Anladim ki ben esimi sevmiyorum..

Öyle olmaz. Çocuklarına her konuda örnek ve model olacaksın sen. Evlilik hakkında onların zihniyetinde böyle bi tablo oluşturman onların ilerde evlilik hayatını etkileyecektir. Sağlıklı bir birey olma ve sağlıklı yuva kurma konusunda yanlış adımlar attıracaktır. O sevmeyi bile anne babasına bakarak öğrenecek.. Eğer sevmiyosan boşanacaksın. Böylesi herkes için daha sağlıklı ve iyi olur bana göre.

Bu düşündüklerinizi bir gece de bir hırsla,hiçbir imkan olmadan yapan nice kadınlar var,siz bu yolu seçmişsiniz;bu da bir seçim sonuçta ama zaman çok değerli ve geri alınamaz.....Keşke demeden gzüel sonuçlanır umarım hem sizin hemde çocuklarınız için...

hep negatif yönleri ele almışsınız bu adam çalışmıyor mu eve para getirmiyor mu iyi bir baba değil mi ki siz cocukları ona bırakıp ruhunuzu dinlendiriyorsunuz mesela serbestsiniz bunları bile yapayan o kadar cok kadın var ki iyi düşünün.

Eşin mi sadakatsiz? Sende sadakatsizsin..
İnsan bir dönüp kendine bakmali, sadece karşıdakini yargılamak çok kolaydır.

O kadar serbest olduğum söylenemez .Esim arkadaşları program yaptığın da gayet de sosyal biri ,benden izin alırken ben hic birine hayır demem ;bi kaç akşam bin yılda bir çıkmışım çok bisey değil diye düşünüyorum. Bir de sana sarıyorum kafam dagilsin dedim adam benden çok ister kafayı takmayayım ona.

İyi de zaten evlenmeden önce de ikiniz de birbirinizi sevmiyormuşsunuz ki.
İnsan dövdüğü birini, dayak yiyen de onu döven birini sevemez ki.

Allah yardımcınız olsun.

Artık hic birseyi umrum değil istediği hayatı yasasın özgür .Zaten öncesinde de istediği hayatı yaşıyordu sanalda farkeden birşey yok.

Neden bu yanlış evliliği gerçekleştirdiniz,o bebelerin günahına girdiniz?

Polemiğe girmek istemiyorum, eş sanal olsada sadakatsizlik oluyor ; siz eski sevgili ile gorusunce sadakatsizlik olmuyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..

Tsk.ederim saolun ancak esim çocuklarına o kadar düşkün ki gidip bana boşanma davası felan açmaz buna eminim .Otur çocuklarına bak ne halt yersen de ye umrum değilsin der geçer .O kadar eminim.

Polemiğe girmek istemiyorum, eş sanal olsada sadakatsizlik oluyor ; siz eski sevgili ile gorusunce sadakatsizlik olmuyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..

Bir kesit okuyarak o şekil görünebilir bütün olarak görmeniz için tüm yazılanlardan haberdar olmanız gerek .

Bir karar ver artık sen mi sevmiyorsun eşini eşin mi sevmiyor seni sevmiyorsanız birbirinizi ne diye evlendiniz ki boşanın madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…