- 18 Temmuz 2014
- 427
- 284
- 53
Eğer sadakatsizse,sizi aldatiyorsa yatakta hiç de pasif değilmis aslında.Demek ki sizi çekici bulmuyor.Hep adama soylenmissiniz de siz?Siz nasılsınız acaba?Bir de onun tarafından durumu bilmek lazım.Kızlar merhaba ..
Şu kısa süre için de kendimi dinledim.Çocukları bırakıp eşime bi kaç akşam cafelere gittim arkadaşlarla ..Güldüm eglendim.Kendimi ,ruhumu dinledim .
Evet eşime bağlılığım sadece evlilik kurumundan ibaret.Bir alışkanlık bir soz veriş..Sevgi sevgi diye kendimi tükettiğim şey aslında benim aşkı yaşama arzum bunu anladım.
Kendimi geri çektim ondan ruhumu dinlendiriyorum.Benim şimdi onceligim çocuklarım olmalı değil mi?Çok küçükler biraz baba sevgisiyle büyümeleri toparlanmalari lazım degil mi?
Onceligim onlar ise kendimi üzmeden esimi yok sayarak yaşamak ondan hic bir beklenti içine girmeden benim geçici süreliğine bi ev arkadaşım kabul ederek yaşamak ?..En doğrular bunlar olarak cevaplandirdim.
Bi önce ki konuyu actigim da cidden aci çekiyordum ama bi gün saatlerce düşündüm saatlerce dinledim kendimi.. Ruhumu..Neyini seviyorum ki ben bu adamın??Neyini..dediğim de yüreğime dokunan hic birşey olmadi.
O çocuklarını çok seven evinin sorumluluğunu bilen bi adam sadece bu kadar.
Gelecek ile ilgili hic bir çabası olmayan 1 lira birikim yapmayı beceremeyen ,her boş vaktini uyuyarak geçirme arzusunda olan,karısına ilgi şefkat bırakın yatak odası görevini bile yerine getiremeyecek kadar pasif bi adam.
İnsan zevk alarak kahkaha atarak bir kaç dakikasını geçiremediği bi erkekle nasıl yaşlanmayı göze alabilir ki ??
Ki bu adamın birde hic affedilecek yani olmayan sadakatsizlik gibi bi yönü varken ..Fiiliyata hic dökmemis olsa da fırsatını buldugunda asla reddetmeyecegine emin oldugum,devamlı beni eleştiren pasif halini ben de tatmin etmeye çalışarak evin erkeği benim triplerine girmeleri felan.
Şuraya o kadar çok şey sigdirabikirim ki..
Çevre tarafından esim saygı duyulan bi insan .Görünüşte öyle efendi öyle dürüst edepli .Hic birşey ama hic birşey göründüğü gibi değil...
Esimi cidden kalbimden defettim şuan sadece ev arkadaşlığına ihtiyacım var ve cocuklarimin baba sevgisine.
Bundan sonra hayat bana ne sunar bilemem ama ben eşimden vazgeçtim ...Net.
Birde bu şekilde deneyin olmadı bence de gelecek yıllarınızı heba etmeyin.İşte tam da bu duruma üzülüyorum yani 15 yılınız gitmiş benim de 7 yilim gitti üzerine bi 7,8 yıl daha koymak istemiyorum .Kimin için ne için koyacagim diyorum.Kendini sevdirmek için mi?İnsanın birinden vazgememten korkmasi için başka bi erkekten aynı lezzet ya alamazsam korkusu değil midir?
En fazla diğer olacağım insanda esim gibi olur diyorum daha kötüsü ne olabilir ki esimin yarattıklarının yada yasatmadiklarinin dışında.
Bu yönlü bakmamıştım çok haklisiniz ancak onur türlü de gördükleri manzara iç acıcı değil .En azından onu yok saydığım için sükunet olacak .(Beklentilerim vs.den dolayı haylice tartışma cikiyordu)
Bu sessizliginizi surduremezsiniz. Bu imkansız. Yine birbyerden patlak verir.
Şuan iç bırakması yasamissiniz ve devamında yine dolmalar olacaktır.
Bu yüzden bu bir çözüm değil maalesef.
Bir evlilik ya vardır ya da yoktur.
Birde bu şekilde deneyin olmadı bence de gelecek yıllarınızı heba etmeyin.
Birde sizin evliliğinizde şiddet var hem de nişanlı iken başlamış aslında ilk olayda affetmemek lazım taviz tavizi doğuruyor çünkü ama madem bunca yıl yaşadıklarınıza rağmen sürdürdünüz son çareyi de deneyin olmuyorsa zaten bitirin
Eğer sadakatsizse,sizi aldatiyorsa yatakta hiç de pasif değilmis aslında.Demek ki sizi çekici bulmuyor.Hep adama soylenmissiniz de siz?Siz nasılsınız acaba?Bir de onun tarafından durumu bilmek lazım.
Benim abimde aynen eşiyle ev arkadasıydı
zamanla onuda basararmamaya başladılar
abim zaman zaman memlekete kacar bi ay kalır felan zor işler
senin acından düşünkü evli değilsin ve cocuklarını buyutmen lazım
ondan sebep bi yere kadar sabır
düzelte bilirsen daha iyi olur inş aranıza bi sıcaklık bahş olur
bu dusunceli halinden eşinin haberi var mi
Bunları yapan bir adam nasıl iyi bir baba olabiliyor anlamıyorum iyi bir baba olsaydı gözü başka kimseyi görmezdi onlar çocuklarıysa sende çocuklarının annesisin sana bu saygısızlığı yapamazdı. Çalışıyormusunuz maddi durumunuz nasıl bilmiyorum fakat sizde hala sevmeseniz bitirirdiniz çoktan bence bir umut bekliyorsunuz halaAdam yatakta bisey yapmıyor sadece hayal dünyasında yasiyor.Periscopeta soyunan kizlara, youtube da japon masajlarına arap dansöz videolarina vs vs bakarak aldatıyor bu adam.
Reel de de dışarda ki kadinlarin kalça göğüs bilmem nerelerinde ki frikikleri arayıp duruyor işte.Gözleri radar gibi saniye içinde tüm guzelleri görebilecek kabiliyete sahip bana caktirtmadan.
Sizi yadırgamıyorum kesinlikle herkes yaşadığını bilir. Yaşdıkça öğreniyoruz hayatı. Doğruyu bilsek zaten yanlış yapmayız dimi? Kim mutsuz olmak ister ki?Evet haklisiniz ancak o dönemin yaşında Öyle görüyor insan hayatı demekki yada ben oyle gormusum .Hatta bi yorum da yazmışım ;yaşım 23 ayrılırsam onun kadar birini sevebilir miyim bu saatten sonra vs.diye.Yani ben de o donem sadece bu noktayı düşünebilecek bir ruh hali ve fikir varmış demekki .
Bilemiyorum ki yıllar tecrübeler düşünceler;hepsi yenilenip değişen şeyler.
Bunları yapan bir adam nasıl iyi bir baba olabiliyor anlamıyorum iyi bir baba olsaydı gözü başka kimseyi görmezdi onlar çocuklarıysa sende çocuklarının annesisin sana bu saygısızlığı yapamazdı. Çalışıyormusunuz maddi durumunuz nasıl bilmiyorum fakat sizde hala sevmeseniz bitirirdiniz çoktan bence bir umut bekliyorsunuz hala
Herkese karsi oyle kendinizi korumaya almissinizki bu soyledigimi kotu bisey olarak nasil algiladiysaniz ben hala icinizde sevgi var gibi gozukuyor dedim sadece onu bastirmaya calisiyorsunuz gibi geldiBurada CuteMom diye bi üye var.2.evliliği.Hanımefendi bir yorumunda eşime karşı duyguların bi gün bitse bile oğlu Ege için bu adamdan ayrılmayı düşünmediğini yazmıştı .
Yani bi anne çocuğu için oz olmayan bi baba için bile bunu düşünebiliyorsa benim iki çocuğum ve öz babaları için bu fedakarlığa girmem neden sizin tarafınızdan bi umut olarak algılandı anlayamadım ?
Herkese karsi oyle kendinizi korumaya almissinizki bu soyledigimi kotu bisey olarak nasil algiladiysaniz ben hala icinizde sevgi var gibi gozukuyor dedim sadece onu bastirmaya calisiyorsunuz gibi geldi
Hangisi değil kiAdam yatakta bisey yapmıyor sadece hayal dünyasında yasiyor.Periscopeta soyunan kizlara, youtube da japon masajlarına arap dansöz videolarina vs vs bakarak aldatıyor bu adam.
Reel de de dışarda ki kadinlarin kalça göğüs bilmem nerelerinde ki frikikleri arayıp duruyor işte.Gözleri radar gibi saniye içinde tüm guzelleri görebilecek kabiliyete sahip bana caktirtmadan.
Bence esiniz pek çok eş gibi cilveli bir kadından sadece anneye donusmus olmanizdan hoşnut degil.Bence evlilik terapistine gitmelisiniz.Evet bugün mesajla açıkça söyledim."Sadece huzur istiyorum çocuklar için katlanıyoruz en azından degsin sabrettigimize ,evde kavga gürültü olmasın sadece ev arkadaşı olarak saygımız olsun birbirimize" diye .Mesaj atmadi akşam gelince de zorla sarıldı öptü ;"Böyle şeyler duymak istemiyorum bir daha" dedi."Bil ben senden vazgeçtim bi beklentim yok "diyorum ,"Olur olur sen çocuk doğmadan ki kadın olursan benimle ilgilenen bana sırnaşan olursan olur" felan dedi.Biraz kalesiz bir tip bir de ilişkimizin lackalasmasi da ona bu şekil bi tavır sergilettiriyir sanırım.
Özünde çocuk doğmadan da aynıydı kendisi sadecd ben çocuğa verdim kendimi birazcık ve beklentilerimi azalmıştım.
Herşeyiyle soyledm artık kendi oralı olur olmaz kendi bileceği şey.Açıkça mesaj da yazdım ayrıca çocuklar toparlansin biraz önümüze bakarız diye.Adam gece gece bana arzusu tuttu vazgeçince kıymetli oluyor sanırım.
:))Güldürdünüz beni saolun .Hangisi değil kiEskiler şöyle der: Develer tuz diye diye erkekler kız diye diye geberirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?