Anladığım gibi mi

Ya bunun akrabaları zaten her gormesinde bu oğlanı bana yakistirdigini evlilik gibi konular açarak hep konuştular ben hatta yabanciyim aralarında yeni geldim aralarına başka sehirdeydim oğlanı da iki kere gördüm öyle oturup konuşma yok zaten aramızda bir beğeni ifadesinde de bulunmadım annesi kendi kendine ayilip bayiliyodu bana sürekli niyetini söylüyordu ben de ne önünü kapattım ne de olur dedim şimdi acele edemem nasipte kim varsa o olur dedim çıktım işin içinden ama bu oğlunu benim bulunduğum ortama çok değil bir dakika soktu vedalaştı oğlu odada oturan kişilerle oğlu başka şehirde görev yapiyo annesi onu goönderdi on dk sonra geldi bu konuşmayı yaptı oğlum seni gördü belli ki temiz akilli kız Allah sahibine bağışlasın dünya ahiret bacım olsun dedi gini söyledi bunu söyleyen oğlan benim ismimi bile bilmiyordur
Savcı adamdan oğlan oğlan diye bahsedip durmasana kız, adam de şuna :KK53:
Benim yaşıtım biri için böyle dedi diye gelip biri söylese, yüzümde anlam veremeyen bi ifade oluşur, "teşekkürler de niye böyle bi şey söyleme gereği duydu ki" derim. Ne münasebet yani?

Bugün bayramlaşmaya gittiğim bir akrabamda içeriye ben otururken komşuları girdi ,giren benim yaşlarımda genç biri ve annesi, oğlan vedalaştı yola çıktı şehir dışına gitti.Annesi onu yolcu etti ,geldi yanımıza oturdu ve oğlunun benim hakkımda: maşallah belli ki terbiyeli akıllı bir kız ,Allah sahibine bağışlasın, dünya ahiret bacım olsun dediğini söyledi. Ben anlamadım hiç de görüştüğüm biri değil neden bu yorumunu annesi gelip herkesin içinde söyledi sizce ben anlamadım beni buluyorlar bu tipler.yorum bekliyorum.
sabaha kadar iltifatlar dizsin,annesi anlatsın,bacısı söylesin,kendisi övsün farketmez,dünya ahiret kardeş denmişse hiç umut yok,bir erkeği öldürsen azcık bir kıvılcım varsa bile o kapıyı kapatmaz kardeşim fln demez hatta o ihtimali bile söyletmez,annesi sizi övmek,yüceltmek için söylemiştir,yada sizden bir ilgi görmüş ama umutlanıp üzülmeyin diye o kapıyı tamamen kapatmıştır annesi,muhtemelen annesi sizi ona söylemiştir o da bunu söylemiştir bu daha olası gibi.

Benim yaşıtım biri için böyle dedi diye gelip biri söylese, yüzümde anlam veremeyen bi ifade oluşur, "teşekkürler de niye böyle bi şey söyleme gereği duydu ki" derim. Ne münasebet yani

Benim yaşıtım biri için böyle dedi diye gelip biri söylese, yüzümde anlam veremeyen bi ifade oluşur, "teşekkürler de niye böyle bi şey söyleme gereği duydu ki" derim. Ne münasebet ya

Benim yaşıtım biri için böyle dedi diye gelip biri söylese, yüzümde anlam veremeyen bi ifade oluşur, "teşekkürler de niye böyle bi şey söyleme gereği duydu ki" derim. Ne münasebet yani?
Aman ya annesi çok onemsemis demekki beni ,artık ne anlattıysa akrabaları da bilemem artık çünkü akrabaları da istediklerini ,merak ettiklerini belli ediyorlardı .Ben ne bileyim bı kaç kere gördüğüm insanların değişik olduklarını ,ben de yoluma giderim ezdirmem kendimi ,kırdırmam da gönlümü...

sabaha kadar iltifatlar dizsin,annesi anlatsın,bacısı söylesin,kendisi övsün farketmez,dünya ahiret kardeş denmişse hiç umut yok,bir erkeği öldürsen azcık bir kıvılcım varsa bile o kapıyı kapatmaz kardeşim fln demez hatta o ihtimali bile söyletmez,annesi sizi övmek,yüceltmek için söylemiştir,yada sizden bir ilgi görmüş ama umutlanıp üzülmeyin diye o kapıyı tamamen kapatmıştır annesi,muhtemelen annesi sizi ona söylemiştir o da bunu söylemiştir bu daha olası g

Haklısınız övgüyle olmaz bu işler erkeğin ilgisi yoksa kadının ilgisi yetmez olan kadına olur karşılık olması lazım yoksa da yok mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler dünyada bir ben bir de o kalmadı.

sabaha kadar iltifatlar dizsin,annesi anlatsın,bacısı söylesin,kendisi övsün farketmez,dünya ahiret kardeş denmişse hiç umut yok,bir erkeği öldürsen azcık bir kıvılcım varsa bile o kapıyı kapatmaz kardeşim fln demez hatta o ihtimali bile söyletmez,annesi sizi övmek,yüceltmek için söylemiştir,yada sizden bir ilgi görmüş ama umutlanıp üzülmeyin diye o kapıyı tamamen kapatmıştır annesi,muhtemelen annesi sizi ona söylemiştir o da bunu söylemiştir bu daha olası gibi.
Peki ben bu kadına bundan sonra nasıl davranayim ben farklı davranip kendimi begendirmek için ugrasmadim o nasıl anlarsa anlasın . Laf arasında geçerse ne diyeyim bu lafın altında kalmak istemiyorum.

Aman ya annesi çok onemsemis demekki beni ,artık ne anlattıysa akrabaları da bilemem artık çünkü akrabaları da istediklerini ,merak ettiklerini belli ediyorlardı .Ben ne bileyim bı kaç kere gördüğüm insanların değişik olduklarını ,ben de yoluma giderim ezdirmem kendimi ,kırdırmam da gönlümü...
Ne diyon kız, bi sakin ol, arabesk triplere girdin birden😂
Sana böyle muhabbetler yapma cüretini bulmaları saçma en baştan. Adamı beğenmiş, bi şeyler olsun istemiş olabilirsin ama annesiyle olan diyaloglar çok saçma, gereksiz.

Son düzenleme:
Peki ben bu kadına bundan sonra nasıl davranayim ben farklı davranip kendimi begendirmek için ugrasmadim o nasıl anlarsa anlasın . Laf arasında geçerse ne diyeyim bu lafın altında kalmak istemiyorum.
oğlu sizden büyükse laf arasında falan abi diye başlayıp övün,aynı yaştaysanız falan kardeşimizde beni övmüş saolsun allah gönlüne göre versin fln deyip onların yanlış anladığını kendi kendilerine gelin güvey olduklarını hissettirin

Back
X