- 5 Ağustos 2018
- 434
- 201
- 53
- 31
- Konu Sahibi Eloselos9393
-
kızı da bir görsen tatlı güzel masum bir kız çok üzülüyorum onun için teyze kızı bile böyle yaparsa allahımOlmucak şey değil artık şaşırmıyorum kızı iğrençliklerine alet etmeseler bari
bundan sende bir ilişki olabileceğni çıkardın dimi canımKusunç
Ama bizene yani
Dünyada ne iğrenç olaylar dönüyor
Elimde sihirli değnek olsa kafalarında kırardım
amin canım benimGerçekten çok karmaşık ilişkiler var Allah sonumuzu hayretsin
Öyle görünüyorbundan sende bir ilişki olabileceğni çıkardın dimi canım
aynen öyle ben karışmam demem zaten de yani günah ya adama da kıza da bu adilikten başka bir şey değilÖyle görünüyor
Her haftasonu gidip kalmaları da çok ilginç
Kız yabancı olsa uyarırsın da teyze kızı o yüzden bırak kendi farketsin akrabalar sonuçta
benim deKonunun altından pis kokular geliyor
başka ne duruyor yakın olabilmek için kızı alet ediyorlar yoksa akrabasını yapmasa yabancı biri olsa bu kadar rahat görüşemezler. Bir de hiç bir kadın kocasının en en en yakın bile arkadaşı olsa kardeşim dediği bile canım deyip de rahimdeki kistini anlatmaz doğrumuyum bacımyani, şaşırırmıyım şaşırmam.
konuya da şaşırmadım.
inş kızı alet etmiyorlardır.
ne demek yani anlamadım canımAllah bize iyi ekmek su veriyor da yiyoruz iciyoruz.
Carpik curpuk iliskiler icin yazdim, duzen bozuldu cidden.ne demek yani anlamadım canım
hem de çok bunun aşkı memnudan farkı yokCarpik curpuk iliskiler icin yazdim, duzen bozuldu cidden.
Elbette ki biz bu tarz şeyleri hatun kişilere bile anlatmayız.başka ne duruyor yakın olabilmek için kızı alet ediyorlar yoksa akrabasını yapmasa yabancı biri olsa bu kadar rahat görüşemezler. Bir de hiç bir kadın kocasının en en en yakın bile arkadaşı olsa kardeşim dediği bile canım deyip de rahimdeki kistini anlatmaz doğrumuyum bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?