- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 103
- 30
Sizin anlattığınız duruma keşke anlatmasaydın diyerek hem sizi tedirgin etmiş hem de arkadaşlığı hakkında ipucu vermiş size. Eşinizle ilgili kısım sizi ilgilendirir bisey diyemem ama arkadaşınızla bu durumdan sonra rahat da değilseniz görüşmeyin.Merhaba arkadaşlar , şimdi önceleri eşimle bi kaç sorunumuz oldu. Eşim mükemmel bir eştir Allah razı olsun herkes imrenir. Ama tek kötü yanı bilgisayarında bi kaç ayıp videoya rastladım. Ve o dönemler kendimi çok kötü hissettiğim için bundan yakın arkadaşım olan evli ve çocuğu olan bir arkadaşıma bahsettim. Akıl ver bana ne yapmalıyım diye. Daha sonra bana izlediği şeylerin çocuk falan barındırıp barındırmadığını sordu saçmalama dedim pedofilimi benim eşim dedim neyse daha sonra o gün eşim gelene kadar kalkıp gitmedi evine. Eşim geldi birlikte götürdük arabayla evine bıraktık. Ertesi gün bana mesaj attı keşke bana anlatmasaydın kötü etkilendim rüyalarıma girdi vs. o kadar pişman oldum ki anlatamam... sürekli kendime kızdım nasıl anlatır da yardım isterim diye. neyse kusura bakma bu kadar rahatsız olacağını düşünmedim dedim. eşimin izlediği şeylere gelirsek oturup konuşup hallettik çok şükür aylar geçti üstünden bi daha böyle birşeye rastlamadım. Ama sorun şu ben bu arkadaşımla ister istemez artık görüşmek istemiyorum. Kendimi rahat hissedemiyorum onun yanında. Ama sürekli arıyor sana gelmek istiyorum diyor görüşelim diyor sürekli bir bahane buluyorum görüşmüyorum. Ve şimdi yeni bebeği oldu onun sosyal medyada gördüm tebrik ettim. Evine gidip gitmemek konusunda kararsızım. Ne yapacağımı bilmiyorum abartıyor muyum ?