ANLAM VEREMEDİĞİM KONU?

Söyleseniz ne değişecek ama yine de bi söyleseydiniz, ne bu samimiyet sanane kistinden diye.
İğrençler.

kim kime ben bişey anlamadım karışık anlatılmış.

Her hafta sonu kalmaları çok saçma değil mi? Ben neden sevgilimle beraber teyzemde kalayım, kocamla bile kalmam yani.
Madem o kadar yakınsiniz acaba sorsanız mi. Yazık o kiza

Yalancı dediğiniz insanla arkadaşlık niye kuruyorsunuz? Ha ben bu tipte bir insanı hiçbiri konumda hayatımda tutmam da, sizin çevre genelde böylelerinden oluşuyor ne hikmetse

yahu ben erkek kuzenime bile kistmiş bilmem ne anlatmam, neden o kadar özelimi anlatayım. saçma saçma işler. kız belli ki adamla zengin diye evli. yoksa 15 yaş fark neden olsun ?
iğrenç işler.
ayaklarına dolanır ama mutlaka. teyze kızına yazık. belli ki sessiz ve saf diye seçilmiş.

aynen adam çok zengin buna bir hayat yaşatıyor resmen her gün dışarda yemekteler kadın her hün kuaförde ve altında son model arabası var ve evet teyze kızı da bir o kadar masum tatlı bir kız zavallım

Bence susmayın,ya erkek olan arkadaşınızı uyarın, ya sevgilisi olan o kızı. Yazık yani yarın birgün sizin başınıza gelse ve sizden gizlense ne duruma düşerdiniz. Haksızlık karşısında neden düşüyorsunuz, yazık o kıza ya. En azından direk söylemez iseniz de çaktırmadan hissettirin. İğrenç birşey başka bir erkeğe insan neden anlatsın tahminin bilmem neyini. Böyle laçka ilişkiler, çok yanlış şeyler doğuruyor işte

Bence olabiliir

Bence aralarında hic bir şey yok .
Kusura bakmayinda kimse salak degil yani ,olsa sizin yanınızda neden açık açık canım bilmem ne desinler .
Ne var yani insan kistinde de bahseder canım da der , akrabadan ziyade yakın arkadaş gibiler bence.

çok iyi niyetlisiniz

kızı paravan yapmışlar galiba.

nerden baksan pislik ilişkiler fışkırır oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…