- 25 Ağustos 2014
- 21.005
- 50.153
- 798
Savcı adamdan oğlan oğlan diye bahsedip durmasana kız, adam de şunaYa bunun akrabaları zaten her gormesinde bu oğlanı bana yakistirdigini evlilik gibi konular açarak hep konuştular ben hatta yabanciyim aralarında yeni geldim aralarına başka sehirdeydim oğlanı da iki kere gördüm öyle oturup konuşma yok zaten aramızda bir beğeni ifadesinde de bulunmadım annesi kendi kendine ayilip bayiliyodu bana sürekli niyetini söylüyordu ben de ne önünü kapattım ne de olur dedim şimdi acele edemem nasipte kim varsa o olur dedim çıktım işin içinden ama bu oğlunu benim bulunduğum ortama çok değil bir dakika soktu vedalaştı oğlu odada oturan kişilerle oğlu başka şehirde görev yapiyo annesi onu goönderdi on dk sonra geldi bu konuşmayı yaptı oğlum seni gördü belli ki temiz akilli kız Allah sahibine bağışlasın dünya ahiret bacım olsun dedi gini söyledi bunu söyleyen oğlan benim ismimi bile bilmiyordur

Benim yaşıtım biri için böyle dedi diye gelip biri söylese, yüzümde anlam veremeyen bi ifade oluşur, "teşekkürler de niye böyle bi şey söyleme gereği duydu ki" derim. Ne münasebet yani?