Neye istinaden bunu bi kaçış yolu olarak öne surdugumu düşündünüz?Ya da hangi yazı icerigim bunu size düşündürttü ?Genel konularım mi?siz bence kendinize bahane bulma konusunu netleştirmişsiniz, bu sayede kaçış yolu bulmuşsunuz kendinize...Şu an çocuklar olmasaydı da siz gene ayrılmıcaktınız, bir şeyi tedavi etmenin yolu kabullenmekten geçer. Bu hayatta en zor şey insanın kendisine dürüst olması ve ben dünyadaki bütün çocukların mutsuz bir evlilikte büyümek yerine mutlu ama boşanmış bir bir ailede seçeceğine eminim( boşanmış bir ailenin çocuğu olarak)
Ayrıca arkadaşlar çocuklar bakımından "kafalarindaki evlilik fikri böyle sekillenir" demis. Benim babam annemi döverdi. Ama benim aklımda bunu normal karşılamıyorum. ben sizi destekliyorum. Bence dogru olan bu.Bu yönlü bakmamıştım çok haklisiniz ancak onur türlü de gördükleri manzara iç acıcı değil .En azından onu yok saydığım için sükunet olacak .(Beklentilerim vs.den dolayı haylice tartışma cikiyordu)
yok kendinizi ikna etmeye çabaladığınızı hissettim ben, bi insan netse nettir, bi evlilik ya devam eder ya etmez, çocuklarım için boşanmıyorum lafı bana her zaman saçma gelir, benim annem de hep çocuklarım için barışıyorum, çocuklarım için deniyorum derdi, biz büyüdük kocaman olduk, annem yine çocuklarım dedi, yani ayrılamayan annemdi sebebi biz değildik, o olanları gururuna yediremiyodu ve bi şekilde kendi içini böyle rahatlatıyodu "çocuklarım için" diyerek, bu kadar netseniz boşanırsınız, ev arkadaşlığıymış, baba sevgisiymiş bunlar sizin nefes baloncuklarınız. Şu an eşinizin asla kabul edemeyeceğiniz, kırmızı çizginiz olan bi şeyi yaptığını düşünün, hala ev arkadaşlığı yaparım çocuklarım için diyosanız ayrı ama hayır kesin boşanırım diyosanız, siz cevabı biliyosunuz demektir.Neye istinaden bunu bi kaçış yolu olarak öne surdugumu düşündünüz?Ya da hangi yazı icerigim bunu size düşündürttü ?Genel konularım mi?
ben de şunu soruyorum, annenizin babanızı dövdüğü evde yaşamak daha mı iyiydi? Boşanabilseler daha iyi olmaz mıydı? Siz şu andan daha farklı olur muydunuz?Ayrıca arkadaşlar çocuklar bakımından "kafalarindaki evlilik fikri böyle sekillenir" demis. Benim babam annemi döverdi. Ama benim aklımda bunu normal karşılamıyorum. ben sizi destekliyorum. Bence dogru olan bu.
yok kendinizi ikna etmeye çabaladığınızı hissettim ben, bi insan netse nettir, bi evlilik ya devam eder ya etmez, çocuklarım için boşanmıyorum lafı bana her zaman saçma gelir, benim annem de hep çocuklarım için barışıyorum, çocuklarım için deniyorum derdi, biz büyüdük kocaman olduk, annem yine çocuklarım dedi, yani ayrılamayan annemdi sebebi biz değildik, o olanları gururuna yediremiyodu ve bi şekilde kendi içini böyle rahatlatıyodu "çocuklarım için" diyerek, bu kadar netseniz boşanırsınız, ev arkadaşlığıymış, baba sevgisiymiş bunlar sizin nefes baloncuklarınız. Şu an eşinizin asla kabul edemeyeceğiniz, kırmızı çizginiz olan bi şeyi yaptığını düşünün, hala ev arkadaşlığı yaparım çocuklarım için diyosanız ayrı ama hayır kesin boşanırım diyosanız, siz cevabı biliyosunuz demektir.
Şuan anlatiklarim zaten ziyadesi ile yüz göz olmanın sonuçları .Bundan sonra hic bi yaptığının yada yapmadiklarinin hic bi önemi olmadığı için bi vaka meydana gelmez cocuklarin huzurunun bozulacağı .Ev arkadaslik olayı olmaz net! bosanin, babalik vazifesini yerine getirir getirecekse zaten. böyle devam ederseniz yuz goz olursunuz çocuklar icin daha kötü
bir önceki konunuzda eski sevgilinizle görüştüğünüzü yazmıştınız. onunla görüşürken eşinizin sadakatsizliğinden bahsetmeniz komik gerçekten.
anlıyorum.Bu konu ile ilgili daha once yorum yapmıştım tekrar alıntılamaya gerek yok sanırım .
Kulağa hic hoş gelmiyor ancak o konu da içim çok rahat yine de tesk .
Simdi siz beni de anlatmissiniz gibi geldi.Bir donem ben de dusundum ayriligi.Aslinda hala icim aciyor.Tamamen sevgisiz bir koca bana karsi.Ustelik bunu yuzume bile soyleyebilen birisi.Egosu ayni sizin esiniz gibi tavan.surekli elestiriliyorum.Vok iyi baba,disarida harika bir insan.Kendi kendine mutlu olmaya calisan bir insanim.
O kadar canim yaniyor ki sizi nasil anliyorum.Beyefendi bosanmak istemiyor.kizim buyuyunce ben ne olacagim diye dusunup duruyorum.Bosanmis bir arkadasim bunu kabullen dedi.Kafam karisik.inanin ayni durumdayiz.
Sevgi boşluğunu eski sevgilimle doldurmak mı :))Benim için doldurabileceğim son insan bile olamaz.Gider gönlümün aktığı biriyle doldururum .Mutsuzsunuz bariz belli
Başta eşiniz hatalı
Sizde hatalısınız eşinizin nişanlılıktan bu yana hatalarını görmezden gelmışsiniz ..sorunları çözmeden üzerini örtmüşsünüz..ve en önemlisi sevgi boşluğunu daha evliyken,boşanmamışken eski sevgilinizle dertleşerek doldurmaya çalışmamalısınız.Samimi olun ve boşanan.
Gercekten bu kadar mi ayni dusunebiliriz.Benim esim de sırf çocuklar için boşanmaya asla yanaşmaz yoksa zerre umru değilim ama hata onlarda değil onları hiclestirmeyip yücelten bizlerde.
Ben günlerdir hic sallamıyorum bi çaba içine girdi ama hic önemi yok usandım beyefendinin hak etmediği halde dunyamin merkezinde olmasından.
benim ablam da sizin düşündüğünüz gibi yaşıyor. kocasıyla yilardir sadece ev arkadasi. hatta adam mükemmel bir baba, iyi bir es ama ablam sevmiyorum koca olarak görmüyorum dedigi için ayri takiliyorlar. yigenin gecen gün bana ne dedi biliyor musun? kreste öğrenmiş bebekler anne baba birbirini cok sevince olur demis öğretmeni. bizim de kedilerimiz var, teyze sizin kedileriniz de siz birbirinizi bu kadar cok sevince mi oldu dedi. ben cevap bulmaya calisirken annemle babam birbirini hic sizin gibi sevmiyor ki ben nasıl oldum dedi. ne diyecegimi sasirdim. 5 yasindaki cocuk bile bunu anlıyor, Çocuklarınızı nereye kadar bu sevgisiz atmosferde büyüyeceksiniz.Bu yönlü bakmamıştım çok haklisiniz ancak onur türlü de gördükleri manzara iç acıcı değil .En azından onu yok saydığım için sükunet olacak .(Beklentilerim vs.den dolayı haylice tartışma cikiyordu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?