Merhaba arkadaşlar , şimdi önceleri eşimle bi kaç sorunumuz oldu. Eşim mükemmel bir eştir Allah razı olsun herkes imrenir. Ama tek kötü yanı ilk evlendiğimiz zamanlarda bilgisayarında bi kaç ayıp videoya rastladım. Eskilerden kalmış dedi . Arkadaşıma anlattım . Akıl ver bana ne yapmalıyım diye. neyse daha sonra o gün eşim gelene kadar kalkıp gitmedi evine. Eşim geldi birlikte götürdük arabayla evine bıraktık. Ertesi gün bana mesaj attı keşke bana anlatmasaydın kötü etkilendim rüyalarıma girdi vs. o kadar pişman oldum ki anlatamam... sürekli kendime kızdım nasıl anlatır da yardım isterim diye. neyse kusura bakma bu kadar rahatsız olacağını düşünmedim dedim. eşimin izlediği şeylere gelirsek oturup konuşup hallettik çok şükür aylar geçti üstünden bi daha böyle birşeye rastlamadım. Ama sorun şu ben bu arkadaşımla ister istemez artık görüşmek istemiyorum. Kendimi rahat hissedemiyorum onun yanında. Ama sürekli arıyor sana gelmek istiyorum diyor görüşelim diyor sürekli bir bahane buluyorum görüşmüyorum. abartıyor muyum ? (Bu arada arkadaşımla görüşmek istemememin nedeni , rahatsızlık duyduğunu belirttiği için. Eşim home office çalışıyor çoğu zaman)
Son düzenleme: