlumda seni kardeşi gibi görüyor zaten imajı vermiş

Kadın beni gelin olarak almak istediğini defalarca yüzüme söyledi ben de uygun yolla ters tepmedim ama oğlu başka şehirde ve beni iki defa gördü ailesi de bu niyette oldugunu hep belirtiyor her gördüğünde evlilik konusunu açıyor kadin

Eeee ne dedikleri belli degil o zaman annesi ayrı tel, oğlu ayrı tel ... boşver adam gibi teklif yaparlarsa görüş yoksa hiiiççç oralı olma.

bu işlerden pek anlamam yanlış yönlendirmeyim ama kadın çok fazla ima ettiyse siz de acele edemem nasipte kim varsa o olur demenizi şuan düşünmüyorum olarak anlamış olabilir mi? bu yüzden de oğlumuz da zaten bacısı gibi görüyor seni imasına geçmiş olabilirler mi? ama bilemedim karışık mesele.

Ya bunun akrabaları zaten her gormesinde bu oğlanı bana yakistirdigini evlilik gibi konular açarak hep konuştular ben hatta yabanciyim aralarında yeni geldim aralarına başka sehirdeydim oğlanı da iki kere gördüm öyle oturup konuşma yok zaten aramızda bir beğeni ifadesinde de bulunmadım annesi kendi kendine ayilip bayiliyodu bana sürekli niyetini söylüyordu ben de ne önünü kapattım ne de olur dedim şimdi acele edemem nasipte kim varsa o olur dedim çıktım işin içinden ama bu oğlunu benim bulunduğum ortama çok değil bir dakika soktu vedalaştı oğlu odada oturan kişilerle oğlu başka şehirde görev yapiyo annesi onu goönderdi on dk sonra geldi bu konuşmayı yaptı oğlum seni gördü belli ki temiz akilli kız Allah sahibine bağışlasın dünya ahiret bacım olsun dedi gini söyledi bunu söyleyen oğlan benim ismimi bile bilmiyordur
Yaaa benim kv dem de beğendiği bir kız vardı kıza umut veriyordu kızın da niyeti vardı bu evliliğe hatta kızın annesi ne bile söylemişti senin kızın tam bize gelin olacak karekterde gibi sonuç kaynım asla istemedi ve başka biriyle evlendi

Valla bundan önce bir paylaşım daha bulunmuştum bu o kişi ne yapmaya çalışıyor anlamiyorum
Benden uzak dünya ahiret bacımsın diyor. Böyle kadınlar icin sahibine bağışlasın tarzi lafları eden seviyede insanları hiç sevmem. Bugüne kadar ne havladigim duyulmuş ne kuyruğun var

Benden uzak dünya ahiret bacımsın diyor. Böyle kadınlar icin sahibine bağışlasın tarzi lafları eden seviyede insanları hiç sevmem. Bugüne kadar ne havladigim duyulmuş ne kuyruğun var
Kadın dengesizin teki boşver ya ben niye kafa yordum ki bu kadar sanki ben gidip senin oğlunu alırım, can atıyorum imada bulunmusum gibi muamele yaptı ben seçilmem seçerim mottosuyla devam

Back
X