Anladim ki ben esimi sevmiyorum..

Gerçekten bu durumu özetleyecek nokta atışlı bir somut olayı yaşamışsınız.. çok hak veriyorum.

Adam evine cocuguna bakiyor. Sizle ask ilsikisi olmadigindan baskalariyla flort ediyor ama dahasini yapmiyor yine de sadık demek size sevgisi azalmis.
Efendi ve aksam senin cikmana izinvermis cocuklara bakmis ses etmemis.
Sen de simdi yeni dunyalara acildin diye keyifler 1500. Ee hangi evlilik bekarlik gibi rahat ki. Ama unutma bekar olmanin da sorumluluklari olacak cocuklara aksam bakacak birini bulmak evi gecindirmek sevgilibulmak belki o sevgilinin es olma durumunda cocuklarin guvenligi sagligi gibi... simdi eşinle birliktelik yasamadigindan araniz sogumus da sogumus.
Bosanicaksan bosan veya bosanma davasi ac da evlilik danismanina gidin birlikte.
Belki olumlu yönde cozersiniz.
Hayırlısı.

bir önceki konunuzda eski sevgilinizle görüştüğünüzü yazmıştınız. onunla görüşürken eşinizin sadakatsizliğinden bahsetmeniz komik gerçekten.

Aynen katılıyorum. Aynısonuca varıyor esinin yaptığı ile aynı yanlisi yapip kin almaya calisiyor sanki

Nefret ediyorum su disarida efendi, sessiz, sakin gorunup aslinda icinde bastirilmis tum pislikleri barindiran erkeklerden.. Bosanma gibi bir dusunceniz olursa da millet kesin sizde arar kabahati adam disariya farkli yuzunu gosteriyor cunku.. Boylelerinden korkacaksin arkadas.. Her turlu pisligi yerler sonra da evine gelip ah karicim bilmem ne diyip bir de yaptigi kabahati ort bas etmeye calisirlar kendi vicdanlarinda. karsidakini enayi zannediyolar.. Ah biz kadinlar ne kadar guclu olacagimizin farkina ne zaman varacaz acaba.. Biraz cesaret baska bisey degil.. millet ne der aman annem babam uzulmesin yok cocugum etkilenmesin diye diye ömrumuz gececek ve bir de bakmissin yillar gecmis ve sen hala yillar onceki konumdasin.. Sen mutlu huzurlu olunca cocuklarinda oyle olacak bunu unutma.. ve gercekten ama gercekten kavgali bi ailede buyutmektense cocuklarini tek basina buyutmen daha iyi olacak.. o da babalik gorevini yerine getirerek.. Allah yardimcin olsunnn..

Gidip yüzyüze mi görüştünüz? Eski sevgiliyse simdi arkadas mi oldu? Mantık hatasi var sanki

Hic olur yaniniz yok mu?yani beklentilerini,isteklerini belirttin mi?yani karsilik konusup problemlerinizi cozmeye calistiniz mi hic?

Bence eşinin yanlışları çok fakat seni seviyor. Erkekler kadınlar gibi değildir çocukları için bile olsa sevmediği kadınla devam etmez.
Senin asıl sorunun ilgisizliğe tahammulün yok ve sabırsızsın ayrıca bağımlılık sorunun var eşini hayatının merkezine koymuşsun.
Sen onu önemsesikçe o kendini ağırdan satıyor. Ev ardaşlığı olayı bana pek doğru gelmiyor çünkü gözümün önünde olması beni daha çok sinirlendirir ama Kendini bu şekilde şartlandırıp geri çekmen ve beklentiye girmeden iyi olmuş. Eşin de zaten sendeki değişimi farkedip hafiften huzursuz olmaya başlamış.
Sana tavsiyem bu şekilde biraz devam et onu iplemediğini artık onu kaybetme korkun olmadığını anlasın bak o zaman nasıl tutuşuyo. En iyi strateji sessizliktir emin ol
Bu arada sen sadece kendinle ve çocuklarınla meşgul et beynini. "Önemli olan sadece sensin" bunu cümleyi içselleştir.
Bir süre böyle devam et baktın ki bir şey değişmiyor boşıycam falan da deme direk dava aç eline mahkeme celbini alınca bak nasıl düzeliyor oda olmadı cidden boşa gitsin.
Bu arada burcunuz terazi mi?

Problem o degil sizsiniz. Siz kendinizin neyini begeniyorsunuz? onu da guldurmek ve mutlu etmek icin ugrasiyor musunuz?Ortak noktalar ariyor musunuz? O yorgun bitkin eve geldiginden onun destek elemani oluyor musunuz? Olamiyorsaniz once kendinizi duzeltin bence.

Bosan bosan. Başka biriyle de görüşüyorsn

Seks olmayacak yani arkadaşlık dediğine göre, e zaten meyilli bir adam bu durumda aldatmaz mı, için alacak mı bunu, evlilik ille sürmesi gereken bir kurum değil, hele ki anlattığın gibiyse, sen eski sevgilinle görüş o flörtöz takılsın, çocuklar hissetmeyecek mi bu sevgisizliği, evlilik böyleymiş gibi yanlış bir algıya kapılmayacaklar mı

kendini cok iyi anlatmıssın tamam ev arkadaslıgını kabul ettınızde bu adam seninle uyumıcakmı bır takım isteklerı arzuları olmayacakmı?yok olmuyorsa onun baska kadınlarla dısarıda takılmasına telefonda görüşmesine izin vermen senın ondan nefret etmene sebep olmazmı ne kadarda sevmesen

Eşinizde sizden soğumuş olabilir belki o yüzden size karşı ilgisiz .
Aynayı birazda kendinize tutsanız..Mükemmel bir eş istiyorsunuz da acaba siz mükemmel misiniz?Anne olarak,eş olarak vs.
İlk fırsatta eski sevgili veya bir başka erkek arkadaşa eşinizi anlatıp dertleşeceğinize
Önce sorunlarınızı çözme yoluna gidin..Aynı şekilde eşiniz eski sevgilisiyle dertleşse,sizi çekiştirse hoşunuza gider miydi?? ayrı ayrı takılma,ev arkadaşlığı planlarını bir kenara koyup evlatlarınızı düşünün.
Karşılıklı hatalarınızı var ve daha da yangına körükle gitmeyin.Dönülmez yollara girmeyin.

Öyle üzülüyorum ki böyle hayatlara (
vazgeçsen eşine de yazık yuvasına yazık
vazgeçmesen sana yazık senin hayatına yazık, offff
Allah gerçekten yardımcın olsun (
insan hayata bir defa geliyor, ne diyeyim ki

İkinizde karşılıklı kafada bitirmişsiniz boşanmanız en doğrusu olacak en azından mutlu olursunuz bu şekılde nereye kadar ?

Bu konu ile ilgili daha once yorum yapmıştım tekrar alıntılamaya gerek yok sanırım .

Kulağa hic hoş gelmiyor ancak o konu da içim çok rahat yine de tesk .
ben sizin iyilliğiniz için soyluyorum anlıyorum sizi yargılamıyorum
ancak biz kadınız eşiniz de bişeylerden işgillenmeye başlamış
arama dökümünü alırsa sadakatsizlikle suçlar siz istediğiniz kadar birşey yapmamış olun
cocuklarınız da boyle bilir herkes boyle bilir cocuklarınız sizden nefret eder mahkeme de bunu delil kabul eder
elinizden herşey gider değer mi
o erkek istediği kadar sadakatsiz olsun piripak cıkar o işin içinden
bu işler maalesef böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…