Aynı yatak derken hep esim sırtı dönüktür .Koca yatağın ortası hep boştur ben bir uc o bi uc .Aynı yatmak bu ise evet biz aynı yatıyoruz ve midesizimSadakatsizlik yapmasına izin verdigin biri ile aynı yatakta yatma o zaman. Bu kadar midesiz olma yani. Ev arkadaşı aynı yatakta yatmaz.
Tamam arada "ihtiyaç" diye sevişirsin de. N diyim. Allah mesut etsin. Sizin yatak odanız.Aynı yatak derken hep esim sırtı dönüktür .Koca yatağın ortası hep boştur ben bir uc o bi uc .Aynı yatmak bu ise evet biz aynı yatıyoruz ve midesizim
Tamam arada "ihtiyaç" diye sevişirsin de. N diyim. Allah mesut etsin. Sizin yatak odanız.
Böyle konular konuşmak istemez hep genelde. Evlilik hayatımız boyunca ciddi anlam da karşıma geçip konustugumuz 3 veya 4 .Biz içimizdekileri kavga anında bagira çağıra kusarız .Hic olur yaniniz yok mu?yani beklentilerini,isteklerini belirttin mi?yani karsilik konusup problemlerinizi cozmeye calistiniz mi hic?
Bence eşinin yanlışları çok fakat seni seviyor. Erkekler kadınlar gibi değildir çocukları için bile olsa sevmediği kadınla devam etmez.
Senin asıl sorunun ilgisizliğe tahammulün yok ve sabırsızsın ayrıca bağımlılık sorunun var eşini hayatının merkezine koymuşsun.
Sen onu önemsesikçe o kendini ağırdan satıyor. Ev ardaşlığı olayı bana pek doğru gelmiyor çünkü gözümün önünde olması beni daha çok sinirlendirir ama Kendini bu şekilde şartlandırıp geri çekmen ve beklentiye girmeden iyi olmuş. Eşin de zaten sendeki değişimi farkedip hafiften huzursuz olmaya başlamış.
Sana tavsiyem bu şekilde biraz devam et onu iplemediğini artık onu kaybetme korkun olmadığını anlasın bak o zaman nasıl tutuşuyo. En iyi strateji sessizliktir emin ol
Bu arada sen sadece kendinle ve çocuklarınla meşgul et beynini. "Önemli olan sadece sensin" bunu cümleyi içselleştir.
Bir süre böyle devam et baktın ki bir şey değişmiyor boşıycam falan da deme direk dava aç eline mahkeme celbini alınca bak nasıl düzeliyor oda olmadı cidden boşa gitsin.
Bu arada burcunuz terazi mi?
Biraz boyle yasa onune biaeyler cikar ya bosanirsin yada eain akillnir hayirlisi olsunKızlar merhaba ..
Şu kısa süre için de kendimi dinledim.Çocukları bırakıp eşime bi kaç akşam cafelere gittim arkadaşlarla ..Güldüm eglendim.Kendimi ,ruhumu dinledim .
Evet eşime bağlılığım sadece evlilik kurumundan ibaret.Bir alışkanlık bir soz veriş..Sevgi sevgi diye kendimi tükettiğim şey aslında benim aşkı yaşama arzum bunu anladım.
Kendimi geri çektim ondan ruhumu dinlendiriyorum.Benim şimdi onceligim çocuklarım olmalı değil mi?Çok küçükler biraz baba sevgisiyle büyümeleri toparlanmalari lazım degil mi?
Onceligim onlar ise kendimi üzmeden esimi yok sayarak yaşamak ondan hic bir beklenti içine girmeden benim geçici süreliğine bi ev arkadaşım kabul ederek yaşamak ?..En doğrular bunlar olarak cevaplandirdim.
Bi önce ki konuyu actigim da cidden aci çekiyordum ama bi gün saatlerce düşündüm saatlerce dinledim kendimi.. Ruhumu..Neyini seviyorum ki ben bu adamın??Neyini..dediğim de yüreğime dokunan hic birşey olmadi.
O çocuklarını çok seven evinin sorumluluğunu bilen bi adam sadece bu kadar.
Gelecek ile ilgili hic bir çabası olmayan 1 lira birikim yapmayı beceremeyen ,her boş vaktini uyuyarak geçirme arzusunda olan,karısına ilgi şefkat bırakın yatak odası görevini bile yerine getiremeyecek kadar pasif bi adam.
İnsan zevk alarak kahkaha atarak bir kaç dakikasını geçiremediği bi erkekle nasıl yaşlanmayı göze alabilir ki ??
Ki bu adamın birde hic affedilecek yani olmayan sadakatsizlik gibi bi yönü varken ..Fiiliyata hic dökmemis olsa da fırsatını buldugunda asla reddetmeyecegine emin oldugum,devamlı beni eleştiren pasif halini ben de tatmin etmeye çalışarak evin erkeği benim triplerine girmeleri felan.
Şuraya o kadar çok şey sigdirabikirim ki..
Çevre tarafından esim saygı duyulan bi insan .Görünüşte öyle efendi öyle dürüst edepli .Hic birşey ama hic birşey göründüğü gibi değil...
Esimi cidden kalbimden defettim şuan sadece ev arkadaşlığına ihtiyacım var ve cocuklarimin baba sevgisine.
Bundan sonra hayat bana ne sunar bilemem ama ben eşimden vazgeçtim ...Net.
Rica ederim. Benzer noktamız çok Hırlı gürlü 15 yılı devirdik 2016 yılı tam bir kabustu benim için. Şuan bir kaç aydır sükunet var evin içinde. Ben kendimi geri çektikçe o yaklaşmaya başladı hala tam içime sindiremediğim şeyler olsada artık ben değil onun çaba gösterdiğini görmek içimi rahatlatıyo. Bu KK nın da çok faydasını gördüm inan ki, sende tavsiyelere kulak ver burada hayatı tecrübe etmiş çok akıllı kadınlar var.Burcum kova.Yorumunuz hoşuma gitti tesk.
Kesinlikle bende hep sabırsızlığımdan kaybettim geç oldu ama öğrendimAh o duygular ah... Kadınlar genelde sonuna kadar sabreder,ama duygular bitti mi hiçbir güç bizi döndüremez. Karbeyaz arkadaşımızın yaptığı yoruma katılmakla beraber şunu da belirtmek istiyorum; sabırlı olun çünkü sabırsız olmak insanı hatalar zincirine sürükler.
Rica ederim. Benzer noktamız çok Hırlı gürlü 15 yılı devirdik 2016 yılı tam bir kabustu benim için. Şuan bir kaç aydır sükunet var evin içinde. Ben kendimi geri çektikçe o yaklaşmaya başladı hala tam içime sindiremediğim şeyler olsada artık ben değil onun çaba gösterdiğini görmek içimi rahatlatıyo. Bu KK nın da çok faydasını gördüm inan ki, sende tavsiyelere kulak ver burada hayatı tecrübe etmiş çok akıllı kadınlar var.
Buraya çok şey yazabilirim aslında çok sıkmiyim ama şunu öğrendim. Eğer sen sakinliğini koruyarak tepkini gösterirsen onun vicdan muhasebesi yapmasına fırsat tanımış olursun.
Allah sağlık, huzur ve mutluluk versin size.
İşte bu duygu beni kinlestiriyor ona karşı soğuk davranıyorum ve işin içinden çıkılmaz bi ilişki yaşıyoruz .Hatta yaşamıyoruz özetinde.içim sızladı okurken. özellikle fırsatını bulduğu anda ihanet edecek kişilikte kısmına. insan bunu biliyorsa zaten o adamı nasıl sevebilir güvenebilir. ona nasıl sırtını yaslayabilirben boşanmanız taraftarıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?