Anladim ki ben esimi sevmiyorum..

Sen bu adamdan vazgeçtin ya, zaten iki gün sonra yanında da istemeyeceksin evden kovacaksin , çamaşırlarını yıkamak bile koyacak sana, nevresimi degistireceksin de onun yastık kilifini degistiresin gelmeyecek . uyuz olacaksın . sonra da kavga gürültü vs.. Bu iş tamamen bitmiş olacak .

Yüzleşme kendinle . duygularını tastikleme . kendi mutluluğun için . .

İnsanın sevmediği biriyle aynı evi paylaşıp görünürde evliliğe devam etmesi çok zor.Kiminin ayrılmak için imkanları varken kiminin arkasında bir desteği,boşanma sonrasi ayakta durabilecek bir gücü yoksa o daha da zor..

Boşan, yahutta boşanma diyemem. Ama siz sırf çocuklar için evli kalalım diyorsun. Bu durum da bana yanlış geliyor..
Kadının da, erkeğin de duygusal ve fiziksel ihtiyaçları var.. Ee bu durumda ne yapacaksanız. Eşiniz başka kadınlarla görüşecek, sende başka erkekler le mi görüşeceksin? Bu durumu siz ve eşiniz kaldıra bilir mi?
Durumunuzu toparlayın ve en kısa zamanda yollarınızı ayırmanız daha doğru olur gibime geliyor..

Sadakatsizlik yapmasına izin verdigin biri ile aynı yatakta yatma o zaman. Bu kadar midesiz olma yani. Ev arkadaşı aynı yatakta yatmaz.

Sadakatsizlik yapmasına izin verdigin biri ile aynı yatakta yatma o zaman. Bu kadar midesiz olma yani. Ev arkadaşı aynı yatakta yatmaz.
Aynı yatak derken hep esim sırtı dönüktür .Koca yatağın ortası hep boştur ben bir uc o bi uc .Aynı yatmak bu ise evet biz aynı yatıyoruz ve midesizim

Aynı yatak derken hep esim sırtı dönüktür .Koca yatağın ortası hep boştur ben bir uc o bi uc .Aynı yatmak bu ise evet biz aynı yatıyoruz ve midesizim
Tamam arada "ihtiyaç" diye sevişirsin de. N diyim. Allah mesut etsin. Sizin yatak odanız.

Hic olur yaniniz yok mu?yani beklentilerini,isteklerini belirttin mi?yani karsilik konusup problemlerinizi cozmeye calistiniz mi hic?
Böyle konular konuşmak istemez hep genelde. Evlilik hayatımız boyunca ciddi anlam da karşıma geçip konustugumuz 3 veya 4 .Biz içimizdekileri kavga anında bagira çağıra kusarız .

Burcum kova.Yorumunuz hoşuma gitti tesk.

Biraz boyle yasa onune biaeyler cikar ya bosanirsin yada eain akillnir hayirlisi olsun

Görünen şu ki siz eşinizi kalbinizden çıkartmışsınız aynı evde 2 yabancı gibi yaşam hepinizin psikolojisini bozabilir olmuyorsa zoraki olamaz
Eski sevgili ile dertleşmek ne alaka ne kadar iyi niyetli olursanız olun bu davranışınız ters

Iki tarafta kalbinde ve beyninde bitirmişse kağıt üzerinde de bitirin

Asıl sorun ve nedeni nedir esinizden gercekten vacgecmek isteyisinizin sebebi?
Kisa bi ozetle bikac sozcukle yazsaniz. Insan severek evlendigi adami ve ondan cocuklar yapip sonra bu denli dolup ondan net bi sekilde vazgectigini isterki merak ettim.

Burcum kova.Yorumunuz hoşuma gitti tesk.
Rica ederim. Benzer noktamız çok Hırlı gürlü 15 yılı devirdik 2016 yılı tam bir kabustu benim için. Şuan bir kaç aydır sükunet var evin içinde. Ben kendimi geri çektikçe o yaklaşmaya başladı hala tam içime sindiremediğim şeyler olsada artık ben değil onun çaba gösterdiğini görmek içimi rahatlatıyo. Bu KK nın da çok faydasını gördüm inan ki, sende tavsiyelere kulak ver burada hayatı tecrübe etmiş çok akıllı kadınlar var.
Buraya çok şey yazabilirim aslında çok sıkmiyim ama şunu öğrendim. Eğer sen sakinliğini koruyarak tepkini gösterirsen onun vicdan muhasebesi yapmasına fırsat tanımış olursun.
Allah sağlık, huzur ve mutluluk versin size.

Ah o duygular ah... Kadınlar genelde sonuna kadar sabreder,ama duygular bitti mi hiçbir güç bizi döndüremez. Karbeyaz arkadaşımızın yaptığı yoruma katılmakla beraber şunu da belirtmek istiyorum; sabırlı olun çünkü sabırsız olmak insanı hatalar zincirine sürükler.

içim sızladı okurken. özellikle fırsatını bulduğu anda ihanet edecek kişilikte kısmına. insan bunu biliyorsa zaten o adamı nasıl sevebilir güvenebilir. ona nasıl sırtını yaslayabilir ben boşanmanız taraftarıyım.

Kesinlikle bende hep sabırsızlığımdan kaybettim geç oldu ama öğrendim

Eşinizi sevseniz bile saydığınız sebepler zaten boşanma sebebi bana göre.
Ki siz bir de artık sevmiyorum sevmediğimden eminim diyorsunuz.
O zaman mutlu olmak sizin de hakkınız.

İşte tam da bu duruma üzülüyorum yani 15 yılınız gitmiş benim de 7 yilim gitti üzerine bi 7,8 yıl daha koymak istemiyorum .Kimin için ne için koyacagim diyorum.Kendini sevdirmek için mi?İnsanın birinden vazgememten korkmasi için başka bi erkekten aynı lezzet ya alamazsam korkusu değil midir?
En fazla diğer olacağım insanda esim gibi olur diyorum daha kötüsü ne olabilir ki esimin yarattıklarının yada yasatmadiklarinin dışında.

İşte bu duygu beni kinlestiriyor ona karşı soğuk davranıyorum ve işin içinden çıkılmaz bi ilişki yaşıyoruz .Hatta yaşamıyoruz özetinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…