hep negatif yönleri ele almışsınız bu adam çalışmıyor mu eve para getirmiyor mu iyi bir baba değil mi ki siz cocukları ona bırakıp ruhunuzu dinlendiriyorsunuz mesela serbestsiniz bunları bile yapayan o kadar cok kadın var ki iyi düşünün.
Allah yardımcınız olsun.O kadar serbest olduğum söylenemez .Esim gayet sosyal biri benden izin alırken ben hic birine hayır demem ;bi kaç akşam bin yılda bir çıkmışım çok bisey değil diye düşünüyorum. Bir de sana sarıyorum kafam dagilsin dedim adam benden çok ister kafayı takmayayım ona.
Sizin sadakatten anladiginiz o , ben kendimi rahibe hayatı yaşıyor görüyorum o konuda .Eşin mi sadakatsiz? Sende sadakatsizsin..
İnsan bir dönüp kendine bakmali, sadece karşıdakini yargılamak çok kolaydır.
Hep öyle gorunur zatenSizin sadakatten anladiginiz o , ben kendimi rahibe hayatı yaşıyor görüyorum o konuda .
Artık hic birseyi umrum değil istediği hayatı yasasın özgür .Zaten öncesinde de istediği hayatı yaşıyordu sanalda farkeden birşey yok.kendini cok iyi anlatmıssın tamam ev arkadaslıgını kabul ettınızde bu adam seninle uyumıcakmı bır takım isteklerı arzuları olmayacakmı?yok olmuyorsa onun baska kadınlarla dısarıda takılmasına telefonda görüşmesine izin vermen senın ondan nefret etmene sebep olmazmı ne kadarda sevmesen
Pardon ??Aksi olsa söylememek için sizden mi çekineceğim ???Hep öyle gorunur zaten
Hayır kimse yok hayatımda .Hayatınızda bırı mı var
ben sizin iyilliğiniz için soyluyorum anlıyorum sizi yargılamıyorum
ancak biz kadınız eşiniz de bişeylerden işgillenmeye başlamış
arama dökümünü alırsa sadakatsizlikle suçlar siz istediğiniz kadar birşey yapmamış olun
cocuklarınız da boyle bilir herkes boyle bilir cocuklarınız sizden nefret eder mahkeme de bunu delil kabul eder
elinizden herşey gider değer mi
o erkek istediği kadar sadakatsiz olsun piripak cıkar o işin içinden
bu işler maalesef böyle
Polemiğe girmek istemiyorum, eş sanal olsada sadakatsizlik oluyor ; siz eski sevgili ile gorusunce sadakatsizlik olmuyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..
Neden bu yanlış evliliği gerçekleştirdiniz,o bebelerin günahına girdiniz?
Şimdiden sonrasını değiştirmek de size bağlı.Bazen değişmiyor sanırım bu kader denen şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?