Anladim ki ben esimi sevmiyorum..

Eğer sadakatsizse,sizi aldatiyorsa yatakta hiç de pasif değilmis aslında.Demek ki sizi çekici bulmuyor.Hep adama soylenmissiniz de siz?Siz nasılsınız acaba?Bir de onun tarafından durumu bilmek lazım.

Birde bu şekilde deneyin olmadı bence de gelecek yıllarınızı heba etmeyin.
Birde sizin evliliğinizde şiddet var hem de nişanlı iken başlamış aslında ilk olayda affetmemek lazım taviz tavizi doğuruyor çünkü ama madem bunca yıl yaşadıklarınıza rağmen sürdürdünüz son çareyi de deneyin olmuyorsa zaten bitirin

Bu sessizliginizi surduremezsiniz. Bu imkansız. Yine birbyerden patlak verir.
Şuan iç bırakması yasamissiniz ve devamında yine dolmalar olacaktır.
Bu yüzden bu bir çözüm değil maalesef.

Bir evlilik ya vardır ya da yoktur.

Evet haklisiniz ancak o dönemin yaşında Öyle görüyor insan hayatı demekki yada ben oyle gormusum .Hatta bi yorum da yazmışım ;yaşım 23 ayrılırsam onun kadar birini sevebilir miyim bu saatten sonra vs.diye.Yani ben de o donem sadece bu noktayı düşünebilecek bir ruh hali ve fikir varmış demekki .

Bilemiyorum ki yıllar tecrübeler düşünceler;hepsi yenilenip değişen şeyler.

Eğer sadakatsizse,sizi aldatiyorsa yatakta hiç de pasif değilmis aslında.Demek ki sizi çekici bulmuyor.Hep adama soylenmissiniz de siz?Siz nasılsınız acaba?Bir de onun tarafından durumu bilmek lazım.

Adam yatakta bisey yapmıyor sadece hayal dünyasında yasiyor.Periscopeta soyunan kizlara, youtube da japon masajlarına arap dansöz videolarina vs vs bakarak aldatıyor bu adam.

Reel de de dışarda ki kadinlarin kalça göğüs bilmem nerelerinde ki frikikleri arayıp duruyor işte.Gözleri radar gibi saniye içinde tüm guzelleri görebilecek kabiliyete sahip bana caktirtmadan.

Benim abimde aynen eşiyle ev arkadasıydı
zamanla onuda basararmamaya başladılar
abim zaman zaman memlekete kacar bi ay kalır felan zor işler
senin acından düşünkü evli değilsin ve cocuklarını buyutmen lazım
ondan sebep bi yere kadar sabır
düzelte bilirsen daha iyi olur inş aranıza bi sıcaklık bahş olur

Merak ettim abinizin eşinin tutumu nasıldı peki?Abinizi boğuyor muydu sallamıyor muydu ?

bu dusunceli halinden eşinin haberi var mi

Evet bugün mesajla açıkça söyledim."Sadece huzur istiyorum çocuklar için katlanıyoruz en azından degsin sabrettigimize ,evde kavga gürültü olmasın sadece ev arkadaşı olarak saygımız olsun birbirimize" diye .Mesaj atmadi akşam gelince de zorla sarıldı öptü ;"Böyle şeyler duymak istemiyorum bir daha" dedi."Bil ben senden vazgeçtim bi beklentim yok "diyorum ,"Olur olur sen çocuk doğmadan ki kadın olursan benimle ilgilenen bana sırnaşan olursan olur" felan dedi.Biraz kalesiz bir tip bir de ilişkimizin lackalasmasi da ona bu şekil bi tavır sergilettiriyir sanırım.

Özünde çocuk doğmadan da aynıydı kendisi sadecd ben çocuğa verdim kendimi birazcık ve beklentilerimi azalmıştım.

Herşeyiyle soyledm artık kendi oralı olur olmaz kendi bileceği şey.Açıkça mesaj da yazdım ayrıca çocuklar toparlansin biraz önümüze bakarız diye.Adam gece gece bana arzusu tuttu vazgeçince kıymetli oluyor sanırım.

Son düzenleme:
Bunları yapan bir adam nasıl iyi bir baba olabiliyor anlamıyorum iyi bir baba olsaydı gözü başka kimseyi görmezdi onlar çocuklarıysa sende çocuklarının annesisin sana bu saygısızlığı yapamazdı. Çalışıyormusunuz maddi durumunuz nasıl bilmiyorum fakat sizde hala sevmeseniz bitirirdiniz çoktan bence bir umut bekliyorsunuz hala

Sizi yadırgamıyorum kesinlikle herkes yaşadığını bilir. Yaşdıkça öğreniyoruz hayatı. Doğruyu bilsek zaten yanlış yapmayız dimi? Kim mutsuz olmak ister ki?
Ama bazen duygularımız bizi ele geçiriyor sanki, yanlış olduğunu bile bile yapıyoruz. İnsanız işte eksiğiz.

Burada CuteMom diye bi üye var.2.evliliği.Hanımefendi bir yorumunda eşime karşı duyguların bi gün bitse bile oğlu Ege için bu adamdan ayrılmayı düşünmediğini yazmıştı .

Yani bi anne çocuğu için oz olmayan bi baba için bile bunu düşünebiliyorsa benim iki çocuğum ve öz babaları için bu fedakarlığa girmem neden sizin tarafınızdan bi umut olarak algılandı anlayamadım ?

Herkese karsi oyle kendinizi korumaya almissinizki bu soyledigimi kotu bisey olarak nasil algiladiysaniz ben hala icinizde sevgi var gibi gozukuyor dedim sadece onu bastirmaya calisiyorsunuz gibi geldi

Herkese karsi oyle kendinizi korumaya almissinizki bu soyledigimi kotu bisey olarak nasil algiladiysaniz ben hala icinizde sevgi var gibi gozukuyor dedim sadece onu bastirmaya calisiyorsunuz gibi geldi

Haklisiniz kus bakmayın elbette kendimle de mücadele içindeyim

Böyle hissettigin icin kendini sakin suclama.. bunlarin sorumlusu o adam.. hergun seni kendine defalarca asık edebilmek onun elinde ama o iticiligi tercih etmis.. boyle giderse evliyken bi baskasina asık olacaksin..

Bosanmalı ve yeni bir hayata baslamalisin..

Hangisi değil ki Eskiler şöyle der: Develer tuz diye diye erkekler kız diye diye geberirmis

Bence esiniz pek çok eş gibi cilveli bir kadından sadece anneye donusmus olmanizdan hoşnut degil.Bence evlilik terapistine gitmelisiniz.

Eski sevgilinle görüsüyorsan, yazdiklarinin hepsi bos. Hakli olamazsin benim gözümde, ve nefret ederim öyle insanlardan. Ben cocuklarim yüzüne bakamazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…